paramecium Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Selam, Bu duruş en bariz Fiesta'da belli ediyor kendisini. C-max'a baktım, o da aynı. Bu duruş çok mu sportif veya erkeksi anlayamadım. Bir de arkaya doğru alçalan tavanlara gıcığım >:( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 eski kasa fiesta oyle değil ama abi? tarz olsun diyedir belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Selam, Ben eski kasasını daha çok beğeniyordum mesela. Yeni "dinamik" çizgisi bir enteresan. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 gözün alışır abi yakında :) ilk başlarda banada öyle geliyordu böyle fazla yuvarlak çizgiler ama daha sonra güzelgörünmeye başladı, ben hala yeni bmw lere alışamadım mesela o yamuk yumuk farlara özellikle 1 serisinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Selam, Yandan baktığında o dötün havada durması beni gıdıklayıp dürtüyor :P Hatta Renault Fluence denen araç da aynı haltı yemiş. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 paramecium said: Selam, Yandan baktığında o dötün havada durması beni gıdıklayıp dürtüyor :P Hatta Renault Fluence denen araç da aynı haltı yemiş. Saygılar. koni taksak? heheh , birde hatırlarmısın bilmem o dötün havada olması eski kasa 97-98 sanırım mondeoların yüksek hızlarda giderken arka tamponun yelken gibi şişip sallanmasına neden oluyordu ya beni benden alıyordu mesela :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 dizaynırlarına sormak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Dötü yere yakın olandan korkacaksın mantığıyla yapmışlar :P O değil de, o tip dizaynların çok seveni var, daha sportif duruyormuş, öyle diyorlar. Ben hiç sevmiyorum gerçi, o da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Selam, Arkası makaslı Anadol kamyonet gibiler bence. Mevcut Mondeo da aynı dertten muzdarip mesela. Sıkışık trafikte baktığında arka aks falan hep ortada oluyor; sanırsın upskirt sahnesi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ayni mevzuyu cruze thread inde aktif tablet arka suspansiyon diye ortaya atti bende oraya yaziyordum iki gundur. aynen tum ford altyapisiyla olan araclarda ayni garip goruntu var sebebi de kendi cost effective doublewishbone ve multilink cakmasi arka takim sistemi. fotoda neden o goruntuyu gordugumuzun nedeni acik gibi, http://www.trueblueford.com/images/BA_IRSblade_m80.jpg ama fiesta da bu sistem olmamasina ragmen onda da ayni kafalar var o ayri. heralde hazir elimiz degmisken hepsini boyle yapalim dediler asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Abi ben yeni kasa fiestayı bayaa beğeniyorum ama. Fiyatına göre tipi güzel sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 cünkü fiesta seks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 bankacı arabası fiesta :p bu arada tempra öleydi eskiden di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar