goldbären Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 madem ogame diye konu açıldı bundan gazla ben de bunu açayım. var mı oynayan:P browser tabanlı kolpa menacerlik oyunu, onbinlerce kişinin yüzlerce ligde oynadığı bi oyun. tam menajerlik değil ama fena sardı beni:) oynayan boştagezer varsa fikir alışverişi yapalım. veya bence siz direk kilitleyin topiği çok lamer çünkü ehüehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 bu kadar kendine guvensiz bi topic gormedim hayatımda. asdsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 heehhe öyle valla. daha konuştuğum bi kişi biliyorum demedi zevkli ama ogame gibi maç saatinde gel pc başında dur gerekmiyor haftada bi kere maçtan önce taktik ayarlıyon bitti gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 beyler yeni bayanlar ligi kurdum gelsenize :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Niye beğenilmemiş ki lan bu aa, Pati Süper Lig kurdum gelin oynarız :p http://www.xperteleven.com/?lid=266028 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 haxballa gelin abi yeteneklerinizi orda görelim gold nub gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Orası sahaya inmek için, bunda kulübenin patronuyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 bu yuzden hayatımda 1 defa menajerlik oynayabildim ya sevmiyorum.olayın içinde olmalıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Baggio said: Niye beğenilmemiş ki lan bu aa, Pati Süper Lig kurdum gelin oynarız :p http://www.xperteleven.com/?lid=266028 Nereden giriyoruz pati ligine :D Edit: Buldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Hoşgeldin, birileri daha gelirse inşallah :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 allah aşkıan başka oynayan yok mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 6 kişi olalım da lig başlasın bari :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thearc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Ben de geldim beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Hoşgeldin, bir iki takım daha lazım ama Pati Ligi'nde oynamak için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thearc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Pati Ligi heyecanı sardı dört bir yanımı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Bir şey sorucam, bir oyuncumuz trainingteyken maçlara gelebiliyor mu? Mesela training ayın 20sinde bitiyor, maç 17sinde, gelebilir mi maça? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar