Fistan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 watermolon ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Fistan said: watermolon ne lan karpuz'un kesmecesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Rotweiler said: Dragonmax said: Rotweiler said: RUM, güzel bi içki. Dragonmax, şimdi ulaşamıyorum Belçikadaki arkadaşlarıma. Getirebilirsen cidden getir, ulaş bana ö.m. den felan. şubatta gelicem ama türkiyeye. ayrıca istanbula gelicem. bunlar sana uyuyosa yarın gidip içti marketinden bakıyım. Uyuyor Dragoncum. Büyük şişe alıcaksın dimi? 1 litre geçirebilirsin herhalde. Gerekli bilgileri PM atarsın. tamam dostum senn siparişin de alındı. önümüzdeki günler de içkiciye gidicem. orda bulup fiyata bakıp sana pm atarım. getir dersen getirirm. bu arada bavul içinde istediimden istediim kadar geçirebiliyorum dimi. sennkiyle beraber 5 büyük şişe lüx alkol ve 6 tüp kayganlaştırırcı oldu siparişler anasınısatim asdas. bu arada kayganlaştırıcı türiyede özel shoplarda veya intnernette aşırı pahalı bulunabilirken burda süpermarketlerde satılıo. ticaretine girmeyi düşünmüyo değilim hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 bu arada yurtdışından gelirken alokol sınırı neydi ? ben 5 şişeyle gelcem ama, bakmıyolaar ellemiyolar olayına güvenip bavulda sokucam ülkeye. sıntı çıkarıyolarmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 1lt yüksek alkol diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 oha :O 1literyi kulağımızın arkasına döküoz biz beaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 sorma sorma =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 yurt dışına sürekli gidip gelen varmı? bavul kontrolleri hakkında bilgisi olan falan ? alkoller altın değerinde. onları kaybetmek istemem. hadi onları geçtim bi de kayganlaştırıcaları çıkarıp herkesin içinde BUNNAR NE derse ne derim ben. satıcam dersem, Bİ DE İTHALAT HAAA dicekler, kendim kullanmak için aldım desem, millet orda oha sapık var libç edek olucak ads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 üstünde denemesinlerde bırak sapık desin millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Kayganlaştırıcıları sürüp sürüp şişeleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 oha nolax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Kabin memuruyum Dragoncum. 1 litre alkol 2 karton sigara şu an. Parça parça getir getirebiliyorsan. Roket sen kaça getirceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Getir bavulda bisi olmaz 7 sisesen fazla degilse. 1 litre muhabbeti duty free icin gecerli. O da vergisiz oldundan millet orda abanmasin diye herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Ne kadara satılıyor bilmiyorum ki. Bu arada bavulumda 2 şişe var, ek sorun olmazsa bakayım buralardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Bak abi, bana fiyat bildirin ikiniz de pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 bacardi, benim bildiğim akşam yemeğinden önce kola ile karıştırılıp iştah açsın, akşam performansına hazırlık olsun diye içilen bişeydi. hem böyle talep görecek, hem de arayıp da bulunamayacak duruma ne ara geldi? bakkalımızdan ısrarla isteyelim mi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Ya bu hafif birşey rom içecek adam zaten havana club içer bacardi 2.planda gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 bu aromalı votkalar, bacardiler vs. nasıl farkediyor hiç denemedim.. sek mi içmek gerekiyor? bacardiyi severim aslında kola'yla iyi kafa yapıyor. içimi rahat oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 VOTORMOLON MOOO? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 OLÖM O İÇKİ SAYILMAZ AÖÖSHSÖH diye damlamışınız gene topiğe? Nedir yani sert içki mantığınız. Biz de içiyoruz da sidik yarıştırılmayacak bi kategori bence =) Ben damak tadıma uymayan hiçbişeyi içemiyorum/yiyemiyorum misal. Bu Breezer da o hesap. Canımın çikolata çekebildiği gibi bunu da çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 "Cin Ruhi" said: bu aromalı votkalar, bacardiler vs. nasıl farkediyor hiç denemedim.. sek mi içmek gerekiyor? bacardiyi severim aslında kola'yla iyi kafa yapıyor. içimi rahat oluyor.. Bunnar genelde böle uludağ gazoz şişeleri gibi şişelerde var. Direk içiyosun ve mükemmel tadları var. Kavunlusundan tut elmalısına kadar. Zevk ve keyif için diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 http://www.thedrinkshop.com/images/products/main/402/402.jpg hah tamam fotoyu görünce anladım.. peki o aromalı votkalar ne fark ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 dostum şehirde hiç içki yok. haberin olsun. HİÇ hem de. bütün içki shopların, bütün marketlerin heryerlerin bütün alkol reyonları boş.bşikaç ufak tefek ucuz vodka türleri kalmış. kıymeti içkiler direk yok zaten. ocak ortası bakıcam gelip gelmediine. hayvan bunnar ya. abaza gibi almışlar herşeyi yuh ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 ŞOK ŞOK ŞOK AVRUPADA TÜKENEN İÇKİ STOKLARINA TAKVİYE AMAÇLI TÜRKİYEDEN KALKAN 27 THY UÇAĞI HACI ADAYLARININ BEDDUALARIYLA SIRBİSTANA DÜŞTÜ.SIRBİSTANDA 1HAFTA RESMİ TATİL İLAN EDİLDİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Sorun değil Dragon, bekliyorum yeni haberleri. Bulunca haber ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar