Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bacardi Breezer watermolon.

Rotweiler

Öne çıkan mesajlar

Rotweiler said:

Dragonmax said:

Rotweiler said:

RUM, güzel bi içki.
Dragonmax, şimdi ulaşamıyorum Belçikadaki arkadaşlarıma.
Getirebilirsen cidden getir, ulaş bana ö.m. den felan.

şubatta gelicem ama türkiyeye. ayrıca istanbula gelicem. bunlar sana uyuyosa yarın gidip içti marketinden bakıyım.

Uyuyor Dragoncum.
Büyük şişe alıcaksın dimi? 1 litre geçirebilirsin herhalde.
Gerekli bilgileri PM atarsın.

tamam dostum senn siparişin de alındı. önümüzdeki günler de içkiciye gidicem. orda bulup fiyata bakıp sana pm atarım. getir dersen getirirm.

bu arada bavul içinde istediimden istediim kadar geçirebiliyorum dimi. sennkiyle beraber 5 büyük şişe lüx alkol ve 6 tüp kayganlaştırırcı oldu siparişler anasınısatim asdas. bu arada kayganlaştırıcı türiyede özel shoplarda veya intnernette aşırı pahalı bulunabilirken burda süpermarketlerde satılıo. ticaretine girmeyi düşünmüyo değilim hani.
Sosyal ağlarda paylaş

yurt dışına sürekli gidip gelen varmı? bavul kontrolleri hakkında bilgisi olan falan ?

alkoller altın değerinde. onları kaybetmek istemem. hadi onları geçtim bi de kayganlaştırıcaları çıkarıp herkesin içinde BUNNAR NE derse ne derim ben. satıcam dersem, Bİ DE İTHALAT HAAA dicekler, kendim kullanmak için aldım desem, millet orda oha sapık var libç edek olucak ads
Sosyal ağlarda paylaş

OLÖM O İÇKİ SAYILMAZ AÖÖSHSÖH diye damlamışınız gene topiğe?
Nedir yani sert içki mantığınız. Biz de içiyoruz da sidik yarıştırılmayacak bi kategori bence =)
Ben damak tadıma uymayan hiçbişeyi içemiyorum/yiyemiyorum misal.
Bu Breezer da o hesap. Canımın çikolata çekebildiği gibi bunu da çekti.
Sosyal ağlarda paylaş

"Cin Ruhi" said:

bu aromalı votkalar, bacardiler vs. nasıl farkediyor hiç denemedim.. sek mi içmek gerekiyor? bacardiyi severim aslında kola'yla iyi kafa yapıyor. içimi rahat oluyor..

Bunnar genelde böle uludağ gazoz şişeleri gibi şişelerde var.
Direk içiyosun ve mükemmel tadları var. Kavunlusundan tut elmalısına kadar. Zevk ve keyif için diyebiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

dostum şehirde hiç içki yok. haberin olsun. HİÇ hem de. bütün içki shopların, bütün marketlerin heryerlerin bütün alkol reyonları boş.bşikaç ufak tefek ucuz vodka türleri kalmış. kıymeti içkiler direk yok zaten. ocak ortası bakıcam gelip gelmediine.

hayvan bunnar ya. abaza gibi almışlar herşeyi yuh ffs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...