Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 2 gündür su icmedim. Yemeklerin yaninda bile nerdeyse icecek icmedim. Saat 6 gibi aksma yemegimi yedim bugün üstüne tatliydi filan derken, beni bi yorgunluk sardi. Yattim yataga agzim kurudu bilmemne. Uykuya daldim. Saat 21:30 da kalktim. dilim damagima yapismis. Market 22 de kapaniyo. Dedim yeawrum kalk git yoksa sabahi cikartamazsin. 4 sise su aldim geldim. Biri bitiyo simdi. Rahatladim resmen. Dünya varmis. Su gibisi varmi ya likir likir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 açılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 2 gün su içmeyip nasıl eksikliğini duymuyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 şişe alışkanlıgı edin, böyle 1 litrelik bi cam şişe edin doldur hep yanında dursun günde en az 2 tane bitirmeye calış düzenli su içme alışkanlığı edin çişinin rengi açılsın azıcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 said: Su içmek için susamayı beklemeyin. Yemeklerle birlikte ve yemek aralarinda su için. 8x8 kuralını unutmayın. Günde 8 kez 8 onz (240 ml, 1 su bardağı) su için. Kendinize su içmek için güzel bardaklar ya da şık bir sürahi alabilirsiniz. Çalışma ortamınızda ve evinizde belirleyeğiniz bölümlere “su iç” yazılı notlar asabilirsiniz. Ofis bilgisayarınıza su hatırlatması programlarından kurabilirsiniz. Böylelikle siz işinize konsantre olmuş çalışıyorken, ekranda beliren su şişesi size su vaktinin geldiğini hatırlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Abi ne eksikligini duymamasi, tabiyki duydum ama icmeye firsat olmadi gibi bisey. Sise aliskanligim var ama 2 litreliklerle var. Her gün bi sise bitirmeye calisiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Nasıl fırsat olmuyor abi? Yaklaşık 5 snni alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 su ihtiyacı hissediyorsun fırsat olmuyor üşeniyorsun WOW mu oynusonu UO mu? hı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 puzzle yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 lan ben su içmeden yatınca midem rahat etmiyor uyuyamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 yok ya dün puzzle yapmamistim. ne bilim ya aklima gelmedi iste susuz bi pazar günüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Hazir suya abanmisken yarin kan bagislamaya da giderim. Zamani gelmisti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 böbrekler nanayı yer mazallah tehlikeli iş yahu..amann dikkat unutkanlık özellikle bu konuda iyi değil. tansiyon mansiyon falan fişmekan su tüketilmese bile ki en iyisi su en az 2-3lt sıvı tüketimi lazım ki böbrekler düzenli çalışabilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 şöle alacan testiyi çökecen yere böle bez gibi bişi oluyor bi de köy filmlerinde nedir ne değildir bilmiyorum bezi ensene koyacan şapkayı tepeden tutacan da sağ elle testiyi dibinden, sol elle ise üst kısmından tutarkene suyu içecen sonra testiyi indirecen sol elle testiyi bırakmadan elinle silecen sonra o ensendeki bezle alnını falan da kurular, sümkürür ne yaparsan yaparsın işte. sonra temiz gibi o bez ensene koyacan yine köylü milletin efendisidir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 dinan!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 hacı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 dasaaa said: şöle alacan testiyi çökecen yere böle bez gibi bişi oluyor bi de köy filmlerinde nedir ne değildir bilmiyorum bezi ensene koyacan şapkayı tepeden tutacan da sağ elle testiyi dibinden, sol elle ise üst kısmından tutarkene suyu içecen sonra testiyi indirecen sol elle testiyi bırakmadan elinle silecen sonra o ensendeki bezle alnını falan da kurular, sümkürür ne yaparsan yaparsın işte. sonra temiz gibi o bez ensene koyacan köylü milletin efendisidir!! sahnenin gözümde canlanmasıyla beraber tarlada çalışmışçasına terledim ve susadığımı farkettim.gidem de su içem. bak her eve bir dasaaa lazım ki susadığını farkedesin. bardağa, sürahiye neyin lüzum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Dynun said: hacı? benü sevmiyurmusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 biz sizin yaşınızdaykene okul nirdeee tarlada çalışırdıh koca gün ellerimiz ahanda böle çorak toprak gibi olurdu makbule teyze, 58 makbule teyzeyi neutrogena ile tanıştırdık ve bir hafta boyunca düzenli olarak neutrogena kullandı 1hafta sonra aman tanrım, ellerim gerçekten genç kız elleri gibi oldu! buna inanamıyorum! cildim nemlendi, gençleşti ve tüm o zor yılların tüm etkileri silindi. sonuç:makbule teyzenin aksanı değişti, saçını başını açtı. kariyer kadını oldu. yetmedi "köylü milletin efendisidir" sloganı ile milletvekili seçildi. yersen neutrogena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 sokakta top oynayıp öküz gibi terleyip eve gelince yemekten önce bi sürahi suyu içmek priceles... o suyun tadı hiçbişeyde yok la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 buldun mu bari suyu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 sokakta top mu oynaniyo hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Longshanks said: 2 gün su içmeyip nasıl eksikliğini duymuyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Marveloth said: sokakta top mu oynaniyo halayok nostalji yaptım orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar