Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 dasaaa said: Saeros said: pizzayı geç getiren adam muhtemelen aylarca aradığı işini pizzanı bikaç dakika geç getirdiği için kaybetti, hasta annesine ilaç almak için kullandığı maaşından da mahrum kaldı, küçük kardeşi de artık her sabah sütünü içmeden çıkıcak evden.. afiyet olsun ahuahuah bugün tam bu aileden bi taksici ile karşılaştım.. adam ağlak tipi ve buğulu gözleri ile arabayı sürüyor ama hiçbişi demiyordu.. havalar soğuyacak mıymışi? hiç kış yapmadı bu sene huh? dedim adam olağan da ağlak bi ses tonu ile eğğvehht diyiverdi. bi daha da bişi demedim, ağlar diye korktum.. ahahhahahahahahahaa
zeper Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 evet ya benim de...böyle o dialoga kısa film çektim yani.Gene de pizza boy'a yazık olmuş:) Marveloth said: DRaGoN_SLaYeR said: kardişşş geç kaldın biliosun dimi(td) neyse yapacak bişi yok 30 dk yı geçti, :P sana bi sıkıntısı olmuyo nasılsa dimi, :)o ii söleme şimdide o zaman B)- Gözümde canlandi bu laflar.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ahaha marveloth mimikler fln tam öyleydi evet =)
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Kafa yalnız hafif sağa ya da sola yatıyor her replik girişinde. Onun da olması lazım haksız mıyım?
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 dominos gec kalınca getiren adamın priminden 50 kuruş düşülüyormuş, gecen bana da gec kaldılar, sordum "simdi ben bunu bedava alırsam sana maddi zararı olur mu ?" diye böyle yanıtladı. Bende getiren adama 5 lira attım böylece win&win
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 vaperon said: Kafa yalnız hafif sağa ya da sola yatıyor her replik girişinde. Onun da olması lazım haksız mıyım? sen sansini fazla zorlama. esprimden prim cikartma kendine. Qayball simdi
zeper Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 oww winner winner chicken dinner olmuş o ya süper;) Robert_Poche said: dominos gec kalınca getiren adamın priminden 50 kuruş düşülüyormuş, gecen bana da gec kaldılar, sordum "simdi ben bunu bedava alırsam sana maddi zararı olur mu ?" diye böyle yanıtladı. Bende getiren adama 5 lira attım böylece win&win
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 yemeğini getirene gıcık vermicen hacı common sense bunu der.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Robert_Poche said: dominos gec kalınca getiren adamın priminden 50 kuruş düşülüyormuş, gecen bana da gec kaldılar, sordum "simdi ben bunu bedava alırsam sana maddi zararı olur mu ?" diye böyle yanıtladı. Bende getiren adama 5 lira attım böylece win&win akıllı öyle deseydi benden de bi 5lik çalışırdı bana gelen safımış (=
reyou Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 pizzaya 5 dolardan fazla para verilmez ztn onuda bahsis olarak veriyosun
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 bana 2 kere gec getirmislerdi sadece 2 lira mi ne komik bi para almislardi pizza basina 4 buyuk boy pizzayi 8 tl ye yemisim
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 pizza servis elemanlarıyla papaz olmayın BALGAM SOSLU yemek istemiyorsanız sonrakini :P
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 benim pizza siparismi pizza hut unutmustu, :) siparisimi ve yaninda ayni pizzanin ikincisini de bedava vermislerdi.. 45 dk sonra yedim ama super afiet olmustu :D
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 arkadaşlar turkcell'in dominos kampanyasından faydalanın. orta boy pizzalar acayip ucuza geliyore.. Orta Spesiyaller (Turkcell Şifresi ile %50 İndirimli) Turkcell'den gelen şifrenin ödeme sayfasındaki Turkcell Avantaj kısmına eklenmesi durumunda bu kampanya geçerlidir. Yemeksepetinden alıntı..
zeper Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 bak bu benim boğazımdan geçerdi rahatlıkla....:) herhalde firmasal değil de kişisel bir hata yapılınca duygusallaşıyorum:) LuNiZ said: benim pizza siparismi pizza hut unutmustu, :) siparisimi ve yaninda ayni pizzanin ikincisini de bedava vermislerdi.. 45 dk sonra yedim ama super afiet olmustu :D
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ben bi kere yağmur fırtınasında adam mcnugget getirmemiş menunun yanında diye aradım bi dahakine getirelim isterseniz dediler olmaz dedim getirdiler sonra üzülmüştüm
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 küçük kardeşim ayranına pipet getirmediler diye adamı geri yolluyodu ehi.. küçük çocuk ama haklı bi yanda telefonda o kadar istiyodu pipet diye.
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ya düzgün konuş. başka şakalar yap..
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 kardeşin trainspotting23 ile kardeş çıkabilir..
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 bigos burger söyledim bu akşamda, bakalım bekliyorz. ama bu adamların kuryeleri acaip güler yüzlü, bi kötülük yapası gelmiyo insanın :P
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 bana da bazen öle kibar kurye falan geliyor. bi garip karşılıyorum. adam "iyi günler efendim nasılsınız bugün" falan diyor. ilk siparişim bi de adamlardan. "lan 7milyonluk sipariş vermişim bu kadar kibarlığa gerek yok be.." diyorum içimden. adam güleryüzlü, sevimli falan.. kurye değil de restoranda karşılıyor sanki.. "acaba" diyorum "3lira bahşişe mi konsun diye bu kibarlık.. yoksa bişi mi unuttu?"
zeper Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 7 lira...;) takıntılıyım da şu lira milyon mevzusunda:)
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ben de paraları metal çantalarla verirken uyandım zaten.. yoksa gidiyordu 7milyon!
Öne çıkan mesajlar