Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 10 aydır falan aikidoya gidiyorum. 5. kyuya geçmiştim, bugün 4. kyu sınavına girdim de arkadaş videoya çekti. koyayım dedim merak eden ya da girecek falan olanlar için. aslında 4. kyu sınavında 4 hareket falan daha soruluyor ama istemedi onları hoca sebebini bilmiyorum. neyse buyrunuz; http://www.youtube.com/watch?v=gbniekNM-3E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Abi 2. soduyu yanlış yapmışsın ama gidiş yolundan puan verirse bi 3 puan alırsın herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 abi bizim bi hoca var. gidiş yoluna hiç puan vermio. sonda adamı yere vurduysan tam puan alıyosun. ister güreş, ister tokat at. çok iyi adam ama tenefüslere hep erken bırakıo bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 sodu yazmışın görünce japonca bi terim sandım hakkaten bi şeyleri yanlış yaptım sandım yalnız hasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ahahahah mesajı görünce aklıma geldi ulan japonca gibi durmuş diye editlemeye üşenmiştim ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 son harekette adım hatası yaptın sanırım arkadan son odom yooogh diye sesler geliyordu :D . aikido iyide bu selam vermeler falan çok kastırıyor,benimde ocakta tkd den kuşak sınavım var napcam hiç bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 yerde yürüme olayı garipmiş :P bu hareketler sırayla belli başlı olarak mı yapılıyor yoksa karşındaki adam/hoca/eğitmen rasgele bi saldırı mı yapıyor sana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 her kyunun hareketleri var o hareketleri yapman lazım sınavda. videoda duyulmuyor pek de hoca ordan söylüyor mesela junte katatori takegami diyor adam da benim bileği tutuyor işte yapayım diye mesela. @cemmss evet ya ondan önce de söyledi bi kere ben son yine unutup son adımı atınca düzeltti ordan:) son adımı atmamak gerekiomuş öyle öğrendik düzeltemedim o anda onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 büte falan kalıyor musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 2 ayda 1 kez mi kyu alınıyor aikido da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 soruları dağıtmış meb önceden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 10 ayda 4. kyu biraz zor demiştim. videoyu izleyince anladım. bu hareketleri 6.kyuda yapıyoduk biz abi. tekniğinde sorun yok da çok kasılıyosun sanki hareketleri yaparken. vücudu serbest bırakman lazım az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Bittiğinde ya da başlarken niye öyle garip garip minderin ortasına gidiyorsunuz ? Yürüyerek değil yani. Birde ben buna başlarım ya.Çok zorluyor mu fiziki olarak ? Ekstra birşeyler ayırman gerekiyor mu zamanından ? Evde ya da salona gidip falan çalışıyor musun hareketleri nasıl oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=mJX4L304PSo&feature=related of tr de olsa adam gibi hapkido öğreten yer direk gidilir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ne guzel el ele, diz dize oturuyodunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 fede said: 10 ayda 4. kyu biraz zor demiştim. videoyu izleyince anladım. bu hareketleri 6.kyuda yapıyoduk biz abi. tekniğinde sorun yok da çok kasılıyosun sanki hareketleri yaparken. vücudu serbest bırakman lazım az 6. kyulara sorduklarını sordu bana da işte. bende onu yazdım zaten anlamadım. 5.kyuyum ben ama 4 oldum şuan. bu arada ilk kez fededen ciddi bi post gördüm ve buna cevap yazdım. acaba keklendim mi diye düşünmeden edemiyorum. Akhlaur said: Bittiğinde ya da başlarken niye öyle garip garip minderin ortasına gidiyorsunuz ? Yürüyerek değil yani. Birde ben buna başlarım ya.Çok zorluyor mu fiziki olarak ? Ekstra birşeyler ayırman gerekiyor mu zamanından ? Evde ya da salona gidip falan çalışıyor musun hareketleri nasıl oluyor ? shikko deniyor o yürüyüşe. öyle yürümen gerekiyor ilk öğretilen şeylerden. orda yapılan tekniklerin çoğunu yerde diz çökmüş bi vaziyette de yapman gerekiyor. bu da geleneksel bir savunma sanatı olmasından falan kaynaklanan birşey, onları da öğreniyoruz işte. samuraylık falan işte :) yerden kılıç çekerek kalkıyosun falan mesela öyle işte o şekilde:) suwariwaza deniyor onlara mesela bu var işte http://www.youtube.com/watch?v=tRoYyF2lCgY fiziki olarak hiç zorlamıyor. yani ilk başlarda zorlar biraz sürekli yerlere düşüyosun başım ağrırdı benim biraz, sonra bilek tutuşlarından dolayı bilekler ağrıyor ilk başlarda azıcık. hareketleri ders dışında çalışmıyorsun pek haftada 3 saat yada 2 saat oluyor zaten. gidiyorsun orada hoca kontrolünde çalışıyorsun. ki zaten zor bir zanaat yani 10 aydır yapıyorum daha ilk gün başladığım hareketi doğru yapamıyorum. ama sınavı geçmek için tam tamına dopdoğru yapmana da bakılmıyor zaten kimse yapamaz doğru yıllar geçmeden. ama aynı evde yaşayan bir kardeşinle arkadaşınla falan giderseniz mesela çalışırsınız çok da iyi olur yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 AAAAAAAGHHHHHHHHHHHHHHHH!!! meali: hoca çalışmadığım yerden sordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 anılarım depreşti. ben de yaptım bu olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 yok abi keklenmedin sdflks. aikido ciddi bir müessesdir. severim aikidoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 cemss said: http://www.youtube.com/watch?v=mJX4L304PSo&feature=related of tr de olsa adam gibi hapkido öğreten yer direk gidilir ya. vidyoda niye hep bebeler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Teşekkür ederim açıklama için.Eskişehir de güzel bir yer bulursam ikinci dönem başlamayı düşünüyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar