Pluton Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Zamanında spiders_danger yapıvermişti ama 2 milyonun çok üstüne çıktı sayı ondan yenisini yaptırıcam =) Şimdi olay şu; Elimde 10'dan fazla txt dosya mevcut ve bunların içinde 70k 'dan 500k 'ya kadar urller mevcut Benim istediğim program belirttiğim klasörün içinde ki bu txtlerin hepsini alacak sonra bunları birbiriyle karıştıracak ve benim belirttiğim satır sayısı kadar txt dosyaya tekrar bölecek. yapabilecekler ne kadara yapabileceğinizi yazın pm gönderin falan işte yapın bişiler. Bugün yada yarına yetişecek ama =) not: ha bide mümkünse java ile olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ben beyin cimnastigi olarak yaparim, sonrasinda da durumumu isterim. ama anlamadigim seyler var, bu url'ler karsilastirilip ne yapilacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Karşılaştırma değil karıştırılıcak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 karıştırılıp ne yapılcak peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 her dosyada eşit sayıda url li txt ler elde edicek, bunu yapıp ne yapacak peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Abi ajan mısınız o şekilde lazım işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 söylemiyorsa world domination içindir.. hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 layn, om olacakti bu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 dasaaa said: söylemiyorsa world domination içindir.. hmmm aha yakaladık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 diğer topikten. asinanyavuz said: use Tie::File; tie @array, 'Tie::File', "file.txt" or die "Unable to open file!"; $lineamount = @array; for($i=0;$i<100;$i++){ my $r_number = int(rand($lineamount)); print $array[$r_number]."n"; } kesinlikle farklı linelar olsun istersen de şöyle bişey yapabilirsin use Tie::File; tie @array, 'Tie::File', "file.txt" or die "Unable to open file!"; $lineamount = @array; %written_lines = (); $r_number = 0; for($i=0;$i<100;$i++){ do{ $r_number = int(rand($lineamount)); }while (exists $written_lines{$r_number}); print $array[$r_number]."n"; $written_lines{$r_number} = 1; } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Onu biliyorum da Müm halletti sağolsın 32 dürümümü aldı ama :P Sağol Müm süper oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 saat ucretim 5 durum, kod yazdirmak isteyenlere duyrulur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar