Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

infinitum cartel is basinda

echkia

Öne çıkan mesajlar

dun nulli secunda fleti ile karsilastik adamlar bayagi kalabalikti hepsi kapidan atlayinca biz birden 300km geriye dogru cekildik o sirada onur arkadas tactical de bir arazunun 70 km fleetin disinda oldugunu soyledi birden ona dogru yaklasti ve bu sirada ona warpladik arazuyu indirdikten sonra geri adamlarin etrafinda 250 km de dolasmaya devam ettikhttp://eve.battleclinic.com/killboard/killmail.php?id=12067323 daha sonra biz hemen yan sisteme gectik orada beklemeye basladik arada bir zaman gecince geri geldiler biz yine ayni tactik ile 250 km acildik kapidan
o sira abdullah abi cyclone ile 100 km kapiya yanasti bunu yutan bir vaga ona dogru yaklasti o yaklasinca yani kapiyla arasi 70 km acilinca tepesine bindik tabii onuda alip mw sayesinde yine uzaklastikhttp://eve.battleclinic.com/killboard/killmail.php?id=12067518 daha sonra bunlar bizimle bas edemeyince geri donduler bu arada bayagi kill aldik ayni sistemde fakat aradan bir zaman gecince cyno acip geldiler bizde topuklayip bunlarin station olan sistemlerine gittik biliyordukki oraya o fleeten dusen olucak fazla zaman gecmeden dusman fleeten ayrilan bir ishkur ve drake ide kaptik http://eve.battleclinic.com/killboard/killmail.php? kill id=12069556http://eve.battleclinic.com/killboard/killmail.php?id=12069558oh be hep sizmi anlatacaksiniz hera darkthorn cok tesekkur ederiz pvp yapmayi ogretigi icin tabiki onu mo da gozliyerek ogrendik
Sosyal ağlarda paylaş

merkezde olan arkadaslar var fakat yanlis bir anlasma nedeniyle 4s teki arkadaslar bizi oradan atti nedenleri ise gercek bir turk birligi kurma hyayaller ve ayrica korsan olmamis nedeniyle daha dogrusu 4s teki birkac arkadasin bizi hafife alip korsanlikla dalga gecince olan oldu
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu yapma etme, saydığın sebepler biraz yanlış.

Türk birliği kurma hayalimiz yokki bizim, hadi olsa bu yüzden sizle neden atışalım. Bildiğim olay bizden bir kaç kişi sizden birini patlatıyo low secte (sebebini, sonucunu hatırlamıorm).

Bundan bir gün sonra sizden legionar adlı arkadaş böyle bir şey yazıo merkez kanalına.

"legionnaire etranger > http://eve.battleclinic.com/killboard/killmail.php?id=11354266
legionnaire etranger > bu kill mail e iyi bakin beyler
legionnaire etranger > amerikanin itligini yapan karektersiz sokak bekcisi turk arkadaslar yakinda gercek turklerin ozguven ve cesaretini goreceksiniz"

Böyle bir yazıdan sonra daha yanlış anlaşılma sonucu falan demeyin. Arkadası patladı diye birinin bu kadar çirkin bir yazı yazması (ki 4S/MM american topluluğu bile değil) başlı başına çok yanlış bir harekettir. 4S teki bir kaç kişinin sizden bir kaç kişiyle tartışma sebebi budur. Sizi hafife almaları veya (olmayan) Türk birliği hayalleri falan değil. Maksat olan olaylar hakkında tam bilgimiz olsun.

Neyse önemli değil zaten bence artık, üzerinden zaman geçmiş. Merkez kanalında banlı falan değilsiniz sonuçta, istediğiniz zaman bekleriz sizide kanala.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu mantığı çözemedim bir türlü hani çok yakın arkadaş olursun milyarlık itemlerle dolaşırsın adam kıllığına patlatır sinirlenirsin en doğal hakkındır. Ama neticesinde bir oyundur bunu kin haline getirmenin bir anlamı yok. WoT oynarken sürekli patlatıyor türkler :) Evede benimde başıma gelmişti bob razor topraklarına saldırırken obeliskim gitmişti o zamanın parası ile 8 bil vardı içinde en az :P Bi baktım kanaldan arkadaş bende vurdum ama kusura bakma oldu yapacak bişey yok o esnada tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakmak gerek. Yıllardır bu obeliski anlatır dururum :P Peki o esnada vurmayın diyen oldumu içinizde TR vs TR modunda bir savaşmıydı? Yoksa karambole giden bir olaymıydı. Ben gayet heryerden elimi kolumu sallayarak çıkıyorum türklerden yardım istediğimde.
Sosyal ağlarda paylaş

Merkez kanalındaki muhabbeti çok iyi biliyorum. Adlarını hatırlamıyorum arkadaşların ama gerçekten de sınırı aştılar o sohbet sırasında. Ağır hakaret ve küfürler etmeye başladılar. Ben Merkez kanalına çok nadir girmeme rağmen bu olaya kayıtsız kalamadım. Arkadaşları uyardım, küfür ve hakaretlerine son vermeleri konusunda ama onlar epey ısrarcıydılar. Sonuçta iki kişiyi bizzat ben kendim banladım.

Şimdi bu arkadaş 4S'deki kişiler bizi banladı falan yazmışlar ama bunun 4S'le ilgisi yok. Sonuçta orası genel bir kanal ve çok sayıda moderatörü var. Sanırım yaşça biraz ağabey pozisyonunda olduğum ve bu konuşmalara bizzat şahit olduğum için banlamak da bana düştü. Ama şunu da söyleyeyim, banlar sonsuza kadar kalıcı değildir. Nihayetinde adam öldürenler bile 30 yıl yatıp çıkıyorlar Türkiye'de. Burayı okuyan diğer moderatör arkadaşlardan ricam, (ben oyuna giremedeğim ve bir süre daha da giremeyeceğim için) banların hepsini kaldıralım. Yani genel bir af çıkaralım (Merkez Affı :) olsun ismi de ). En azından yaptıklarından pişman olan arkadaşlar tekrar dönebilsinler Merkez kanılana. Tabii eğer isterlerse.

Son olarak, Mete'nin de dediği gibi, 4S'deki hiç kimsenin Türk birliği kurmak gibi bir girişimi yok. Hayal olarak bu belki herkesde vardır ama gerçekten de ben böyle bir girişim olduğunu sanmıyorum. En azından, ben oyuna zorunlu ara verdiğim sıralarda durum buydu.

Korsanlık yaptığı için de kimseyi banlamayız. Keza biz de zaan zaman corpumuz bizi çok kısıtlamadığı sürece korsanlık yapıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

puhahha ben hiç konuşmayım bu konuda isterseniz :D Cry Havoc da NC ile kapışırken NC deki türk arkadaşlar fleet içinde benim FC olduğumu söyleyip beni primary yaptırmaları mı dersin, anıl'ın sırf beni daha fazla jam'lemek adına kaçmayıp alanda patlamasını mı dersin :D ahaha hala gülerim güzel de bi hatıra benim için.. sonra tabi biz onları patlattığımızda mete'nin wreck'ini özenle loot'layıp çıkanları kanala falan yapıştırmam var (altında da kalmam asla:D) ... bunlara takılmayın, patlamak da var patlatmak da... evine girip evini yağmalamıyo bu insanlar sonuçta oyun oynuyolar... takılmayın böyle şeylere..

- KeLLaX
Sosyal ağlarda paylaş

sorun hicte oyle olmadi ethemin yazdigi onu baglar onderi vururken dostca yaklasmislar hatta private acip konusuyorlarmi birkez onderi vururken adam empire a sifir bekliyormus hic farkina bile varmamais bampladiklarin birde arkasindan ts sultansta guluserek konusuyorlamis bak iste boyle dost kazigi atilir korsan oilan turkler filan diye dalgada gecmisler birde merkezden atilmadik kendimiz ciktik ayrica orada kufurlu konusanlar biz degil 4s ti ve ayriyeten atmakla tehdit eden 4s li idi saygilarimla
Sosyal ağlarda paylaş

va merkez e de okadar merakli degiliz velakin 4s in sorunu tigerstan ayrilan pvp yapanlarin onlarin yanina degilde korsan olmalari zorlarina gidince bize tavir aldilar hatta siz kim pvp kim korsanlik kim diyorlar bize gelin burada plex yaparsiniz sunu yaparsiniz kusura bakmasinlar bu oyunu para icin oynamiyoruz ayrica plex alarakta aylik odemeyenlar takimindayiz
Sosyal ağlarda paylaş

Arada bir noktalama isaretileri kullansak ne biliim satir arasi versek falanda okumaya calisanlar eziyet cekmese

Tigersdan cikanlarin korsan olmasina nasil bozulduk anlatamam 4s olarak cok zor gunler geciriyoruz mostly harmlessdan destek istedik bize psikolojik destek veriyolar. Gercekten merak ediyorum Tigersdan veya herhangi baska bir yerden adam gelmesini istedigimizi size dusunduren nedir. Kendi oyununuza bakin patlayin patlatin, bos beles konusupda gereksiz polemik yaratmayin.

PS: Her kimseniz
Sosyal ağlarda paylaş

echkia said:
sorun hicte oyle olmadi ethemin yazdigi onu baglar

Ethemin dediği onu bağlarsa sende 4Sten bir kaç kişini yaptığını 4Se bağlama.

echkia said:
konusuyorlamis bak iste boyle dost kazigi atilir korsan oilan turkler filan diye dalgada gecmisler

Yahu yeri gelio ben korsanlık yaptırıorm 4Ste ki türklere ki benim sec statusum 1 ay evvel -8 di. Şu “korsanız diye bize tavırlılar” tribinden çık lütfen. Oyun bu isteyen istediği yönüyle oynar, kimse de bişi diyemez.

echkia said:
onderi vururken dostca yaklasmislar hatta private acip konusuyorlarmi birkez onderi vururken adam empire a sifir bekliyormus hic farkina bile varmamais bampladiklarin

Yanlışsam bir arkadaş düzeltsin ama hatırladığım kadarıyla bizimkiler convodan “burda korsanlık yapmazsan seviniriz, sonucta burası bizim 0.0 bölgemize en yakın empire girişi” gibi bir diyalog geçmiş. Sizin arkadaşta kamplamaya devam etmiş. Bizimkiler NC deki türkler dahil tüm diğer üyelerin kullanmak zorunda olduğu bir yoluda korsandan temizlemişler. Gayet normal.

Bak salih ne diyo, birbirimize kırmızıyken fleet savasında yapmadığımızı bırakmadık adama kırmızı die :D ama gidipte buna alıncak bir adam değil salih, çünkü bu bir oyun, kırmızı kırmızıyı patlatır bu kadar basit.

echkia said:
merkezden atilmadik kendimiz ciktik ayrica orada kufurlu konusanlar biz degil 4s ti ve ayriyeten atmakla tehdit eden 4s li idi

Legionar adlı arkadasın yazısını yolladım buraya, öyle bir yazıdan sonra her türlü tepkiyi hakediyo o arkadasınız emin ol. Ama bir o kadar da bizdeki arkadaşların küfür etmediğinden eminim. Eğer öyle bir log varsa ve kayıtlı duruyosa lütfen bana burdan veya pmden yolla gerekeni ben yapıcam.

echkia said:
ayrilan pvp yapanlarin onlarin yanina degilde korsan olmalari zorlarina gidince bize tavir aldilar hatta siz kim pvp kim korsanlik kim

Korsan olmamız zorumuza gidemez ki sebebi yukarda yazmıstım. Kimseye de bizim bulunduğumuz corpa gelmedi diye de tavır takınmayız, en başından beri isteyen kişinin istediği yerde oynamasını savunuruz. İnsan nerde mutluysa orda olmalı bence.

echkia said:
diyorlar bize gelin burada plex yaparsiniz sunu yaparsiniz kusura bakmasinlar bu oyunu para icin oynamiyoruz ayrica plex alarakta aylik odemeyenlar takimindayiz

Benim olmaığım bir dönemde oldu bu muhabbet galiba, ben sizden kimseye gelin burda plex yaparsınız para kasarsınız dendiğini hatırlamıorm ki denmişse bile sanki diyen kişi kötü bir şey demiş gibi yazmışsın. Ne güzel işte türklere bir ortam sağlama girşiminde bulunmuş kim demişse, birde imkanlardan bahsetmiş. Beğenip beğenilmemesi kişilerin kendi meselesi. Zorlucak halimiz yok milleti.

Bu arada bizde para için oynamıorz bu oyunu, aramızda çinli yok :D

Tüm yazılarını yazarken “4S” e hitap ederek yazdığın için bunları yazma gereği duyuyorum. Ve farkedersen sana veya gurubundan birnin şahsına bir şey demedim yani bu yazdıklarımda sizi kötüleyen falan bir şey yok, sakın yanlış anlaşılmasın.

Neyse benim amacım zaten az türk var, boş sebepler yüzünden o az kişide birbirine tavırlı olmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

megetege said:

Bak salih ne diyo, birbirimize kırmızıyken fleet savasında yapmadığımızı bırakmadık adama kırmızı die :D ama gidipte buna alıncak bir adam değil salih, çünkü bu bir oyun, kırmızı kırmızıyı patlatır bu kadar basit.

WoT da görmeyim seni mete :D var ya anıl orda galiba gördüm ismini en büyük tankı alıp kafadan dalcam üstüne :D

megetege said:

Korsan olmamız zorumuza gidemez ki sebebi yukarda yazmıstım. Kimseye de bizim bulunduğumuz corpa gelmedi diye de tavır takınmayız, en başından beri isteyen kişinin istediği yerde oynamasını savunuruz. İnsan nerde mutluysa orda olmalı bence.

olm CH dağılınca ben de gelmedim yanınıza beni de mi vurcaksınız :D terbiyesizler :D
Sosyal ağlarda paylaş

Evet bizler, (yani 4S'deki Türkler) bize katılmayanlara hınç duyuyoruz, çünkü gelen her kişi için 4S bize komisyon ödüyor, onların her yaptığı rattan. E ne yaparsın... Bizim de çoluğumuz çocuğumuz var, bakmakla yükümlü olduğumuz.

Şu Salih meselesine gelince...

Ya CH ile kapışıyoruz. Baya büyük savaş yani, fleet savaşı. Anaaa bir baktım Kellax binmiş bs'sine orada kuzu kuzu yatıyor. Direk olarak fleet kanalına Kellax is the one of the CH fc gibi bir şey yazdım. Yoksa kimsenin Kellax'ı primary vereceği falan yok. Bir iki saniye içinde, kocccaaa yiğid gözlerimin önünde eridi gitti. Aahahahaha

Ardından da bunu Merkez kanalında yazdım. Salih bir başladı bana küfür etmeye, "Vay siz benim gemimi patlattınız, pis Amerikan uşakları. Ulan siz kansızsınız. Bu yaptığınız Gallenteliğe sığar mı" falan. Velhasılı kelam, bu Salih çok çiğ bir arkadaş. Biz onu patlatınca dümdüz gidiyor, ama o bizi patlatınca lootumuzu alıyor.

Bunu da banlamak lazım Merkez kanalından.
Sosyal ağlarda paylaş

pvp muhabbetinden merkez muhabbetine dönmüş gene olay p:

4S şöle 4S böle!!!! hepinissss şeysiniz... aslan aslan :p

merkez ve dier atismalari gecersek güzelmiş action filan.. corp ismide şekil :) daha cok actiona girip daha cok gelip anlatin burda tabi şu üstteki muhabbetlerin olmadigi bi başlık olsa daha iyi olurdu :)
Sosyal ağlarda paylaş

valla bende 4s dekilere tavırlıyım :p ama laf atmiyom :p

pvpsel manada taraflar birbirlerini geliştirdikleri vede gereksiz local konusmasi yapmadiklari sürece "taraf" olmakta bi sakınca yok..

ha ne 4s deki ne bregandaki ne de dier grublardaki "herkes" dilini tutabiliomu? Sanırım bunca kavganın sebebi bu sorunun cevabın "hayır" olması acıkcası :)

illa bi taraftan birisi "ohohoho nasıl koduk amaaa" yada "ohoooo adamsanız 1kisiye 5 kisi gelmeyin lan" diyo :)

özet : hiç kimse "sütten düşme ak kaşık" değil burdaki :)
Sosyal ağlarda paylaş

Olayda bu zaten, kimse kimseyi sevmek zorunda değil, herkezin en doğal hakkı birilerini sevmemek veya tavırlı olmak. Ama birini sevmiyosun diye de ona durduk yere laf atman veya asılsız suçlamalarda bulunmana gerek yok. senin yaptığının aksine. He eğer biri bunu yaparsada , karşı taraftan dili tutulması beklenemez. Bknz. bu konu :)

Neyse zaten seni biliorm, mümkün olduğunca tartısmalardan uzak duruyosun. Ama dediğim gibi bu sefer suç bizde değil :P

Edit: Bak bir şey daha farkettim, birini sevmediğini göstermenin laf atmaktan başka yöntemleride olduğu ortaya çıkıyo bu forumda :) Hani 4S gank squad diye başlayan postum varya, oraya "sizin yaptığınızda pvp mi, olsa olsa tırt S olur sizden" tarzında ki posttan sonra savunma yapan ilk 3 kişiden 2 si 4S te değil. Ortada gereksiz bir sataşma olduğu için tabiri caizse "insanlık namına" savunma yapmışlar :) Ve bizim orda yaptığımız aksiyonlara "tebrikler" bile diyemeyen, üstüne bir gruba yapılan bu kadar gereksiz bir sataşmayı görmezden gelen, onunda üstüne böyle birşey yapanın açtığı konuda tebrikler benzeri yazılar yazmaktan çekinmeyen kişi, ya bizi sevmiodur, yada çekemiyodur (yada ikiside :) ). Bunun başka bir anlamı yok.

Neyse biz yinede hepinizi seviyoruz :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...