Dynun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 photographer said: abi nedir olay şimdi erkeklerin twilight'ı mı bu film? alakasi yok abi. Sonunda erkekler içinde bale olan bir filmi sıkılmadan izleyebildi. Ondan boyle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 guzel film,izleyin,tr de vizyona girdi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 cuma günü girecek vizyona,bağımsız filmler festivalinde var şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Dynun said: photographer said: abi nedir olay şimdi erkeklerin twilight'ı mı bu film? alakasi yok abi. Sonunda erkekler içinde bale olan bir filmi sıkılmadan izleyebildi. Ondan boyle oldu ahah çok güldüm buna. bale izlerken milletin hayal ettiği şey gerçekten buna benzer birşey ise, onların hayal güçlerine koyayım arkadaş.. 5 kişi tavuk taklidi yapıyor yani abi onlara bakınca, böyle bir sonuç çıkmıyor. film çok iyi. ben bayıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Neotwo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 mutlaka izlemeliyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Çok abartıldıgını düşünüyorum Kötü bir film değil kesinlikle ama 6 yani. 7 değil mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DooRoo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 bende begendim filmi ama sonunu tam anlayamadim anlayanlar anlatsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 overrated fuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 DooRoo said: bende begendim filmi ama sonunu tam anlayamadim anlayanlar anlatsin Kız deliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DooRoo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 hadi canim yok artik! o kadarini biliyorum ayrica deli degil sizofren oda ayri bi mesele. benim sordugum kiz zaten mi sizofrendi yoksa hocasi yuzunden falan mi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 spoiler kız da bir lezbiyenlik vardı başta,sonra şizofrenlikte eklendi tam oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 oyuncu joker hakki kullanilmis bir senaryo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Kıza şizofren veya deli demek ne kadar doğru bilemedim ben. Filmin 15. dakikasında ben de öyle demiştim ama, filmi bitirdikten sonra apaçık ortada şizofren falan olmadığı. Nasıl beğenmediniz anlamadım ayrıca, şahane ayol film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 kızı annesi eziyo, kız da hırs yapıyo iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Hayatımda izlediğim en iyi birkaç filmden birisiydi. Uzun zamandır da böyle bayıldığım bir film izlemediğimden çıktıktan sonra tüylerim dikik dolaştım bir süre :D Birçok sembolik anlatım saptadım filmi izlerken ama filmden çıktıktan sonra bunları adam gibi lafa dökemedim dolayısıyla da unuttum sanırım bazılarını. Tekrar izlemek isterim. bir de filmin gazıyla beylik laf edeyim, Black Swan gibi bir filmi çekip hemen ardından ölmüş olmayı isteyebilirdim. =) Diğer oskar adaylarını izlemedim fakat bana öyle geliyor ki daha iyi oynamış bir kadın oyuncu yoktur bu sene. Hatta annesi rolündeki kadını da en iyi yrd. kadın'a uygun gördüm kafamda ama aday bile değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DooRoo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 sesu said: Kıza şizofren veya deli demek ne kadar doğru bilemedim ben. Filmin 15. dakikasında ben de öyle demiştim ama, filmi bitirdikten sonra apaçık ortada şizofren falan olmadığı. Nasıl beğenmediniz anlamadım ayrıca, şahane ayol film. iyide sizofren degilse sonu nasi bitti o zaman sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 natali reyizin akıl sorunu var ama sizo denemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 bence aşırı obsesiflikten kaynaklı bir şizofrenlik vardı kızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 spoiler 999. biraz da mazoşistlik vardı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 filmin temposu ilk baslarda biraz dusuk ama son yarim saati 10/10 edik: natalie portman da cook basarili oynamis. sadece "nasil oscar alinir" diye bile izlenecek bir film. ama evde izlemeyin, son yarim saate gelemeden birakabilirsiniz filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 evde izledim ve itiraf ediyorum bazı yerlerini ileri sardım:) ama ama ama sırf meraktan,sonunda ne olcak die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 film boktan değil. natalide çok iyi mastırmasyon çekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Mum_Chamber said: filmin temposu ilk baslarda biraz dusuk ama son yarim saati 10/10 edik: natalie portman da cook basarili oynamis. sadece "nasil oscar alinir" diye bile izlenecek bir film. ama evde izlemeyin, son yarim saate gelemeden birakabilirsiniz filmi Oscar. Oyunculuk kalites. My face: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Beğendim ben filmi natali muazzam bir oyunculuk sergilemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 kitap olsaydı page turner olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar