xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Tereyağı tanrıların armaganı bence de. Bu sabah tereyaglı kreple yaptım kahvaltımı yanına kahve ve reçel. I came bucketz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Siz yine hala ananızın margarinini mi kullanıyosunuz? Şarkı daha yeni başladı neden hemen kıllanıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 size benden bir tavsiye..önce bir dilim eppek kızartılır. sıcakken üzerine tereyağı sürülür. üstüne domates salçası ve hafif kekik, kimyon, karabiber..bol tuzlu ayran yanında yenir. afiyet olsunn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 bol tuzlu =tansiyon hede hödö xunn bey tereyağıyla doğru yolu bulmanıza sevindim. maşallah hocam maşallah. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 maşallah inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 tereyağı dediğiniz şey mesela 80 gram tereyağı tükettiyseniz, üretildiği sütün bu sütün yağ oranı %4 ise 2 litre sütteki yağa falan denk geliyor. Çok da tuz eklenmiyor buna. En azından doğal tereyağı böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Doğal köy tereyağı zaten varya, aman allahım. sür ekmege ye tek derdin kalp krizi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar