xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Tereyağı tanrıların armaganı bence de. Bu sabah tereyaglı kreple yaptım kahvaltımı yanına kahve ve reçel. I came bucketz.
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Siz yine hala ananızın margarinini mi kullanıyosunuz? Şarkı daha yeni başladı neden hemen kıllanıyosunuz?
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 size benden bir tavsiye..önce bir dilim eppek kızartılır. sıcakken üzerine tereyağı sürülür. üstüne domates salçası ve hafif kekik, kimyon, karabiber..bol tuzlu ayran yanında yenir. afiyet olsunn.
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 bol tuzlu =tansiyon hede hödö xunn bey tereyağıyla doğru yolu bulmanıza sevindim. maşallah hocam maşallah. :)
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 tereyağı dediğiniz şey mesela 80 gram tereyağı tükettiyseniz, üretildiği sütün bu sütün yağ oranı %4 ise 2 litre sütteki yağa falan denk geliyor. Çok da tuz eklenmiyor buna. En azından doğal tereyağı böle.
xunn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Doğal köy tereyağı zaten varya, aman allahım. sür ekmege ye tek derdin kalp krizi olsun.
Öne çıkan mesajlar