trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Selam, en uygun burayı gördüm ve sorayım; İstanbul Ataşehir'de acarlar sitesi yakınlarında, liderkent sitesinde ev tutmuş dün bizimkiler ve beylikdüzü'nden taşınacağız oraya. İstanbul'un bir ucundan diğerine. Şimdi... -Bahsettiğim bölgedeki insanları sosyal imkanları falan merak ediyorum. -Kadıköy'e mesafem nedir, ulaşım kolay mıdır? Şubatta taşınacağımız için yaşayıp görmeyi bekleyemedimm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Ben de yakın zamanda Ataşehir'e taşınmayı düşünüyorum. Aynı soruların cevaplarını hala arıyorum ama şimdilik öğrendiğim kadarıyla Üsküdar, Ümraniye ve Kadıköy'e gün içerisinde toplu ulaşım sıkıntısı yok. Taksime otobüs var ama pek tercih edilmiyor. Ayrıca dediğin yer Ataşehir'in biraz köşesi gibi, otobüsler-dolmuşlar oralardan geçiyor mu bilmiyorum. Bir kısmı geçiyordur mutlaka.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Her şekilde merkezi olmak açısından Beylikdüzünden iyi olacaktır. Kadıköye ulaşım trafiğe ve kullanılacak ulaşım aracına bağlı olarak 5 dakika ile 1 saat arasında değişebilir. Bir çok uydukent, site vs. olduğundan ona uygun olarak çeşitli imkanlar da mevcuttur. Hala inşaat halindedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Kadıköy'e 5 dakikada hiç bir ulaşım aracıyla gidilmez oradan. En iyi ihtimalle 20 dakika sürer. Ataşehir'i gördüğüm ve duyduğum kadarıyla genç ve çalışan nüfusun olduğu bir bölge. Yaşamak kolay. Bir nebze güvenli denebilir. Her türlü sosyal imkan var ama belirli bir bölgeye yoğunlaşmış haldeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Atasehirde bir tane cadde var. O caddede aradigin her seyi bulursun fast food, cafe, sinema vs. Ayrica Palladium falan da var, alisveri yeri sikintisi da yok. Mis gibi yer ya atasehir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 kendimi bildim bileli avrupa yakasındayım biraz zor olacak alışmak. Daha doğrusu okul bitene kadar zor olacak çünkü okulum Sefaköy'de. Onun dışında Ataşehir - Kadıköy gezmeleri hiç zor olmaz sanırım motosiklet kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Ataşehir iyidir, serserisi pek olmaz, rus u boldur, randevu evi boldur, 22 den önce ulaşımı kolaydır, 22 den sonra araç yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 araban yoksa unut sosyalliği ataşehirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 var var fsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 xaty said: Kadıköy'e 5 dakikada hiç bir ulaşım aracıyla gidilmez oradan. En iyi ihtimalle 20 dakika sürer. Gece 3 & araba = 5 dakika. Mümkün mü ? Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ademperdahli Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 bence hiç çıkma evden, söyle Pidelladan Bafra Pidesini, eminim heç tatmamışındır. Ataşehir civarında pide yiyeceksen tek geçerim. Ver siparişi, 30 dk.da kapında içeceğide hediye. Hamuru çok özel, mideye ağırlık vermiyor. Çek bi ziyafet bence :) 420 15 20. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 maxigenous said: xaty said: Kadıköy'e 5 dakikada hiç bir ulaşım aracıyla gidilmez oradan. En iyi ihtimalle 20 dakika sürer. Gece 3 & araba = 5 dakika. Mümkün mü ? Evet. gece 3 te beylikdüzüne bile gidersin 20 dakika da atasehirden bırak kadıkoyu 5 dakkada gitmeyi sdf oha 2 ay sonra mesaj atmak.. tam trollük hareket =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 neyse ki cevap vererek seni yalnız bırakmıyorum.. evet ve söylediğim şeyin yanlış olduğunu göstermiyor üstteki post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 maxigenous said: Kadıköye ulaşım trafiğe ve kullanılacak ulaşım aracına bağlı olarak 5 dakika said: Ordan kadıköye 5 dkda anca uçan halıyla gidersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… maxigenous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ehliyeti alıp geliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 1 ay sonra ... trainspotting23 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Deacon said: Atasehirde bir tane cadde var. O caddede aradigin her seyi bulursun fast food, cafe, sinema vs. Ayrica Palladium falan da var, alisveri yeri sikintisi da yok. Mis gibi yer ya atasehir.abi bugün ilk kez o caddeden geçtim aklıma direk sen geldin valla harika bi caddeymiş o sevdiğim bütün dükkanlar orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
maxigenous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ehliyeti alıp geliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Deacon said: Atasehirde bir tane cadde var. O caddede aradigin her seyi bulursun fast food, cafe, sinema vs. Ayrica Palladium falan da var, alisveri yeri sikintisi da yok. Mis gibi yer ya atasehir.abi bugün ilk kez o caddeden geçtim aklıma direk sen geldin valla harika bi caddeymiş o sevdiğim bütün dükkanlar orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar