Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ataşehir

trainspotting23

Öne çıkan mesajlar

Selam, en uygun burayı gördüm ve sorayım;

İstanbul Ataşehir'de acarlar sitesi yakınlarında, liderkent sitesinde ev tutmuş dün bizimkiler ve beylikdüzü'nden taşınacağız oraya. İstanbul'un bir ucundan diğerine. Şimdi...

-Bahsettiğim bölgedeki insanları sosyal imkanları falan merak ediyorum.

-Kadıköy'e mesafem nedir, ulaşım kolay mıdır?

Şubatta taşınacağımız için yaşayıp görmeyi bekleyemedimm
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de yakın zamanda Ataşehir'e taşınmayı düşünüyorum. Aynı soruların cevaplarını hala arıyorum ama şimdilik öğrendiğim kadarıyla Üsküdar, Ümraniye ve Kadıköy'e gün içerisinde toplu ulaşım sıkıntısı yok. Taksime otobüs var ama pek tercih edilmiyor.

Ayrıca dediğin yer Ataşehir'in biraz köşesi gibi, otobüsler-dolmuşlar oralardan geçiyor mu bilmiyorum. Bir kısmı geçiyordur mutlaka..
Sosyal ağlarda paylaş

Kadıköy'e 5 dakikada hiç bir ulaşım aracıyla gidilmez oradan. En iyi ihtimalle 20 dakika sürer.

Ataşehir'i gördüğüm ve duyduğum kadarıyla genç ve çalışan nüfusun olduğu bir bölge. Yaşamak kolay. Bir nebze güvenli denebilir. Her türlü sosyal imkan var ama belirli bir bölgeye yoğunlaşmış haldeler.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
maxigenous said:

xaty said:

Kadıköy'e 5 dakikada hiç bir ulaşım aracıyla gidilmez oradan. En iyi ihtimalle 20 dakika sürer.

Gece 3 & araba = 5 dakika.

Mümkün mü ?

Evet.

gece 3 te beylikdüzüne bile gidersin 20 dakika da atasehirden bırak kadıkoyu 5 dakkada gitmeyi sdf

oha 2 ay sonra mesaj atmak.. tam trollük hareket =(
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Deacon said:

Atasehirde bir tane cadde var. O caddede aradigin her seyi bulursun fast food, cafe, sinema vs. Ayrica Palladium falan da var, alisveri yeri sikintisi da yok. Mis gibi yer ya atasehir.
abi bugün ilk kez o caddeden geçtim aklıma direk sen geldin valla harika bi caddeymiş o sevdiğim bütün dükkanlar orda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...