Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 KADINLARIN ERKEKLERİ REDDETME BAHANELERİ 10- Seni ağabeyim gibi severim. (Saz heyetinde 14. kemansın) 9- Aramızda bu kadar yaş farkı olmasaydı keşke. (Babam yaşındasın) 8- Seni düşünemiyorum. (Çirkinsin) 7- Hayatım şu anda karmakarışık. (Eve gideceğiz ve eski erkek arkadaşım gelecek, olay çıkacak) 6- Bir başkasını seviyorum. (Evde kedimi okşar, pasta, börek falan yerim) 5- Aynı işyerinde çalıştığım biriyle çıkamam. (Aslında sadece aynı güneş sisteminde olsak da, seninle olmam) 4- Sorun senden değil, benden kaynaklanıyor. (Sorun senden kaynaklanıyor) 3- Şu sıralar kariyerime konsantreyim. (İş yapmak bile seninle olmaktan daha ilginç) 2- Sözlüm var. (Seninle beraber olmaktansa her yalanı söylerim) 1- Arkadaş kalalım. (Benim yanımda ol da erkek arkadaşlarımın neler yaptıklarını anlatacak bir adamım olsun) ERKEKLERİN KADINLARI REDDETME BAHANELERİ 10- Seni kız kardeşim gibi severim. (çirkinsin) 9- Aramızda bu kadar yaş farkı olmasaydı keşke. (çirkinsin) 8- Seni düşünemiyorum. (çirkinsin) 7- Hayatım şuanda karmakarışık. (çirkinsin) 6- Bir başaksını seviyorum. (çirkinsin) 5- Aynı işyerinde çalıştığım biriyle çıkamam. (çirkinsin) 4- Sorun senden değil benden. (çirkinsin) 3- Şu sıraralar kariyerime konsantreyim. (çirkinsin) 2- Sözlüm var. (çirkinsin) 1- Arkadaş kalalım. (çok ama çok çirkinsin)[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Dooru Hepsi Bu Kadın milleti kendini amma kasıyo.....[hline]Gezinen bir gölgedir hayat, gariban bir aktör Sahnede bir ileri bir geri saatini doldurur Ve sonra Duyulmaz olur sesi, bir masaldır Gürültücü bir salağın anlattığı Ki yoktur hiçbir anlamı. W. Shakespeare - Macbeth
mono Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 unutmayalim birde efsanevi "hayir, anlamiyorsun" la basliyan cümle serileri vardir eheh[hline]*curiosity res-kills* ...mono
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 gereksiz işler bunlar kız arkadaş felan 15 ime geldim hala kimseyi sevmedim(seven oldu ama kabul ablam bu msgı okuyunca evde dalga geçecek) hoşlanmıom işte insanlardan Eda varya hele bi evde dalga geç geçiririm tüfepi kafana!...
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Tipim değilsin var bir de[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 ille inek altında buzağı aramak gerek, iyimserlik ölmüş.. :) (gerçekler inme inecek kadar net anlaşılmamalı)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 "ben seni arkadas olarak goruyoruum." en dangalak cumledir. genelde lise caglarinda ve kizlar tarafindan soylenir, bunun soylenme asamasina gelene kadar genelde disi taraf erkek uzerinde daha henuz gelismekte olan cinsel cekiciligini masumca da olsa kullanmis, yeni gelisen erkek tarafin akli basindan ucmustur. fakat simdi is sarpa sarinca muhtesem cumlenin sarfedilmesi gerekir. disi tarafin her insan disine ozgu olan dogal disi cazibeyi ayarsizca rastgele kullanmamayi ogrenmesi icin birkac defa senaryonun tekrarlanmasi gerekecektir.[hline]www.mizzah.com
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Bu sanırım Power FM'de de çıkmıştı ama mail olarak geldiyse bilemem sonuçta Geveze de mail'le gelen bir sürü fıkrayı yayınlıyor...[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 bir de "biz ayrı dünyaların insanlarıyız" var.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 bi de ayrılırken söylenen laflar var en barizi; "arkadaş kalalım" (kenarda yedekte dur en kötü ihtimal boşanımıseninle geçöiririm)[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487
stirner Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 En abuklarından biri "Sen çok iyi birisin,ben seni haketmiyorum"dur...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için...
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 lol harika arkadaş kalalım en çok kullanılanlardan :)[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?"
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 tabi cold çok ii bilio dimi cold :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 'çirkinsin' var bi de =][hline]Everything is about Sex,Drugs and Rock n' ROLL ! The Anarchist Reality is Imprisoned by Self-control and Time
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 said: Sly-One, 13 May 2003 23:34 tarihinde demiş ki: tabi cold çok ii bilio dimi cold :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar evet çok iyi bilirim :-p hep bana geliolar ben de arkadaş kalalım diyorum ;)[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?"
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 hep çirkinleri çekiosun sen de ;)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 "kanser olan feminist anneannemin son isteği ölünceye kadar hiç bir erkekle birlikte olmama elveda sevgilim" (dünyanın en salakinsanısın ve hala bırakmıyorsun)[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 hayır, ben çok mükemmelim (bak sen) herkesi çirkin görüyorum :-p liv tyler ı tek geçerim :)[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?"
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 ztn o kadar çok teklif alıosun ki tanıştıın kızlarla tokalaşmaktan ellerin nasırlaşmış dimi :p özellikle sol elin :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar [Bu mesaj Sly-One tarafından 13 May 2003 23:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 ben solağım :) ama sağ elimle kızın elini tutarım genelde beraber yürürken falan, o yüzden evet sayılır ;) bu arada ilk mesajında sağ yazıodu batırdın hiç kasma kendini :)[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 13 May 2003 23:48 tarihinde değiştirilmiştir]
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 lol supermiş. erkeklerin asıl bahanesi olayına koptum yalnız, pek bi yaratıcıyız walla :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 said: stirner, 13 May 2003 23:29 tarihinde demiş ki: En abuklarından biri "Sen çok iyi birisin,ben seni haketmiyorum"dur...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... evet o da dehset bir g*t ayagidir.[hline]www.mizzah.com
Arlooax Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 said: stirner, 13 May 2003 23:29 tarihinde demiş ki: En abuklarından biri "Sen çok iyi birisin,ben seni haketmiyorum"dur Bu genelde bir ilşkiyi sonlandırmaya çalışırken kullanılır. Sen süper birisin!! harikasın :) Angelina Joli ile beraber olmalısın benimle değil artı ayağı ehuh :) Süper bahanedir, benim favorim.
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 bide şey vardır.. "üniversite sınavına kazırlanıyorum, konsantre olmam lazım, lütfen anlayışla karşıla.." madem gideceksin baştan git be kardeşim alalaa. kalbimi incition boşu boşuna.. cık cık cık bari ara verelim bi süre de. :-)[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-=
Öne çıkan mesajlar