Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Bosuna kasmayin. Bi tek shroud yapiliyo özel item olarak. o da zaten 10k ya satiliyo artik.
Somon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ilerleyen günlerde vendordan setler kaldırılırsa tailorları görürüm :D
aQuelleris Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 yok aynı şeyi yaşamamışız pek bende item hareket ettirilmiyordu sinir kısımda o idi. Sonra zaten çok alakasız ghost iken bile 1600 kilo vardı üstümde sen düşün =) Tailor olsun bs v.b craf skillerin kolay gelmemesi çok güzel bence. (aslında vakti zamanında bir karakter için aylar harcamış biri olarak skiller çok kolay geliyor, sadece artık şartlar kasmaya müsayit değil vakit yok orantılı o yüzden.) Benim gözümde servera + değer oluşturuyor.
aQuelleris Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ne biçim parantezmiş be arkadaş, içeriğin uzunluğundan utandım.
xcorp Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 öm atmıstım sana sok güzel gelişmeler var britte bulusalım teslimatı yapıcam birazdan
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 brit limandayim. ama ticaret yaptigimiz degil bi üstü. oraya gelin
xcorp Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 yeni başlayan arkadaşlara runebook, spellbook, potion para yardımı yapabilirim. patiden pm atabilirsiniz.
Korax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 cekil lan, ben senden önce geldim, bana pm atin, ben yardim ederim sdf
xcorp Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 onun alchemist charı yok gene benden alcak potları bana pm atın sdfg
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Esas ben bedava mage robe dagitiyorum.
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Arkadaslar bu gece aliyoruz kaleyi. Paraya cok ihtiyac yok ama katkida bulunmak isteyen olursa bizimle irtibata gecsin. Topic'e mesaj atin yeter. Gece yarisi filan halledicez.
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 selam, projeler dolayısıyla çok giremedim şu aralar ama bu gece biraz girip kafa dağıtmak istiyorum, kafa dağıtırken de para kazanayım bari diyorum inscription'da fazla para yokmuş sanırım doğru mu? nedir para kazanmanın güzel yolları, örneğin bot gibi balık tutup kesip pişirsem şeker para gelir mi?
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 balıkcılık kasman zor saeros, makroyla kasıcaksan en iyisi ins.
Somon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 balıkçılık kastım server 2 gün bıraktım ama geri döndüm şimdi :D para zorlanmadan kasmak için ins tavsiye ederim
Somon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 paticige bi haftadır giremiyorum paticik.com girince yönlendirmiyor forum.paticik.com'a
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 hakkaten zormuş yav fishing, çinli falan olmak lazım gm'lemek için :> carp/lj açayım da biraz da odun kesiym.
Korax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 aga lj niye kasican, git direk vendorlari markla, al carpenterlardan 50 50
hayspat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 40k civarı raw fish steak var. Pişirmesi ayrı dert, taşıyıp satması ayrı dert. Para lazımsa pişmemiş şekilde veririm gerisi size kalmış (:P)
Öne çıkan mesajlar