Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magic & Arrow

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Artariel said:

ya abi şaka mı yapıyosunuz eğrisini doğrusunu konuşun shardda biraz gezdikten sonra gerçekten klasik pp sistemlerinden başka ne görülebiliyor?! skill dummy bile var daha ne demeliyim newbie dungeon türü şeyler.. fanboyluk yapmayın çok saçmalıyorsunuz.

Ne olacaktiki yani bende anlamadim, yenilik ne istion diyo adam ona bile bisey dememissin? Dummyler newbie dungeonlar biz ultimaya ilk basladigimiz zamanda 2000de falan vardi, nebulada da vardi hatta moonglowun yaninda teleport vardi. Klasikligi korumus adamlar gayet, bokunu cikarmamislar. Bence gayet seviyelide biyer

Ha edit, gir bak nebulanin konusuna insanlar neden yakiniyo. Soru soruyosun kimse yardim etmiyo gibi sikintilar var genelde. Muhabbet yok, adam yok, seviyesi olsun isterse 10 kisi olsun, yine oynarim.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bugün içinde çok reklam vermeye çalışmanızı tavsiye ederim..

Nedenine gelicek olursak 120 ortalaması olan uo-regal serverı sunucu değiştirirken 10günden daha fazla süreli geri alınma yaşandı ve herkes serverı bırakıyor.

Reklamla ordaki kaliteli playerları çekebilceğinizi düşünüyorum.İnsanlar server arayışına girceklerdir.
Mesaj tarihi:
diyorum ki 5 tane servera girelim charlarla yeni sunucu açıldı gelin fln diyleim onların forumlarını trolluyelim

said:
server kötü

fln diyelim bizim servera çağıralım hadi
  • Yeni Oluştur...