Korax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Abazan paticik direnis örgutunun calismalari bunlar. O degilde bende online degilim, uo'ya ara verdim eheuh. Bide satmam etmem cikmam diye fanatiklik yapan adamlarin sonradan gelip burda sacmalamasi acaip ironikmis.
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Napalim böyleyiz biz dönegiz. Ne insaniz ne adam Dostluktan da anlamayiz. böyleyiz biz.
Somon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 brazzers degilde naughtyamerica ve bangbros verebilirlermiş 1 haftalık
Korax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Marveloth said: Napalim böyleyiz biz dönegiz. Ne insaniz ne adam Dostluktan da anlamayiz. böyleyiz biz. sen niye alindin canim, yaranmi var :) kendi kendine kabul ettin bi nara atmamissin racon falan diye, kurtlar vadisine ara ver
Korax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Somon said: brazzers degilde naughtyamerica ve bangbros verebilirlermiş 1 haftalık server'a indirsinler, oyuncular oynarken link atsinlar http indirelim direk sdf
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Korax said: Marveloth said: Napalim böyleyiz biz dönegiz. Ne insaniz ne adam Dostluktan da anlamayiz. böyleyiz biz. sen niye alindin canim, yaranmi var :) kendi kendine kabul ettin bi nara atmamissin racon falan diye, kurtlar vadisine ara ver Yok ya sen gecen msnde bana demistin bunlari. Aklima geldi simdi. kurtlar vadisi ne alaka ki lol.
Korax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Ahah, ben bunlarin hangisini dedim? Tabi dogru, sikko bi hazine haritasi icin zirlayip cocukluk yaptiginda arkadaslik kismini demis olabilirim, de bunlari demedim. Laf yaristiracaksan veya bi derdin varsa, msn var, pm var falan yazarsin oralardan. Konuyu mesgul etme, hadi bakim.
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Şu an serverda oynuyorum baya güzel sistemler olsun şey olsun o olsun bu olsun
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 bak bakim 13 kişiden fazla adam var mı :)
Somon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 magic arrow kapanalı 25 gün oldu milletin haberi yok :D playersızlıktan dsfk
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 adminler bile kalsa vs yaparız yazıyodu sitelerinde
Öne çıkan mesajlar