LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 2,5 değil, 5 kilo avantajlı. spiker yanlış söyledi. son hakkında çinli atlet, faul yaptı çünkü. kırmızı gösteriyordu o hakkını tablo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: insight_13, 14 Ağustos 2004 18:11 tarihinde demiş ki: abi türkiye alsaydı daha iyi bi organize yapardı kesin!!...çünkü bu tip şeylerde üstümüze yok :)...de bize verseler :(:( nerdeeeeee açılışı izlemedin galiba ?? Şu ana kadar seyrettiğim en iyi açılışlardan biriydi.Hele medeniyet tarihi gösterisi ilk mit kahramanlarından DNA ya uzanan süreci yapmak fikri manyak orjinal şeylerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ya bu kadınlar için di mi? hintli bir atlet var, arada geliyor filan. gözlüklü bir şey. ama erkek gibi. erkek değil mi o yahu? ehoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 bu arada tanıtımda televizyonda kardak adalarını gösterdiler benim gene sinirlerimi bozdular dün gece[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 bu arada izleyecekseniz (ve izliyebiliosanız ) eurosporttan izleyin derim ...... cidden sırf yorumcuları dinleyerek bile bi sürü şey öğreniyorum ...[signature][hline][I'm a soldier] These shoulder's hold up so much, they won't budge, I'll never fall or fold up, [I'm a soldier] Even if my collar bone's crush or crumble, I will never slip or stumble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 son kaldırış... zhou (yannış sanırım) li kaldırcak... 120 kilo... Olimpiyat şampiyonluğu geliyor...[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ALTIN GELDİ! NURCAN TAYLAN![signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 bravo bee, ilk altın aferin kızımıza, üff ne para alır ama.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: BombaciMulayim, 14 Ağustos 2004 21:27 tarihinde demiş ki: ya bu kadınlar için di mi? hintli bir atlet var, arada geliyor filan. gözlüklü bir şey. ama erkek gibi. erkek değil mi o yahu? ehoe eheh evet bende erkek zannettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 direk erkekti abi o:D bu araa ben ilk gunden beri her yarisi falanb izliyorum..yuzuculerimiz ezildi..hepsi elendi..ama yelken de bizim olimpiyat acilis toreninda bayragi tasiyan kisi 2. olarak ust tura kaldi..1. yunanli ama:)bugun laserde Kemal'i izlicem ozellikle..aksam da halil mutlu var..bunun disinda biraz once judo da bi fransizi ezdik..hadi bakalim devam[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" ReD_DoG, 11 Ağustos 2004 19:50 tarihinde olusan tren kazasindan sonra demiş ki: demekki trene binersek hep en arkaya oturcaz benden not:bir ustteki quote dalga icin degildir tam tersine onemli bir uyaridir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 judocumuz su anda yenildi..fakat eeger yenildigi kisi bir sonraki rakibini yenerse bronz madalya sansimiz surecek..bari burda kazansak cunku baska bisi kalmadi:([signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ve evet boksta iyi gitmeye devam ediyoruz.. Bulent 1. turu gecti..simdi sirada diger boksorumuz var[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ehehe az önce nurcanın istiklal marşı törenini gösterdiler hatun heyecandan heralde karıştırdı sözleri fln[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 heh..bu arada finn de kemal 11. oldu..umit var hala sanirim..diger yelkencimiz(bayragi tasiyan) dun 2. ve 15. oldu..su anda 3. yarisi devam ediyor..[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Yanlız nurcan halteri kaldırırken spiker.... Evet nurcan tut nurcan tut nurcan Tuuut Eet nurcan tuttuu nurcan tuttuuu evet bırak şimdi nurcan bırak nurcan[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Bizimkilerden biri 155 kaldırdı.[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Halil Mutlu altin , Sedat Artuc bronz aldilar 56kg da[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Ahah Halil 2 kez kameramanın hayatını kurtardı :)[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 kakaka bende gördüm yarıldım sonunda rejiden uyardılar adam başka yere gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 aha rüya Takım Porto Rikodan fark yedi...Unbeliveable... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 sok gecirdim..balida tuttu porto rikonun ama[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: Fegro, 15 Ağustos 2004 21:55 tarihinde demiş ki: aha rüya Takım Porto Rikodan fark yedi...Unbeliveable... hangi kanal verdi ya ühühühüh kaçırdım[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Hey yavrum heyy.. Haltercilerimiz olmasa altın görceğimiz yok bi de elvan yaparsa yapar. Süreyya'yı da adam sandık. dopingçi çıktı.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 hayatım boyunca izlediğim ( ki adam gibi izlediğim ilk olimpiyat buydu) en güzel açılış töreniydi. :)[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 bugün rüya takım maçını hem trt1 hem eurosport veriyo. haber veriyim de herkes izlesin yürü be tim diyorum =)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar