Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2004 Atina Olimpiyatları

SilverSurfer

Öne çıkan mesajlar

said:
insight_13, 14 Ağustos 2004 18:11 tarihinde demiş ki:
abi türkiye alsaydı daha iyi bi organize yapardı kesin!!...çünkü bu tip şeylerde üstümüze yok :)...de bize verseler :(:( nerdeeeeee

açılışı izlemedin galiba ??

Şu ana kadar seyrettiğim en iyi açılışlardan biriydi.Hele medeniyet tarihi gösterisi ilk mit kahramanlarından DNA ya uzanan süreci yapmak fikri manyak orjinal şeylerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada tanıtımda televizyonda kardak adalarını gösterdiler
benim gene sinirlerimi bozdular dün gece[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

bu arada izleyecekseniz (ve izliyebiliosanız ) eurosporttan izleyin derim ...... cidden sırf yorumcuları dinleyerek bile bi sürü şey öğreniyorum ...[signature][hline][I'm a soldier]
These shoulder's hold up so much, they won't budge,
I'll never fall or fold up,

[I'm a soldier]
Even if my collar bone's crush or crumble,
I will never slip or stumble
Sosyal ağlarda paylaş

direk erkekti abi o:D bu araa ben ilk gunden beri her yarisi falanb izliyorum..yuzuculerimiz ezildi..hepsi elendi..ama yelken de bizim olimpiyat acilis toreninda bayragi tasiyan kisi 2. olarak ust tura kaldi..1. yunanli ama:)bugun laserde Kemal'i izlicem ozellikle..aksam da halil mutlu var..bunun disinda biraz once judo da bi fransizi ezdik..hadi bakalim devam[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
ReD_DoG, 11 Ağustos 2004 19:50 tarihinde olusan tren kazasindan sonra demiş ki:
demekki trene binersek hep en arkaya oturcaz
benden not:bir ustteki quote dalga icin degildir tam tersine onemli bir uyaridir!!
Sosyal ağlarda paylaş

judocumuz su anda yenildi..fakat eeger yenildigi kisi bir sonraki rakibini yenerse bronz madalya sansimiz surecek..bari burda kazansak cunku baska bisi kalmadi:([signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki:
Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar
Bu mesaja cevap asagidadir
Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki:
anneannenler,teyzenler..
Sosyal ağlarda paylaş

ve evet boksta iyi gitmeye devam ediyoruz.. Bulent 1. turu gecti..simdi sirada diger boksorumuz var[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki:
anneannenler,teyzenler..
Sosyal ağlarda paylaş

heh..bu arada finn de kemal 11. oldu..umit var hala sanirim..diger yelkencimiz(bayragi tasiyan) dun 2. ve 15. oldu..su anda 3. yarisi devam ediyor..[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki:
anneannenler,teyzenler..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...