Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2004 Atina Olimpiyatları

SilverSurfer

Öne çıkan mesajlar

yarın açılış töreniyle resmen başlıyo, bakalım meşale olayı için nası bi ilginçlik yapcaklar?
burdan tartışır konuşuruz olimpiyatı artık,
süreyyayı izleyemicez maalesef ama başka bi tanesi süreyyanın yerini doldurur umarım,
sizin en sevdiğiniz olay hangisi? benim ki bisiklet, yüksek atlama bi de tabiiki 100m erkekler.
bu çekiç, cirit, gülle atma falan da bence yasak olsun bigün birinin kafa dağılacak o olacak.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
Sosyal ağlarda paylaş

koptuğum tek nokta :

sırbıstan&karadağ geçiodu. Bayrağı badiroga taşıodu. yugolar adına sadece son dünya şampiyonu yugolasları gösterdi önce sora amerikalı basketbolcuları gösterid koptm.
direk kapışçaklar manasında

ben hala yugolardan ümitliym şampiyon olcaklar destekçisiym

türkiye geçerkende baya alkşlandı :)

bide uganda olayında duygulandm
72 de tek sporcu ile katılmşlar oada süpriz bi şekilde altın madalya almş :)[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage
Puts all Heaven in a Rage
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Allah belasını versin ki Lokantadaki p*c bir herif yüzünden izleyemedim :

"BANANE BABAM TÜRKİYE KATILMIŞ OLİMPİYATLARA İSTER KATILSIN İSTER KATILMASIN" diyen zihniyetsiz bir insana ne diyebilirsiniz ki....

Tekrarı yok mu?

Bu sabah ingilterye gideceğim,orada izleme imkaanım felan olursa oradan izlemek istiyorum :([signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Elizabeth Elenora Benzemez[Zed]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EagleEye, 14 Ağustos 2004 14:48 tarihinde demiş ki:
ya boks karşılaşmaları var şu an
spiker skor 20 farka giderse maç direk bitiyor falan diyodu
ama rus boksör 22 falan fark koydu maç bitmedi spiker bişi demedi ehooh varmı böle bi olay acaba harbi

ya o olayo ben anlamadim..bizim turk boksor 20 fark yapinca mac bitti..ama o macta oole olmadi..kafam karisti..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
ReD_DoG, 11 Ağustos 2004 19:50 tarihinde olusan tren kazasindan sonra demiş ki:
demekki trene binersek hep en arkaya oturcaz
benden not:bir ustteki quote dalga icin degildir tam tersine onemli bir uyaridir!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
insight_13, 14 Ağustos 2004 18:11 tarihinde demiş ki:
abi türkiye alsaydı daha iyi bi organize yapardı kesin!!...çünkü bu tip şeylerde üstümüze yok :)...de bize verseler :(:( nerdeeeeee

nası ya sen açılışı izlemeedin heralde, hem bi dur daha ilk gün nası anladın kötü yaptıklarını? ayrıca nasıl oluyo da daha iyi yapıyoruz onu da anlamadım bi tane kıçıkırık stadı zor yaptık tabi vermezler olimpiyat, tabi sebep stad olmaması değil o ayrı benim ki örnek sen anla yani ;)[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
Sosyal ağlarda paylaş

said:
insight_13, 14 Ağustos 2004 18:30 tarihinde demiş ki:
ben kötü yaptılar demedimki aklı evvel arkadaşım okuman yoksa yapcak bişeyimde yok..biz daha ii yapardık dedim..ayrıca begenmiyosan git yunan vatandaşı ol...ne alaka yani..lafı yanlış anlamak için vücudunda delik arıyosan ben istemedigin kadar açarım...bi ara uğra bana

aferin sana hep böyle kendine yakışacak şekilde yaz. saygısız, seviyesiz ve nicesi seni..[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
Sosyal ağlarda paylaş

insight su sacmaliklari heryere tasimasaniz olmayacakmi?
Biz daha iyi yaparmisiz öylemi? Spor denildiginde aklina futbol kavgasi gelen millete olimpiyatmi verirlermis.2860 da alirsak olimpiyat daha iyi yapariz.
Bencede sen kendin gibileri toplayip uganda vatandasligina basvur.Belki olimpiyatlari daha cabuk aliriz hem.
Acik acik tehdit ettigin icin Silversurferi bu forumdan banlanman gerekir.[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change

Sosyal ağlarda paylaş

bilinçli olarak izlediğim 2. olmpiyat açılışı idi .. şunu soyliyim özellikle kültürel geçişlerin olduğu insan-heykeller ile resmedildiği bölüm beni büyüledi ... KEsinlikle tebrik etmek lazım adamları ... ayrica GOOGLE'a bakın :)[signature][hline][I'm a soldier]
These shoulder's hold up so much, they won't budge,
I'll never fall or fold up,

[I'm a soldier]
Even if my collar bone's crush or crumble,
I will never slip or stumble
Sosyal ağlarda paylaş

Koparmada Bayan haltercimiz Nurcan (soyadını bilmiyorum) biraz önce dünya rekoru kırdı. Silkme müsabakalarına geçilirken Madalya için 2.5 kilo avantajlı durumda.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...