SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 yarın açılış töreniyle resmen başlıyo, bakalım meşale olayı için nası bi ilginçlik yapcaklar? burdan tartışır konuşuruz olimpiyatı artık, süreyyayı izleyemicez maalesef ama başka bi tanesi süreyyanın yerini doldurur umarım, sizin en sevdiğiniz olay hangisi? benim ki bisiklet, yüksek atlama bi de tabiiki 100m erkekler. bu çekiç, cirit, gülle atma falan da bence yasak olsun bigün birinin kafa dağılacak o olacak.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 buda official sitesi[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Tören tek kelimeyle "mükemmeldi". Yanlız bu hellaslaı suya dökmek lazım yine bizim karagözü "karagamis" diye kendilerinin kültürlerne sokup bide olimpiyatlarda gösterdiler ya helal olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 koptuğum tek nokta : sırbıstan&karadağ geçiodu. Bayrağı badiroga taşıodu. yugolar adına sadece son dünya şampiyonu yugolasları gösterdi önce sora amerikalı basketbolcuları gösterid koptm. direk kapışçaklar manasında ben hala yugolardan ümitliym şampiyon olcaklar destekçisiym türkiye geçerkende baya alkşlandı :) bide uganda olayında duygulandm 72 de tek sporcu ile katılmşlar oada süpriz bi şekilde altın madalya almş :)[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Cok güzeldi acilis törenleri gercekten tebrik etmek gerek yunanlilari.Bizim 60 milyonluk ulkemizden olimpiyatlara katilacak bukadar sporcu cikarabilmis olmamizda gene hayalkirikligiydi.[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 10 saattir bekliyordum tük kafilesini gsnin maçına bakiyim dedim o zaman geçmişlar sinir oldum beşiktaşlıyız ya gs nin maçından banane :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 yanliz meşalenin yakılışı süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Allah belasını versin ki Lokantadaki p*c bir herif yüzünden izleyemedim : "BANANE BABAM TÜRKİYE KATILMIŞ OLİMPİYATLARA İSTER KATILSIN İSTER KATILMASIN" diyen zihniyetsiz bir insana ne diyebilirsiniz ki.... Tekrarı yok mu? Bu sabah ingilterye gideceğim,orada izleme imkaanım felan olursa oradan izlemek istiyorum :([signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Elizabeth Elenora Benzemez[Zed] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ya boks karşılaşmaları var şu an spiker skor 20 farka giderse maç direk bitiyor falan diyodu ama rus boksör 22 falan fark koydu maç bitmedi spiker bişi demedi ehooh varmı böle bi olay acaba harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 açılış süperdi harbiden, bi de bizim davulları almışlar kendi aletleri gibi çalıyollar oooh..[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Bizim diilki o davullar? Meşale olayı biraz sönük kaldı ama açılış çok güzeldi.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ya vardı ya ramazan davuluydu resmen, kimin ya onlar? ben bizim diye biliyodum :-?[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 ona bakarsan gitarıda herkez çalıyo yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 güzeldi de meşale yakımı komikti euhe. adam tuttu meşaleyi arkadan kendileri yaktılar ehe. bari sembolik olarak yaksaydı orda bişileri sonradan kendileri normal yakmaya devam ederlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 yok be ilk ateşi o adam wermiştir bu arada dün gece eurosport werdi tekrarını 2 gibi fln[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: EagleEye, 14 Ağustos 2004 14:48 tarihinde demiş ki: ya boks karşılaşmaları var şu an spiker skor 20 farka giderse maç direk bitiyor falan diyodu ama rus boksör 22 falan fark koydu maç bitmedi spiker bişi demedi ehooh varmı böle bi olay acaba harbi ya o olayo ben anlamadim..bizim turk boksor 20 fark yapinca mac bitti..ama o macta oole olmadi..kafam karisti..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" ReD_DoG, 11 Ağustos 2004 19:50 tarihinde olusan tren kazasindan sonra demiş ki: demekki trene binersek hep en arkaya oturcaz benden not:bir ustteki quote dalga icin degildir tam tersine onemli bir uyaridir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 son roundda o kural geçerli değilmiş bu arada bizim boksörün yendiği adam nası bi adamdı öyle ya eheha bizimkini 2 kere yere attı kaldırıp lol pankreas sanki [Bu mesaj EagleEye tarafından 14 Ağustos 2004 17:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Spikere bittim bu yarı güreşçi yarı boksör dedi adama :) Bizimki iyi apakrat vuruyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 abi türkiye alsaydı daha iyi bi organize yapardı kesin!!...çünkü bu tip şeylerde üstümüze yok :)...de bize verseler :(:( nerdeeeeee[signature][hline]Beşiktaşı yenmek [G]üven, [Ö]zveri , [T]akım oyunu ister.......:tebrikz:....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: insight_13, 14 Ağustos 2004 18:11 tarihinde demiş ki: abi türkiye alsaydı daha iyi bi organize yapardı kesin!!...çünkü bu tip şeylerde üstümüze yok :)...de bize verseler :(:( nerdeeeeee nası ya sen açılışı izlemeedin heralde, hem bi dur daha ilk gün nası anladın kötü yaptıklarını? ayrıca nasıl oluyo da daha iyi yapıyoruz onu da anlamadım bi tane kıçıkırık stadı zor yaptık tabi vermezler olimpiyat, tabi sebep stad olmaması değil o ayrı benim ki örnek sen anla yani ;)[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 helle olimpiyat satadına yol yapalı,tabi altınşehir ve tahtlıköy gecekonucularıda çok izin verir olmipiyata,olimpiyat köüğyünün alası ordaaa.[signature][hline]Less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: insight_13, 14 Ağustos 2004 18:30 tarihinde demiş ki: ben kötü yaptılar demedimki aklı evvel arkadaşım okuman yoksa yapcak bişeyimde yok..biz daha ii yapardık dedim..ayrıca begenmiyosan git yunan vatandaşı ol...ne alaka yani..lafı yanlış anlamak için vücudunda delik arıyosan ben istemedigin kadar açarım...bi ara uğra bana aferin sana hep böyle kendine yakışacak şekilde yaz. saygısız, seviyesiz ve nicesi seni..[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 insight su sacmaliklari heryere tasimasaniz olmayacakmi? Biz daha iyi yaparmisiz öylemi? Spor denildiginde aklina futbol kavgasi gelen millete olimpiyatmi verirlermis.2860 da alirsak olimpiyat daha iyi yapariz. Bencede sen kendin gibileri toplayip uganda vatandasligina basvur.Belki olimpiyatlari daha cabuk aliriz hem. Acik acik tehdit ettigin icin Silversurferi bu forumdan banlanman gerekir.[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 bilinçli olarak izlediğim 2. olmpiyat açılışı idi .. şunu soyliyim özellikle kültürel geçişlerin olduğu insan-heykeller ile resmedildiği bölüm beni büyüledi ... KEsinlikle tebrik etmek lazım adamları ... ayrica GOOGLE'a bakın :)[signature][hline][I'm a soldier] These shoulder's hold up so much, they won't budge, I'll never fall or fold up, [I'm a soldier] Even if my collar bone's crush or crumble, I will never slip or stumble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Koparmada Bayan haltercimiz Nurcan (soyadını bilmiyorum) biraz önce dünya rekoru kırdı. Silkme müsabakalarına geçilirken Madalya için 2.5 kilo avantajlı durumda.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar