roket adam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Aluriel said: o da seni aldatıyodur zaten boşver(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 daha ilk mesajdan aşk meşk işlerine girişilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 aldatmayanı aldatırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilet Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 onun aldattığını sanmıorm aldatmış bi öncekı kız arkı feci bi şekilde çok hassas bu konuda dasaaa said: said: off kendimi adamın yerine koydum da cinayet sebebi. +1 bence ona bu olaydan bahset.. zaten söyledim bu olayı fazla dürüstüm maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ve hâlâ hayatta mısın? thriller çalınca otomatik olarak dans etmediğine ve canının şöööle güzel bi beyin salatası çekmediğine emin misin? edit kesin beyin salatası yemeye gitti.. -hey o ses de ne.. +BRAAAAIIIIINNNNNN -haaayııııııııırr! +çiğne çiğne çiğne yut.. BRAIIINN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilet Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 sevgilim değil birbirimizi kısıtlayacağımız bir durum yok ortada. benım rahatsız olduğum kısım sevgilim değilken saçma sapan kendımı suçlu hissetmem yıne de içim rahat olmadığı için söyledim Neyse konu bu değil şu an ne yapacağımı bilmiyorum mesaj atsam mı atmasam mı kararsızım o zaman hissettiğim suçluluk duygusu sanki birşey hissedıyorum gibi düşündürüyo ama sonra bağlanma olayı aklıma gelıyo frenlıyorum kendımı düzelticek insan da benım napcam bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 geyik bi yana.. geleceği yok. at mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bazen gidişat güzel olsa da sonunu düşünüp frene basmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bilet said: beni çok sevdiğini benleyken çok eğlendiğini ve gerisini umursamadğını söyledi ama birgün umursayacak ve ben bağlanmış olcam ve göt gibi kalcam sonra ortada nye onun birgün bunlardan vazgeçeceğni düşünüyorsun ki?...sevyorsa eğer,,gerçekten seviyorsa, onun içn birtek sen olacaksındır,, çocuğun bir açığını mı gördün ki ne bu güvensizlik;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bilet said: sevgilim değil birbirimizi kısıtlayacağımız bir durum yok ortada. benım rahatsız olduğum kısım sevgilim değilken saçma sapan kendımı suçlu hissetmem yıne de içim rahat olmadığı için söyledim Neyse konu bu değil şu an ne yapacağımı bilmiyorum mesaj atsam mı atmasam mı kararsızım o zaman hissettiğim suçluluk duygusu sanki birşey hissedıyorum gibi düşündürüyo ama sonra bağlanma olayı aklıma gelıyo frenlıyorum kendımı düzelticek insan da benım napcam bilemiyorum frenleme ya, aramak mı istiyorsun ara, görüşmemek mi istyorsun görüşme..fakat sakın br şeyleri erteleme,içinden geldiği gbi davran gtsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 kısaca olmaz bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Tam okumadım yazdıklarını ama anladım benim arkadaşım senin gibi malezyadan hatun yaptı kendine 3yılda sadece bir kere gördü kızı oda 2bin tlye patladı çocuğa yol parası vs vs...Uzun lafın kısası boşveeeeeeeeeeer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 uzak mesafe olmaz ama 18-20 yaş civarı ille bi deneyip görmeden de anlaşılmaz sdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 gerçi olsa bi glass atmosferi de yaratılırmış hani. http://www.youtube.com/watch?v=yeLNuQdfcQw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Ulan hep aynı tavır ya... ÇOK İYİ Bİ İNSAN ÜZMEK İSTEMİYORUM RERÖRÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Fistan said: uzak mesafe olmaz ama 18-20 yaş civarı ille bi deneyip görmeden de anlaşılmaz sdaf olur, ama bi beklenti içine girmeden sürdürebilirseler olur. Önemli olan bunu sürdürebilip sürdürememesi, ve bu şekilde ne derece bağlanabilecekleri. Arada çıkabilecek sorunlara ortak çözümler ne kadar bulabilecekleri. Planlanan bir ilişkiye ne kadar gelebilecekleri. Bunu yapan bir kız arkadaşım var, 7 sene internetten görüştüğü Amerika'dan bir Türkle geçenlerde evlendi. Hiç de beklenmediği bir evlenme teklifiyle çocuğun bir anda İstanbul'a gelip etmesiyle. Kız şu an Amerika'da evli adamla, mutlu da gayet. Ama dediğim şeylerde mutabık kalabildiler. Çocuğun ne dediğini önemseme bu noktada çünkü çocuk sadece seni istediğinden fazlaca düşünmüyordur olayın ayrıntısını. Nacizane fikrim başla, bir dene bakalım nereye gidiyo olay. Korkmayın bu kadar bağlanmaktan. Sürdürürseniz sürdürürsünüz, olmazsa yapacak bi şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ben denedim olmadı mesela sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 (tu) balon said: Korkmayın bu kadar bağlanmaktan. Sürdürürseniz sürdürürsünüz, olmazsa yapacak bi şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ''Çok iyi bir insan üzmek istemiyorum'' kalıbıyla başlıyosan ilişkiye hiç başlama derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bence bu ilişki kafalarını bırakın artık. eşşek kadar adam oldunuz. evinizi, yuvanızı kurmaya bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bazen çok iyi bir insan üzmek istemiyorumun altında,çok iyi bir insan,onu kaybetmek istemiyorum,onun sevgisine ihtyacım var da yatıyor olablir... yani sevip de sevmemezlikten gelme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ya bi git. erkeklerde düz mantik vardir. sen onla sabahlara kadar konusuyorsan, o adam seviyorsun diye düsünüyordur. umut vereceksen seveceksin. ha yok olmaz diyorsan görüsmeyelim de. kalp kirmaya hakkin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 her şey her zaman planlanarak yaşanmıyor ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quesgi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 çok iyi muhabbet edip onunla konuşurken mutlu oluyorsun diye onu sevmeye zorlama kendini. onu sadece yakın bir arkadaşın olarak görüp de sevebilirsin. onun ilgisi kafanı karıştırmaya yetecektir. sevgili sıfatına sokup sonradan ya ben sana iyi arkadaşım gözüyle bakıyorum sevgili olamayız dersen onu daha çok üzüceksin. bu yüzden başta mantıklı düşün ona nasıl baktığına karar ver. ama arkadaş kalalım diyip yakın davranmaya devam edersen o yine ümitlenecektir. bu nedenle zor olsa da muhabbeti soğutup onun da ümitlenmemesini sağlayarak konuyu kapatmanı tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 iki cümle okudum okumadım fakat sana merak uyandırıcı geldiği için heyecanlanıp takılıcaksın sonra sıkılıcaksın bence. hade bayorr not: eski sevgilim bayağı bir uzak kalıcağımız zaman diliminin başladığı 4. günde "seninle olmak beni mutlu etmiyor artık" diye bir mesaj atmıştı tartışmamızın üstüne mindfuck: abimmm! "artık" dediğin 4 gün mü yani ? hani güle oynaya öpe koklaşa vedalaşmadık mı biz ! öyle işte ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar