Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uzak mesafe

bilet

Öne çıkan mesajlar

ve hâlâ hayatta mısın?

thriller çalınca otomatik olarak dans etmediğine ve canının şöööle güzel bi beyin salatası çekmediğine emin misin?

edit
kesin beyin salatası yemeye gitti..

-hey o ses de ne..
+BRAAAAIIIIINNNNNN
-haaayııııııııırr!
+çiğne çiğne çiğne yut.. BRAIIINN
Sosyal ağlarda paylaş

sevgilim değil birbirimizi kısıtlayacağımız bir durum yok ortada. benım rahatsız olduğum kısım sevgilim değilken saçma sapan kendımı suçlu hissetmem
yıne de içim rahat olmadığı için söyledim
Neyse konu bu değil
şu an ne yapacağımı bilmiyorum mesaj atsam mı atmasam mı kararsızım o zaman hissettiğim suçluluk duygusu sanki birşey hissedıyorum gibi düşündürüyo ama sonra bağlanma olayı aklıma gelıyo
frenlıyorum kendımı düzelticek insan da benım napcam bilemiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

bilet said:

beni çok sevdiğini benleyken çok eğlendiğini ve gerisini umursamadğını söyledi ama birgün umursayacak ve ben bağlanmış olcam ve göt gibi kalcam sonra ortada

nye onun birgün bunlardan vazgeçeceğni düşünüyorsun ki?...sevyorsa eğer,,gerçekten seviyorsa, onun içn birtek sen olacaksındır,, çocuğun bir açığını mı gördün ki ne bu güvensizlik;)
Sosyal ağlarda paylaş

bilet said:

sevgilim değil birbirimizi kısıtlayacağımız bir durum yok ortada. benım rahatsız olduğum kısım sevgilim değilken saçma sapan kendımı suçlu hissetmem
yıne de içim rahat olmadığı için söyledim
Neyse konu bu değil
şu an ne yapacağımı bilmiyorum mesaj atsam mı atmasam mı kararsızım o zaman hissettiğim suçluluk duygusu sanki birşey hissedıyorum gibi düşündürüyo ama sonra bağlanma olayı aklıma gelıyo
frenlıyorum kendımı düzelticek insan da benım napcam bilemiyorum

frenleme ya, aramak mı istiyorsun ara, görüşmemek mi istyorsun görüşme..fakat sakın br şeyleri erteleme,içinden geldiği gbi davran gtsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

uzak mesafe olmaz ama 18-20 yaş civarı ille bi deneyip görmeden de anlaşılmaz
sdaf

olur, ama bi beklenti içine girmeden sürdürebilirseler olur.

Önemli olan bunu sürdürebilip sürdürememesi, ve bu şekilde ne derece bağlanabilecekleri.

Arada çıkabilecek sorunlara ortak çözümler ne kadar bulabilecekleri.

Planlanan bir ilişkiye ne kadar gelebilecekleri.

Bunu yapan bir kız arkadaşım var, 7 sene internetten görüştüğü Amerika'dan bir Türkle geçenlerde evlendi. Hiç de beklenmediği bir evlenme teklifiyle çocuğun bir anda İstanbul'a gelip etmesiyle. Kız şu an Amerika'da evli adamla, mutlu da gayet.

Ama dediğim şeylerde mutabık kalabildiler.

Çocuğun ne dediğini önemseme bu noktada çünkü çocuk sadece seni istediğinden fazlaca düşünmüyordur olayın ayrıntısını.
Nacizane fikrim başla, bir dene bakalım nereye gidiyo olay.
Korkmayın bu kadar bağlanmaktan.
Sürdürürseniz sürdürürsünüz, olmazsa yapacak bi şey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

çok iyi muhabbet edip onunla konuşurken mutlu oluyorsun diye onu sevmeye zorlama kendini. onu sadece yakın bir arkadaşın olarak görüp de sevebilirsin. onun ilgisi kafanı karıştırmaya yetecektir. sevgili sıfatına sokup sonradan ya ben sana iyi arkadaşım gözüyle bakıyorum sevgili olamayız dersen onu daha çok üzüceksin. bu yüzden başta mantıklı düşün ona nasıl baktığına karar ver. ama arkadaş kalalım diyip yakın davranmaya devam edersen o yine ümitlenecektir. bu nedenle zor olsa da muhabbeti soğutup onun da ümitlenmemesini sağlayarak konuyu kapatmanı tavsiye ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

iki cümle okudum okumadım fakat sana merak uyandırıcı geldiği için heyecanlanıp takılıcaksın sonra sıkılıcaksın bence. hade bayorr

not: eski sevgilim bayağı bir uzak kalıcağımız zaman diliminin başladığı 4. günde "seninle olmak beni mutlu etmiyor artık" diye bir mesaj atmıştı tartışmamızın üstüne mindfuck: abimmm! "artık" dediğin 4 gün mü yani ? hani güle oynaya öpe koklaşa vedalaşmadık mı biz !

öyle işte ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...