Snake Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 http://rapidshare.com/files/439369842/a.mp3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Hmm şarkıyı bu şekilde paylaşman başına iş açabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bu şarkıyı dinleyince aklıma bir şarkı geldi. o değildir tabii ama yine de sormak istedim. 98-99 yılları civarında olması lazım, bir tane sarı saçlı kadın vardı, almanca mı ne söylüyordu şarkıyı. hareketli bişi, klibi çok tuhaftı ama, arkadan basit efektler geçiyordu, kadın da önde dansediyordu. şarkının adı lau lau mu, ziza viza mı ne ona benzer bir kelime öbeğiydi. aradım da şimdi çıkartamadım bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 soundhound bu dedi: http://www.youtube.com/watch?v=dBhFSXRuWtw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 saolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 peki şöyle bir şarkı bilen var mı huuu huuu huuuu huuu tüm şarkı böyle huu efektiyle geçiyor electro galiba şarkı (electro tekno falan hiçbirini bilmiyorum tür olarak) adamın teki arada farberstreisen gibi birşey söylüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Bunneh said: peki şöyle bir şarkı bilen var mı huuu huuu huuuu huuu tüm şarkı böyle huu efektiyle geçiyor electro galiba şarkı (electro tekno falan hiçbirini bilmiyorum tür olarak) adamın teki arada farberstreisen gibi birşey söylüyor[/quote/] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 değil abi techno gibi birşey şarkı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar