ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 dün gece avize takarken elimi kestim biraz, acilde dikiş falan attılar da şu anda kesik yerin alt kısımları biraz şişmiş, dikkat etmemiştim daha önce yeni gördüm normal midir bu? yoksa bi enfeksiyon falan mı kapmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 pansuman için gel demediler mi ? kaç dikiş atıldı bide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 2 dikiş var yara ufak ama derindi biraz. gel dediler de ufak yara için gitmiyim dedim gitsem mi acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 biraz şişmesi normal ödem dolayısıyla.ama görmeden konuşmak da yanlış olur, çok şişmesi pek normal değildir.o bölgede aşırı kırmızılık var mı, sen oraya dokunduğunda sadece orada derinin diğer yerlerinden fazla bi sıcaklık var mı, kalbin her attığında(kan pompaladığında) orası sızlıyor mu gibi sorulara cevabın evet ise yumuşak doku iltihabı gelişmiş olabilir.antibiyotik verilmiş miydi? edit: 2 dikişmiş, antibiyotik vermemiştir :) pansumana git evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 kendin yap pansuman en azından. bas tentürdiyotlu pamuğu. oksijenli su dökme ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 hm baktım da antibiyotik vermiş zati kullanmam için almadıydım gece açık eczane bulamadığımdan bi bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 duser o el yakinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 zuzuuz.al abi ilacını, pansumana da git güzel güzel, 2 dikişlik yerden iş açma başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ya orası zaten kesildiğinden beri ağrıyor aynı ağrı hafiflemiş şekilde var. hafif kırmızılık var, normal şişik var o da hafif. kan pompalandığında hissetme yok, zamanında dişimde oluyordu o çok fenaydı sdgsd. şu ilaca ben bi bakayım pansumana da yarın gideyim akşam oldu. kendim evdeki malzemelerle bi temizleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Kaynimdada var aynisi. Vajinismus oldu sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 antibiyotik alacaksın işte. yoksa enfeksiyon olur. şişer ve kızarır. tentürdiyot falan süreyim deme açık yaraya. felaket acır. etrafına sür ama yaranın kendisine gelmesin. tentürdiyot yaraya sürülmez çünkü yaranın etrafına sürülüp açık yaraya mikrop gelmesi engellenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ahmedinejad said: 2 dikiş var yara ufak ama derindi biraz. gel dediler de ufak yara için gitmiyim foruma sorarım dedim gitsem mi acep düzelttim hacı senin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 mani said: antibiyotik alacaksın işte. yoksa enfeksiyon olur. şişer ve kızarır. tentürdiyot falan süreyim deme açık yaraya. felaket acır. etrafına sür ama yaranın kendisine gelmesin. tentürdiyot yaraya sürülmez çünkü yaranın etrafına sürülüp açık yaraya mikrop gelmesi engellenir. dogru genede yaramazlik yaparken düsüp dizini parcalayan cocuklarin gözünü korkutmak icin kullanilmasi taraftariyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 abi adama tavsiye vermeyi bırakın bu adam zaten pansumana gitmicekmi ozaman ne gerekiyorsa yapılır doktor görür zaten bence sıvı akmadığı sürece bişey olmamıştır o yaraya şişmeside normal hücreler savaşıyor orda şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Geçmiş olsun parmağın kangren oluyor kesecekler o parmağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 normal olmayan bir hücre örnegi verirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 virgülü unutmuş o , aklından koy birgülü düzelecek o cümle edit: virgülü olacak ya işte :D bir gülü sevdim bir seni sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ne gülü abi ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 gülüver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 doktor öperse geçer. geçince bi şeyin kalmaz. doktorunuzla görüşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Zu Risiken und Nebenwirkungen lesen Sie die Packungbeilage und fragen Sie Ihren Arzt oder Apotheker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Yan etki görülmüş. Doktora gidiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar