Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ulan bu ne biçim rüya!?

escape

Öne çıkan mesajlar

ulan dün bi rüya gördüm. kaçırılmış mıyız ne olmuş işte.

neyse bizi kaçıran adamlardan birinin silahını ele geçiriyorum yannışlıkla. geri kalanlar şakırt şıkırt silah doğrultuyor. bi bakıyorum benim elimdeki tam otomatik glock. adamlar bilmiyomuş ama. tam bir film klişesi olarak "siz o silahlardan birer el sıkana kadar ben size tüm şarjörü boşaltmış olurum" diyorum ya hashahahahaha

gerçekte olsa tavşan gibi bakarım
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

goldbären said:

gerçekte olsa tavşan gibi bakarım

ahah
ben de bi rüyamda bana silah doğrultan adamın eline tekme atıyodum silahı uçup gidiyodu

sonra uyandım tabi ranzayı tekmelemişim çünkü
"bismillah noluyür" diye uyanmıştı ranzanın üstünde yatan arkadaş

gözümde canlandı resmen kahkahalarla güldüm
Sosyal ağlarda paylaş

Rüyada yapılan hareketlerin gerçekteki yansıması sakat ya..

Ranzanın korumalığı var, çit gibi bişey. Böyle kare kare bölmeler düşünün. Sağ omzumun üstünde uyuyormuşum, rüyamda futbol oynuyorum, Şöyle bi topa kafa uzatıyorum falan, boynum ama bi koptu gibi oldu yani. Gözlerimi bi açtım o karelerin birinin boşluğuna sokmuşum kafayı. Artık nasıl bi hızla şey yaptıysam boynum boşluğa uçup vucüt sabit kalınca acı hissetmişim, o gün de acısı dinmemişti yani. Hayır 3 cm yukarıda olsam bam diye korumalığın tahtasına vuracakmışım, artık o zaman ne olurdu bilemiyorum.

Bide çok kez diğer taraftaki duvara kafamı vurmuşluğum falan var, onlara alıştım bak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...