escape Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 abi.. 4 5 sene içinde tanıdığım herkesi teker teker 6-7 saatlik rüyamda gördüm. sevdiğim sevmediğim herkesi. sevmediklerimle barışmşım iyi geçiniyorum falan. bir film şeridi gibi hayatım geçti işte rüyamda. neoluyo lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 rip ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 abi yapmayın ya daha yapıcak işlerim var benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 hamilesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 of paticik gibi devrilmis_kamyon.jpg işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 sözde insan ölünce hayatı "film şeridi" gibi gözünün önünden geçiyorumuş(sdf).sende rüyanda öldün galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 olmaz rüyada ölürse gerçekte de ölürümüş insan. şş öldün mü:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 adam topik açtı öldü galiba,rip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 un helvası olsun sütlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ben rüyamda çok ölü taklidi yaptım bişey olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 gerçekten ölmek yemedi dimi.denesene denesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 gerçekten ölemezsin ki mantık hatası olur anca gerçek hayatta ölürken belki rüyanda öldügünü görürsün o sekilde olur.. yoksa 15 katlı binadan da atladım, vuruldum, bıcaklandım hersey oldu ölmedik yani, yıkılmadık ayaktayız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 iyi bir trol olma yönünde ilerliyorsun yaa valla billa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 soruyu anlamak başarmanın yarısıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 tir öl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 ulan dün bi rüya gördüm. kaçırılmış mıyız ne olmuş işte. neyse bizi kaçıran adamlardan birinin silahını ele geçiriyorum yannışlıkla. geri kalanlar şakırt şıkırt silah doğrultuyor. bi bakıyorum benim elimdeki tam otomatik glock. adamlar bilmiyomuş ama. tam bir film klişesi olarak "siz o silahlardan birer el sıkana kadar ben size tüm şarjörü boşaltmış olurum" diyorum ya hashahahahaha gerçekte olsa tavşan gibi bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 gerçekte olsa tavşan gibi bakarım bunu yazmasaydın bi an için james bond olduğunu düşünecektim sfşslkfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 james "tavşan" bont Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 goldbären said: gerçekte olsa tavşan gibi bakarım ahah ben de bi rüyamda bana silah doğrultan adamın eline tekme atıyodum silahı uçup gidiyodu sonra uyandım tabi ranzayı tekmelemişim çünkü "bismillah noluyür" diye uyanmıştı ranzanın üstünde yatan arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Saeros said: goldbären said: gerçekte olsa tavşan gibi bakarım ahah ben de bi rüyamda bana silah doğrultan adamın eline tekme atıyodum silahı uçup gidiyodu sonra uyandım tabi ranzayı tekmelemişim çünkü "bismillah noluyür" diye uyanmıştı ranzanın üstünde yatan arkadaş gözümde canlandı resmen kahkahalarla güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 iyi ayağını kırmamışsın. kıran tanıdık var bi tane sdf. ayı duvara girmiş direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bir topluluk olucak ve ben de onun içinde olucakmışım. büyük bir kalabalık. ya biri ölücek ya da ne bilim işte. ayrıca helvamı yapmışsınız hemen ayıp size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Rüyada yapılan hareketlerin gerçekteki yansıması sakat ya.. Ranzanın korumalığı var, çit gibi bişey. Böyle kare kare bölmeler düşünün. Sağ omzumun üstünde uyuyormuşum, rüyamda futbol oynuyorum, Şöyle bi topa kafa uzatıyorum falan, boynum ama bi koptu gibi oldu yani. Gözlerimi bi açtım o karelerin birinin boşluğuna sokmuşum kafayı. Artık nasıl bi hızla şey yaptıysam boynum boşluğa uçup vucüt sabit kalınca acı hissetmişim, o gün de acısı dinmemişti yani. Hayır 3 cm yukarıda olsam bam diye korumalığın tahtasına vuracakmışım, artık o zaman ne olurdu bilemiyorum. Bide çok kez diğer taraftaki duvara kafamı vurmuşluğum falan var, onlara alıştım bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bu sana bi işaret 3 vakte kadar başına gelecekler var. sevdiklerinle vedalaş, kırgınlıkları bitir. eğer bu mesajı 10 kişiye daha yollarsanız tuttuğunuz altın olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar