screamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Star da Fener in ne kadar ballı takım olduğunu görecez :D[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpawNJawS Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 in$allah basit takım çıkar duva ediorum.[signature][hline] In every j0b there is a no! - Counterfeit - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 kuradaki torbalar da şöyle: 1. Torba 1 FC Porto (POR) 2 Real Madrid CF (ESP) 3 Valencia CF (ESP) 4 FC Barcelona (ESP) 5 Manchester United FC (ENG) 6 FC Bayern München (GER) 7 RC Deportivo La Coruña (ESP) 8 Arsenal FC (ENG) 2. Torba 9 AC Milan (ITA) 10 Liverpool FC (ENG) 11 Juventus FC (ITA) 12 FC Internazionale (ITA) 13 AS Roma (ITA) 14 Olympique Lyonnais (FRA) 15 Chelsea FC (ENG) 16 Panathinaikos FC (GRE) 3. Torba 17 PSV Eindhoven (HOL) 18 Bayer 04 Leverkusen (GER) 19 Celtic FC (SCO) 20 AC Sparta Praha (CZE) 21 AS Monaco FC (FRA) 22 RSC Anderlecht (BEL) 23 AFC Ajax (HOL) 24 Paris Saint-Germain FC (FRA) 4. Torba 25 Rosenborg BK (NOR) 26 FC Dynamo Kyiv (UKR) 27 Olympiacos CFP (GRE) 28 SV Werder Bremen (GER) 29 FC Shakhtar Donetsk (UKR) 30 Fenerbahçe SK (TUR) 31 Maccabi Tel-Aviv FC (ISR) 32 PFC CSKA Moskva (RUS) kolay bi grup çıkarsa iyi olur da ne kadar kolay bi grup çıkar ki bu takımların arasından.[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 fenerin grubunu tahmın edıyorum 8 Arsenal FC (ENG) 13 AS Roma (ITA) 22 RSC Anderlecht (BEL) 30 Fenerbahçe SK (TUR) bırden ıcımden boyle geldı bakalım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 arsenal milan monaco fenerbahçe gelsin yeni bir 0 (sıfır) puan =P[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 panathinaikos gelsinde gerisi onemli degil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 barca liverpool psg fb[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma.. [Bu mesaj Pyr0 tarafından 26 Ağustos 2004 13:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Porto - Liverpool - Celtic - Fb olmasını isterim ben[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Bence 3 torbadaki bütün büyükler bize çıkacak arsenal 1. torba 2.torba juve roma falan 3.torbadan okadar takım arasından ajax çıkar kesin Ama şöyle kolay bi torba gelsin isterim tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Bize bir ingiliz takımı cıksın istiyorum bende..[signature][hline]..it's time I disappear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Bencede bızde hıc bal yok. En gucluler cıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 amma şansız takımız real arsenal milan fb :D biz bu gruptanda cıkarıs merak etmeyin.[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Bence RC Deportivo La Coruña (ESP) FC Internazionale (ITA) AC Sparta Praha (CZE) Fenerbahçe SK (TUR) olacak...[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 said: Efecik, 26 Ağustos 2004 15:48 tarihinde demiş ki: amma şansız takımız real arsenal milan fb :D biz bu gruptanda cıkarıs merak etmeyin. amma mantıksız adamsın yaws[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Arsenal Milan Monaco Fener çıksın hehe[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Bence Barcelona Lyon Andarleth Fenerbahçe[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Arsenal Roma Sparta Prag Fener olursa kendimi şeyh ilan ederim. muz falan öptürürüm[signature][hline]Nukem_Verite, 31 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki: ben paticik falan değilim abi insanım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bence feci zor grup çıkcak feren 2. olup çıkacak sonra ilk turda elencek..bu benim fikkrim..ama inşallah deli zor grup çıkar ellerinde patlar:D[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 inşallah feci kolay grup çıkar da bir puan alıp kendini aşar fener![signature][hline]Nukem_Verite, 31 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki: ben paticik falan değilim abi insanım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 fener e grubuna girecek[signature][hline]Nukem_Verite, 31 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki: ben paticik falan değilim abi insanım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 arsenal juventus monaco fb süper olur:D[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 fener b grubuna e grunua veya g grubuna düşecek[signature][hline]Nukem_Verite, 31 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki: ben paticik falan değilim abi insanım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 fenerin olası gruplarından e grubuna panatinaikos geldi[signature][hline]Nukem_Verite, 31 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki: ben paticik falan değilim abi insanım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ee bıtmedımı hala[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 fenerin olsaı gruplarından e grubuna PSV geldi.[signature][hline]Nukem_Verite, 31 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki: ben paticik falan değilim abi insanım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar