Milamber Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Ubuntu 10.04'te kullandığım bir program vardı sadece kuruyordunuz ondan sonra hangi siteden request geliyorsa onun mail adresiyle direkt mail atıyordu kayıt işlemleri için fln kullanıyordum ayar yapmaya gerek yoktu kurduğum gibi çalışıyordu ufak bir şeydi adını hatırlayamadım şimdi gece gece deli oldum. bilen var mı? :D şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Evolution var işte otomatik olarak geliyor kendisi zaten. Olmadı bir yazılım merkezine danış, ilerde sağda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 DeaN said: Evolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 GERGE said: DeaN said: Evolution where is your god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 http://2.bp.blogspot.com/_fSRyYU15hF4/SLf1X9TVskI/AAAAAAAAAFo/0U_hnKg_2IU/s320/amon+amarth+Twilight+of+the+thunder+god.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Server olduğunu söylemeyi unutmuşum :D smtp gibiydi ama çok basitti sadece mail gönderiyordu, 2 gündür arıyorum bulamıyorum ne güzel işimi çözmüştü neden not etmemişsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar