xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Kullanabiliyor muyuz bu aleti yurt disinda(Rusya)? Ayrica bu aletin sifre cozucusu bildigim kadariyla internet agindan yapiyor. Internet hizimiz nasil olmalidir eger oyleyse.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 1mbit sınırsız adsl ile gayet sorunsuz. (tr içinde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 peki aylık ne kadar mb/gb harcıyor? burada sınırsız diye bir şey yok çünkü de o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 tek başına dreambox ne kadar harcar emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gomelskaya Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Ben de yeni dreambox aldım , bildiğim kadarıyla server'dan gelen şey bir kaç KB lik dosyalar , kota canavarı birşey olduğunu sanmıyorum. Rusya'dan sıkıntısız çalışır diye tahmin ediyorum mantıken , çünkü TR içinde olmayı gerektiren bir durum yok , uydu aynı uydu , server aynı server =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 İllegal bişi degil mi bu dreambox? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 illegalin babası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Şifre gerektiren kanalların kullanımı illegal evet, onlar dışında normal uydudan farklı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gomelskaya Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 PC ne kadar illegal ise Dreambox'da o kadar illegal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Wow daki lag bu yüzden diildir yani dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Hayır, illegal şekilde kullandığında bile sadece resync ediyor key için, oda kb falandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Bırazdan Rsuyada olsam dreamboz la mı ugrascam paso sevısırım dıyenler gelıcek dıkkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 PC eğer lisansız yazılımın varsa illegal bişi yani PC örneği masum yapmıyor kullananı :P gomelskaya said: PC ne kadar illegal ise Dreambox'da o kadar illegal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Kilit gelmesin diye girişimde bulunmuş arkadaş işte :) Hani biraz kafalar karışsın, ulan kilitlesemmi düşünceleri falan filan derken istediğimiz cevapları alırız diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 İllegal kısmını konuşmadıktan sonra kilide gerek yok ama illegal şekilde kullanmadan da olayın pek esprisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Valla ben cevabımı aldım arkadaş B)- Birde pc ye kaydetme işini buldummmuu..... tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gomelskaya Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Absolut said: PC eğer lisansız yazılımın varsa illegal bişi yani PC örneği masum yapmıyor kullananı :P gomelskaya said: PC ne kadar illegal ise Dreambox'da o kadar illegal. aynı şeyden bahsediyoruz işte =) Adam Dreambox der demez , illegal değil mi demişsin biraz yukarıda. Yeni Pc aldım beyler diye bir topic açsam , altına PC illegal değil mi demen lazım tutarlı olman için :) Senin ve benim de dediğimiz gibi 2 makinenin de kendisi illegal değil , gerekli yazılım ve donanımlarla (hemen hemen herşeyde olduğu gibi ) illegal işler için kullanılabilir , o ayrı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gomelskaya Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Boci said: Valla ben cevabımı aldım arkadaş B)- Birde pc ye kaydetme işini buldummmuu..... tamamdır. O iş kolay , ben de haftasonu geçtim Dreambox'a , daha önce uydu sistemi hiç kullanamıştım , KabloTV falan oluyordu evde , 1 günde her numarasını çözüyorsun zaten , görüntüyü PC den canlı izleme , istersen kaydetme vs. Yapamazsan ÖM at yardımcı olmaya çalışayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar