xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Kullanabiliyor muyuz bu aleti yurt disinda(Rusya)? Ayrica bu aletin sifre cozucusu bildigim kadariyla internet agindan yapiyor. Internet hizimiz nasil olmalidir eger oyleyse.?
throine Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 1mbit sınırsız adsl ile gayet sorunsuz. (tr içinde)
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 peki aylık ne kadar mb/gb harcıyor? burada sınırsız diye bir şey yok çünkü de o yüzden.
throine Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 tek başına dreambox ne kadar harcar emin değilim.
gomelskaya Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Ben de yeni dreambox aldım , bildiğim kadarıyla server'dan gelen şey bir kaç KB lik dosyalar , kota canavarı birşey olduğunu sanmıyorum. Rusya'dan sıkıntısız çalışır diye tahmin ediyorum mantıken , çünkü TR içinde olmayı gerektiren bir durum yok , uydu aynı uydu , server aynı server =)
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 İllegal bişi degil mi bu dreambox?
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Şifre gerektiren kanalların kullanımı illegal evet, onlar dışında normal uydudan farklı değil.
gomelskaya Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 PC ne kadar illegal ise Dreambox'da o kadar illegal.
Boci Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Wow daki lag bu yüzden diildir yani dimi?
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Hayır, illegal şekilde kullandığında bile sadece resync ediyor key için, oda kb falandır.
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Bırazdan Rsuyada olsam dreamboz la mı ugrascam paso sevısırım dıyenler gelıcek dıkkat
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 PC eğer lisansız yazılımın varsa illegal bişi yani PC örneği masum yapmıyor kullananı :P gomelskaya said: PC ne kadar illegal ise Dreambox'da o kadar illegal.
Boci Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Kilit gelmesin diye girişimde bulunmuş arkadaş işte :) Hani biraz kafalar karışsın, ulan kilitlesemmi düşünceleri falan filan derken istediğimiz cevapları alırız diye :)
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 İllegal kısmını konuşmadıktan sonra kilide gerek yok ama illegal şekilde kullanmadan da olayın pek esprisi yok.
Boci Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Valla ben cevabımı aldım arkadaş B)- Birde pc ye kaydetme işini buldummmuu..... tamamdır.
gomelskaya Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Absolut said: PC eğer lisansız yazılımın varsa illegal bişi yani PC örneği masum yapmıyor kullananı :P gomelskaya said: PC ne kadar illegal ise Dreambox'da o kadar illegal. aynı şeyden bahsediyoruz işte =) Adam Dreambox der demez , illegal değil mi demişsin biraz yukarıda. Yeni Pc aldım beyler diye bir topic açsam , altına PC illegal değil mi demen lazım tutarlı olman için :) Senin ve benim de dediğimiz gibi 2 makinenin de kendisi illegal değil , gerekli yazılım ve donanımlarla (hemen hemen herşeyde olduğu gibi ) illegal işler için kullanılabilir , o ayrı =)
gomelskaya Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Boci said: Valla ben cevabımı aldım arkadaş B)- Birde pc ye kaydetme işini buldummmuu..... tamamdır. O iş kolay , ben de haftasonu geçtim Dreambox'a , daha önce uydu sistemi hiç kullanamıştım , KabloTV falan oluyordu evde , 1 günde her numarasını çözüyorsun zaten , görüntüyü PC den canlı izleme , istersen kaydetme vs. Yapamazsan ÖM at yardımcı olmaya çalışayım.
Öne çıkan mesajlar