Saeros Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Estel_Anorien said: depresif ve intahara sürükleyici adeta asdfg. yok abi öyle kötü değil, kötü kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 cüzdan anahtar telefon su gibi gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 DeaN said: ZİNCİRLERİMDEN BAŞKA KAYBEDECEĞİM HİÇ BİR ŞEYİM YOK!!!! ... ... Şaka be, anarşikliğinde bi sınırı var. şakası bile kötü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Namus dendimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bakireliğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 deprem olunca kaybedicez zaten cizız bu üstte dediğini değil lan.. ne kaybediceksek tümünü işte.. para, sağlık, sevdiklerimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 kiriş mi giricek depremde niye kaybediyorum bakireliğimi edit: ulan ne zamansız adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 motosikletim.. materyalistlikle alakası yok. kaybetmekten en çok korkacağım şeylerin başında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 neyimiz var tamam. sonra nolcak anlamadım ben. ney dediğin çalınır. sihirbazmıyız kaybedelim durduk yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 şimdi banlayın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Black-ice said: neyimiz var tamam. sonra nolcak anlamadım ben. ney dediğin çalınır. sihirbazmıyız kaybedelim durduk yere. http://mediaelites.com/files/2010/04/angry-mob2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Black-ice said: neyimiz var tamam. sonra nolcak anlamadım ben. ney dediğin çalınır. sihirbazmıyız kaybedelim durduk yere. mıyız ayrı kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 sonra kaybedicez iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 FromTheHell said: Black-ice said: neyimiz var tamam. sonra nolcak anlamadım ben. ney dediğin çalınır. sihirbazmıyız kaybedelim durduk yere. mıyız ayrı kanka çok da dikkat ederim halbuki. resmen üzüldüm şuan hani bütün gün ders çalışırsın 2 dakka bilgisayara bakayım dersin babanın geleceği tutar odaya ya. öyle hissediyorum şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 yarınlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bizim olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 bir kutu hanuta ve fincan kahve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 uykumu kaybettim off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=qWdV6QVr1NQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 mizacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar