Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 bilmukabele dasaaacığım ben de çok ürküyorum bi an kaybolup gidersin diye. onun yanı sıra hang drumi kaptırırım diye baya ürküyorum. gerisi klasik telefon, çakmak, cüzdan, akıl sağlığı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 hangdrumcı mı geldi hağnımmmm?? bi kuple bişiler çal paylaş da kulaklarımızın pası silinsin bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 zamanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 toplamda iki adet videom var. bir adet de 1.5 dakikalık bir intro yapmışlığım şimdiye kadar. kısmetse yılbaşından sonra albüm yapmaya gidiyorum yurt dışına. dönüşüm muhteşem olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Cok guzel ideallerim var. Onlari gerceklestiremeyecegimi anladigim an gocerim bu zalim dunyadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ailem falan var ne kötü bi topic bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 depresif ve intahara sürükleyici adeta asdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 hayatım var. hayatım = o su bu onlar sunlar bunlar vb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 buldum!!! dengem var (off saatlerdir zekice bişiler yazabilmek için düşünüyorum ama nafile afsgadfa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ZİNCİRLERİMDEN BAŞKA KAYBEDECEĞİM HİÇ BİR ŞEYİM YOK!!!! ... ... Şaka be, anarşikliğinde bi sınırı var. Belki anahtar, telefon kaybetmişimdir geçmişimde ancak hiçbiri kaybettiklerim değil de yaşayabilecekken, birlikte yaşayamadıklarım, hayallerimin suya düştükleri kadar koymadı bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 kızlığım var diyicek yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 şimdi burda küsuratlı bir yüzde vericem ki salladığım anlaşılmasın ama %83ünüz gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 %83,57 be abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Küsürat nedir? http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=704670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 kaybetmekten kasıt ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 koyduğun yerde bulamamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ha , nereye koyduysam o şey oradadır. Teorik olarak kaybedecek bi şeyim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 materyalist düşünmüyorduk di mi? üff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 annemden başka yok der giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Beni içten içe seven, ancak sevinmem için sebep üretemeyen yakınlarım var... Aldığım bazı kararlar doğrultusunda, kendim için bişeyler yapmaya karar verdiğim için, şu dakkadan sonra onları kaybetmemin de önemi yok. BEnle birlikte olmak isteyen gelir olur yani. Kimseyi kovmuyorum. Ha bunların dışında, bi de Allahın verdiği kuru canım var kaybedecek, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 kendimin yok ailemin var. bağlantılı olarak benim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 cCcazdan az coktan cok gidercCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 kafatasımın içindeki manyetik alan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 değişiyor mesela vizelerden 1 gün önce kaybedecek 1 dakikam bile yoktu. şimdi finallere 2 hafta var ama kaybedecek 1 dakikam yine yok. evet son güne bırakmamayı acı bir tecrübeyle öğrendim üni 1. sınıfta. özet geçmek gerekirse duruma göre değişiyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar