Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 UK Store indirim yapmış Ayrıca İndirim İçin Kupon Koduymuş: o3gfubinq http://eastore.ea.com/store?Action=home&Env=BASE&Locale=en_GB&SiteID=eaemea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 (tu) kuponla dragon age 9.3pounda indi.. steamde hala 15p gerci bugnu yarin steamde indirir bakalm bekliyelim bi 30 dk daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 vietnam alıcam sanırım bc2ye. 3 pounda gelio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Dragon Age Ultimate almalık tam valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 bi 30dk daha beklerim steame daha ucuza sanmiyorum dragon age ultimate n dusecegini ama...genede ha sonra abanirim ea'dan downloada eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 vietnam iyiymiş alıyım diyorum bende ancak şu andaki bilg'den download edemiyorum. Digital aldıktan sonra download'ı nasıl etcem? Hemen alır almaz indirmek lazım mı? Yoksa nasıldır sistemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ea dl manager diye bişi indiriosun. steam gibi orda gozukuyo satın aldığın şey. tıkladığın zaman indiriyosun. istediğini zaman indirirsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 aaa çok iyi ya 9 tl'ya gelio vietnam bu ne ya kopya oyuncular bu fiyata satıyo nerdeyse iyice kız gibi oldum ya oynasam da oynamasam da indirim gördüm mü oyun alıp duruyorum, tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 dragon age'e indirim geldi fdsf, ama kurtarmaz. ea store'da çok daha ucuz oluyor origins+awakening. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 steam bad company üzerine bu vietnam'ı kurmak mümkün mü acaba? patlamayalım sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Oyun içinden aktive ediyorsun vietnamı. Yani senin oyun içinde ki account'a bağlanıyor yanlış hatırlamıyorsam. Ama bir kontrol edin yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Sam said: steam bad company üzerine bu vietnam'ı kurmak mümkün mü acaba? patlamayalım sonra? bişi olmaz. farketmiyo nerden aldığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 evet oyun içinden redeem code yazarak aktif ediliyomuş ve hiçbişi indirmiyormuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 aslında indiriosun. almasanda indiriosun hatta. baya kotu o yonden. update diye gosteriolarda bildiğin vietnam update i yani. ben almadan neden bana diretio update geldi yap diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 son yaması o oyunun, vietnam da içinde işte yani vietnam için ekstra bişi inen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 +rep vietnam son bc2 yamasıyla herkese yüklendi zaten. kodu oyun içinden yazıp oynanabilir hale getiriyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 aldım bende. paypal ile ödemeyi yaptıktan sonra verdiği kodu oyun içinden girdim sadece. aktif hale geçti vietnam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 vietnam iş yapar mı? yapraklardan bişi görünmüyormuş filan yazmışlar ki düz bc2'de bile canımı sıktı çoğu zaman birşey görememek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Valla bişey söyleyeyim mi, Vietnam'dan şuan daha çok keyif alıyorum. Silah upgrade olayı yok, zaten BC2'de ki lvl'dan devam ediyorsun, orda class upgrade'lerinin hepsini açmıştım, vietnamda da direk açık. Vietnam' hem daha hızlı çalışıyor bende, hem silah tepkilerini daha çok sevdim. Ve oyun dinamiğide çok çok iyi geldi bana. Harita sayısı az ama zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 vietnam dragon eyc bunlar ea'dan alcaklarim listesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 multisiz oyun almayın ya paranıza yazıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 herkesin kendi parası, kendi keyfi. http://www.trainfortopdollar.com/trainfortopdollar/wp-content/uploads/2008/12/joker-burning-money-in-tdk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 eastorede bad company 2+vietnam 11 pounda geliyo(indirim kuponuyla birlikte) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 hay kahretsin ya disari ciktim gelince indiririm dragonage i alip dedim... indirim bitmis sanirim firlamis 24poundda.. steame kaldik meeeeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 allah belanı versin ea. 2 saat once 11 pound olan bad company2+vietnam şimdi 22pound oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar