Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AĞLAYACAM YETER YETER LAN!!!

Sorj

Öne çıkan mesajlar

said:
Erutan, 28 Ağustos 2004 14:20 tarihinde demiş ki:
abi bende me hiç hata vermiyor? yoksa siz biraz fazlamı abartıyorsunuz? yaklaşık 1.5 senedir me kullandım 1 1.5 ayda 1 format atıyorum hiçte sorun olmuyor oda pc yavaşlayınca bence me gibisi yok öle hata diyorsunuzda cok abartıyorsunuz
abi sen sadece nette falanmı gezion ? be , ensorunsuz işletim sistemlerinden biri olmasına rağmen , xp ye bile ayda 2-3 kes format atıom :) makinayı zorlamazsan nerde bunun eğlencesi ;) sen makinayı zorlayacnki oda sana istediklerini sunabilecek dimi ama :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum
İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor
En kıymetli hazineleriyle
Gözyaşlarıyla .
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 28 Ağustos 2004 14:20 tarihinde demiş ki:
abi bende me hiç hata vermiyor? yoksa siz biraz fazlamı abartıyorsunuz? yaklaşık 1.5 senedir me kullandım 1 1.5 ayda 1 format atıyorum hiçte sorun olmuyor oda pc yavaşlayınca bence me gibisi yok öle hata diyorsunuzda cok abartıyorsunuz

oha ya. ayda bir format atıyorsan ne anladım o işletim sisteminden. 98 kullanırım daha hızlı olur en azından.

son winxp kuralı yaklaşık 6-7 ay oldu. format atmadım daha allaha şükür[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Sosyal ağlarda paylaş

mum iyi has demişinde 256ddr hemen şişiyor abi napcam?[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_...
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

lol eternal :D

abi yardım edin napiyim winsp 2 yi kuruyorum sanırım %66 da istop etti kurunca geçermi?[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_...
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

DAAYYYYTTT YAPTYIM LANNNMN YAPTIMMM

4 tane usb girişi var ben alttaki ikisine soktum normalde üste sokuluyor düzeldi daayyyytttttt[signature][hline]Paticik Antipatik Birliği
Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 28 Ağustos 2004 09:48 tarihinde demiş ki:
win98 ve win95 çok stabil diyorlar da, sürekli çökerdi bende...

winME, kullanımı win 98 ve win 95'ten çok daha rahat.
ama bunda da programlar sürekli hata verirdi. Win 98 gibi zırt pırt çökmese bile, tel sorun program hatalarında direk mavi ekran çıkardı, bilgisayarı restartlamak gerekiyordu.

Win2000, WinNT'nin devamı, direk serverlar için, hiç bulaşmadım.

WinXP nasılsa Bu Win95 serisinin devamı diye ona başladım.
birkaç senedir kullanıyorum ve çok memnunum.
Çökmüyor Windows. 98'deki gibi zırt pırt format atmaya gerek yok.
Programlar hata verince windows devam ediyor gayet güzel.
Arabirim felan da çok hoş.
Sadece iki sorun var:
-Dos yok ya, nasıl bir mantıktır bu, eski oyunları oynayamıyorum.
-Ara sıra windows donuyor, bir dakika sonra devam ediyorsunuz :)

Win98'e geri dönmeye niyetim yok.. :)

Win xp nt tabanlı olmayan windowslar içindeki ilk gerçek işletim sistemi..
nası bi mantıktır derken, bence gayet iyi bi mantıktır, 95 ve 98 gibi dos açıldıktan sonra windows açılmıyor direk windows ile bilgisayar çalışabilecek hale geliyor. Daha esnek bir sisteme sahip daha güzel olmuş bi windows için..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rexx, 28 Ağustos 2004 17:31 tarihinde demiş ki:
Dayytttt :)

DAYTTT da olmadı :( sadece 10 dakka etkili oldu öhühühü[signature][hline]Paticik Antipatik Birliği
Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_...
Sosyal ağlarda paylaş

iyide Garındaşım :( yaw bana şey yapın yardım edin :([signature][hline]Paticik Antipatik Birliği
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...