Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Ya yeter be bu windows 2k yı yüklediğimden beri netim berbat bi mesaj yaza basıyorum 10 saniye sonra açıyor msn messenger a 4 5 kere deneyince giriyor icq ya girmiyor sürekli düşüyorum msn den YETERRRRR!!!!! ağlıyacam ya yeter nedir benim bu pc lerden çektiğim ALLAHIMM!!! ya şu garibana yardım edin lütfen ne yapmam lazım :(( sinirimden bilgisayarın çatlağını dahada büyüttüm sinirimden giriştim kasaya LÜTFEN YARDIM EDIN!!![signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_... [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bi ağla da görelim be.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 git win98 yükle rahat et win2k zaten çok sorunlu bir işletim sistemi boşuna uğraşma onla[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yavşak dicem kızacaksın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 abi sen nie win2000 yükledinki . o serverlar için . bireysel kullanım için değil . onun yerini me yada xp yükle[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Ya sly git havamda değilim başka birine bulaş kanserle savaş veriyorum zaten[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_... [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 abi iyide win98 de yüklü bilgisayara Ama açmıyor Bilgisayar 98!!! Abi EN IYISI WINME hata mata verirdi ama taş gibiydi ! of ya win me cd side bozuldu! bune şabanlıktır :([signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_... [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ben bulaşmıyorum ki. sen bulaşıcısın.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Ya sly aklından zorunmu var durduk yere niye sataşıyorsun ? adminlere şikayet edecem seni :yapma:[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_... [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 peheh tamam bu kadarı yeter bana. karşılık vermeyince sıkıosunuz canım olmuo cık cık.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: zgrw, 28 Ağustos 2004 00:39 tarihinde demiş ki: abi sen nie win2000 yükledinki . o serverlar için . bireysel kullanım için değil . onun yerini me yada xp yükle pardon ama ne alakası var windows 2000 professional diye birsey var nt tabalı gayette saglam bir os.[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bildiğim kadarıyla NT4.0 server bilgisayarları için yazılmış bir sistemdir .[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 nt 4.0 demedim nt tabanlı dedim NT nedir? win98 bence hic kullanisli ve guvenilir degil. windows 2000 professional windows 2000 server windows xp professional windows xp home edition windows 2003 .net [Bu mesaj pokemon__RIZA tarafından 28 Ağustos 2004 02:09 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj pokemon__RIZA tarafından 28 Ağustos 2004 02:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 win98 ve win95 çok stabil diyorlar da, sürekli çökerdi bende... winME, kullanımı win 98 ve win 95'ten çok daha rahat. ama bunda da programlar sürekli hata verirdi. Win 98 gibi zırt pırt çökmese bile, tel sorun program hatalarında direk mavi ekran çıkardı, bilgisayarı restartlamak gerekiyordu. Win2000, WinNT'nin devamı, direk serverlar için, hiç bulaşmadım. WinXP nasılsa Bu Win95 serisinin devamı diye ona başladım. birkaç senedir kullanıyorum ve çok memnunum. Çökmüyor Windows. 98'deki gibi zırt pırt format atmaya gerek yok. Programlar hata verince windows devam ediyor gayet güzel. Arabirim felan da çok hoş. Sadece iki sorun var: -Dos yok ya, nasıl bir mantıktır bu, eski oyunları oynayamıyorum. -Ara sıra windows donuyor, bir dakika sonra devam ediyorsunuz :) Win98'e geri dönmeye niyetim yok.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 öncelikle winme microsoftun en büyük hatası olarak tarihe geçmiştir ve 95-98 serisinin son ürünüdür. 95 serisi anlamsız bir şekilde hangi programa hangi ram bölümünü (hangi pageleri) ayırdığını bilmez ve bir programı sonlandırayım derken bilgisayarı sonlandırabilirsiniz. xp ise nt serisinin devamıdır. aynı servis mantığı ile çalışır, bu yüzden diğerlerinden (95-98-me) çok daha başarılı ve stabildir. 2k ise, win2k, win2k advanced server, win2k datacenter server şekilde üç pakette gelir. hepsi advanced kullanım içindir. birincisi client, ikincisi sıradan server, üçüncüsü büyük datacenterlar için serverdır.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ya sıkın dişinizi yaknında win long horn geliyor :) sabırla bekliyoruz . bu sıralar çıkacak die biliodum ama çıkmadı sanırım yada çıkmıştır :) çıksın ilk ben alacam :-p[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 mikrosoft ve gates amcanın yaptığı hiç bir şeyin betası ve ilk çıkmış versiyonu kullanılmaz[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 mumchamber, xp ilk çıkcağı zamanlarda okuduklarımdan aklımda kalan şu: Windows 3.1, 95, 98 hep ev kullanıcılarına hitap ediyor. Windows NT 3.1, 4.0 felan server ve networklere hitap ediyor. Ev kullanıcıları için, Windows XP ile devam ediyorlar, Serverlar için, Windows 2000 ile devam ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 bende bonecrusher gibi biliom[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: Angelfire, 28 Ağustos 2004 13:04 tarihinde demiş ki: mikrosoft ve gates amcanın yaptığı hiç bir şeyin betası ve ilk çıkmış versiyonu kullanılmaz Long Horn için dergideki beta testi sonuçlarıiyi gözüküyordu ama tabi baya baya bug vardır bunda gene :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: Bonecrusher, 28 Ağustos 2004 13:34 tarihinde demiş ki: mumchamber, xp ilk çıkcağı zamanlarda okuduklarımdan aklımda kalan şu: Windows 3.1, 95, 98 hep ev kullanıcılarına hitap ediyor. Windows NT 3.1, 4.0 felan server ve networklere hitap ediyor. Ev kullanıcıları için, Windows XP ile devam ediyorlar, Serverlar için, Windows 2000 ile devam ediyorlar. xp zaten ev kullanıcılarına hitap ediyor da nt teknolojisi ile üretilmiş. yani 3.1, 95, 98 ile giden seri me'nin başarısızlığı ile son buluyor. bunların ortak yanı ise ev için üretilmelerinden ziyade aynı teknolojiyi kullanmaları nt teknolojisi ise winnt ile başlıyor, win2k, winxp, win2k3, longhorn şeklinde devam ediyor. yani ben altyapıya göre değerlendiriyorum, siz kullanıma göre :) ikisi de doğru[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ben zamanında me ye verdiğim 90 usd ye yanarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ben me yi yükledim , 2 ay kullandım "bu ne bea böyle hoşaf gibi . neye bassam error verio"diyip xp ye geçiş yaptım :lol:[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 27 august 2004 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 28 Ağustos 2004 14:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 abi bende me hiç hata vermiyor? yoksa siz biraz fazlamı abartıyorsunuz? yaklaşık 1.5 senedir me kullandım 1 1.5 ayda 1 format atıyorum hiçte sorun olmuyor oda pc yavaşlayınca bence me gibisi yok öle hata diyorsunuzda cok abartıyorsunuz[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_... [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 windows 2003 server yüklesene evde bile onu kullanıyorum dana gibi çalışıyor, interneti emiyor :)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 256 ram lede ne 2003 kurulurya :)[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_... [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar