Montagnard Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Utterable said: sonradan imparatorun adından dolayı constantinapolis(konstantin'in şehri) olarak değişiyor. Aslında Konstantin şehrin adını Nova Roma (Yeni Roma) yapmış resmi olarak ama halk her zaman Constantinopolis demiş ve öyle de kalmış. O kadar ki, sanılanın aksine Osmanlı bile bu ismi değiştirmedi 1931'de resmen İstanbul yapılana kadar Konstantiniyye adı kaldı. Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi İstanbul da Yunanca bir kelimedir. Zaten, bizim milliyetçilerin Konstantinopolis'e, Yunan milliyetçilerin de İstanbul ismine gıcık kapması bu yüzden çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Suark said: Yani constantinapol, fetihten önce ki yerleşimin kalıntıları falan nerede? chp aldı götürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 aaahahhahaha ulan koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 burdan devam beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Adam patiye sardı, ölü taklidi yapın diyoz o kadar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Montagnard Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 O el bombasını henüz kaldıramayacağınızı biliyordum zaten, tepkiyi ölçüp ortamı görmek için söyledim. Beni biraz da buna siz zorladınız. Bütün detaylı ve sakin açıklamalarıma laubali yorumlar ve küfürler geldi. Benim de bir yere kadar sabır. =) Neyse siz edin içinizden küfrünüzü, 2-3 sene sonra kendiniz okuyup göreceksiniz zaten. İyi akşamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Fizbanin obur konuyu kendi sahsi dusunceleri sebebiyle kapatmasi hic hos olmadi. Basbakanin yetistirdigi nesiller falan. Var mi arkadas ortaya laf atip konuyu kilitlemek? Sonra yasakci olmayacagiz falan ayaklari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Montagnard Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Giovanni said: Fizbanin obur konuyu kendi sahsi dusunceleri sebebiyle kapatmasi hic hos olmadi. Basbakanin yetistirdigi nesiller falan. Var mi arkadas ortaya laf atip konuyu kilitlemek? Sonra yasakci olmayacagiz falan ayaklari. Biraz hislerime tercüman oldun. Tanımadığı insana öyle laf atması terbiyesizce gerçekten. Ama adam öyleyse öyle ne yapalım. İsterse kilitler, bir şey demiyorum. Öyle özgür bir ortam sunmak zorunda değiller. Babasının forumu belki.. bense yabancıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=MobKweEsA5E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Giovanni said: Fizbanin obur konuyu kendi sahsi dusunceleri sebebiyle kapatmasi hic hos olmadi. Basbakanin yetistirdigi nesiller falan. Var mi arkadas ortaya laf atip konuyu kilitlemek? Sonra yasakci olmayacagiz falan ayaklari. haha harbiden ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 öteki konu hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?17,6183622,6333414,page=13#msg-6333414 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Suark said: da hangi surlar? bu eminönü tarafları zannedersem? Tramvayla Çapa'ya gel. Orada boydan boya sur göreceksin :/ Mahallenin ortasından falan geçiyorlar. Bazı kısımlarını depo yapmış millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 bana kalsa kitlemiycektim sirf bu sebepten, server bey luzumlu gorup kapamis uzatmaya gerek yok kapatilan konular icin baska konulari derail etmiyoruz, yeni konu acmiyoruz adminlere mail atin itiraziniz varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar