Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

doktordan temiz yeni üye

elikanliadam

Öne çıkan mesajlar

Seele said:

aquila fede fistan troll konusunda yüksek lisans yapmislardir. Cok sayida yancisi vardir dikkat et. xunn diye bir adama var her daim kendisiyle sevisebilirsin. Cons cogu zaman sacmalar ama kalp kirmaz. gecko liseyi bitirmimesine karsin hala leş gibi liseli kokmaktadir Attention Whole'un dibine vurmusdur bu ara.

yazıyı okurken baya eğlendim bu ayrı da..buraya muhabbete geldik sevişmeye değil be arkadaş dur bakalım hepsini öğrenicem yavaş yavaş öyle görünmesem de aslında zeki insanımdır ben..bunun yanısıra temiz akça pakça bir insanım. kimseye bi zararım dokunmaz..böylece kendimle ilgili ayrıntıları da vermiş oldum..saygılar sevgiler
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

aquila fede fistan troll konusunda yüksek lisans yapmislardir. Cok sayida yancisi vardir dikkat et. xunn diye bir adama var her daim kendisiyle sevisebilirsin. Cons cogu zaman sacmalar ama kalp kirmaz. gecko liseyi bitirmimesine karsin hala leş gibi liseli kokmaktadir Attention Whole'un dibine vurmusdur bu ara.

Fistan, bu kim? bi de attention whole ne?
Sosyal ağlarda paylaş

eli kanli adam kücükken birbirimizi korkutmak icin anlattigimiz sacma bi hikaye degilmiydi?

ürkütücü bir ses tonuyla
been eli kanli adam otobüsten iniyorum
beeeen eli kanli adam 1. kattayim
beeeen eli kanli adam 2. kattayim
been eli kanli adma kapinin önündeym...

böyle böyle gidiyodu.

sonra da kapiyi acinca komik bi ses tonuyla
merhaba bir yara bandiniz varmi acaba...
Sosyal ağlarda paylaş

Selam, hoşgeldin

Şu gördüğün üyelerin hepsini ben parayla tuttum. Maaşlı çalıştırıyorum, eğlendiriyorlar beni. Bazen bikaçına mesai verip nedanko'ya yük yaptırıyorum.

Büyük bi şirketin patronun oğlu mevkisindeyim. Bi sorunun olursa en çok bana soracaksın. Sonuçta ben saksı değilim.

Evet beyler devam edebilirsiniz. Performansınızı beğenirsem yılbaşında prim vericem size.
Sosyal ağlarda paylaş

@Nefr

oyy acayip sevindim..beni beğenin buna ihtiyacım var :/ teşekkür ederim :)

@cerebralis

ellerin dert görmesin kızım..ah canım evladım

@SeaGle

saygılar..çalışkanım, takım çalışmasına uygunum, ingilizcem iyi düzey, diploma derecem fena değil..kafasına vur ekmeğini al tadında bi insanım..kıza zamanda çok yol katedip zammı hakedeceğime inanıyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...