forçen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 enişteme dövdürücem hepinizi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Seele said: aquila fede fistan troll konusunda yüksek lisans yapmislardir. Cok sayida yancisi vardir dikkat et. xunn diye bir adama var her daim kendisiyle sevisebilirsin. Cons cogu zaman sacmalar ama kalp kirmaz. gecko liseyi bitirmimesine karsin hala leş gibi liseli kokmaktadir Attention Whole'un dibine vurmusdur bu ara. yazıyı okurken baya eğlendim bu ayrı da..buraya muhabbete geldik sevişmeye değil be arkadaş dur bakalım hepsini öğrenicem yavaş yavaş öyle görünmesem de aslında zeki insanımdır ben..bunun yanısıra temiz akça pakça bir insanım. kimseye bi zararım dokunmaz..böylece kendimle ilgili ayrıntıları da vermiş oldum..saygılar sevgiler Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Somon said: Rahat ol ben bu forumda2001 yılından beri defalarca banlandım bu konuda uzmanım yeri geldi dynamick ile rakı içtik aynı masada np oyuzden arkamız sağlam gocum bi emrimle pepelek yıllarına döneriz Hehe ben eskiyim sen yokken ben vardım herşeyi biliyorum admin arkım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 uu beybi bu başlık bir gövde gösterileri sahnesine dönüştü helecanlandım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Seele said: aquila fede fistan troll konusunda yüksek lisans yapmislardir. Cok sayida yancisi vardir dikkat et. xunn diye bir adama var her daim kendisiyle sevisebilirsin. Cons cogu zaman sacmalar ama kalp kirmaz. gecko liseyi bitirmimesine karsin hala leş gibi liseli kokmaktadir Attention Whole'un dibine vurmusdur bu ara. Fistan, bu kim? bi de attention whole ne? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 eli kanli adam kücükken birbirimizi korkutmak icin anlattigimiz sacma bi hikaye degilmiydi? ürkütücü bir ses tonuyla been eli kanli adam otobüsten iniyorum beeeen eli kanli adam 1. kattayim beeeen eli kanli adam 2. kattayim been eli kanli adma kapinin önündeym... böyle böyle gidiyodu. sonra da kapiyi acinca komik bi ses tonuyla merhaba bir yara bandiniz varmi acaba... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 hayir Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 o hikayeler hakkında hiçbir fikrim yok tamamen arkadaşlar arasında yapılan bir geyikle alakalı aslında Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 hoş geldin bakalım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 aquila said: bi de attention whole ne? hmmm... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 arkadaşlar arasında yapılan şaka el var kan var adam var ben bu şakanın sonunu iyi görmüyorum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 benim ne trollümü gördünüz lan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 fede said: arkadaşlar arasında yapılan şaka el var kan var adam var ben bu şakanın sonunu iyi görmüyorum hayal bile edemezsin :) ayrıca tekrar teşekkür ederim :)-D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Welcome to the Paticik. We all be your guide. Arama şu sıralar bozuk. Eğlence bölümünde topak açarken dikkatli ol. Yaşama sevincini sömürmesinler... :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 heheheh tamam dikkatli olurum benim de en korktuğum şey buydu aslında ya beğenmezlerse topaklarımı..neyse önce bi topak bulabilmem gerek tabi. çok çalışıp ince eleyip sık dokuyup ilginç bir şeyler bulacağıma eminim tabi kaç gün sürer bilemem :/ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 said: ya beğenmezlerse topaklarımı.. dert değil. durmak yok yola devam diyip geç Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 tavsiyelerinizi dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz aa dostlar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 fede said: arkadaşlar arasında yapılan şaka el var kan var adam var ben bu şakanın sonunu iyi görmüyorum icim bi tuhaf oldu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 hosgeldin, uzun zamandir gordugum en keyifli yeni gelen topici olmus =] umarim begenirsin buralari, iyi eglenceler Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 hoşgeldiinn. kızım kolAnya,terlikk getirr Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Selam, hoşgeldin Şu gördüğün üyelerin hepsini ben parayla tuttum. Maaşlı çalıştırıyorum, eğlendiriyorlar beni. Bazen bikaçına mesai verip nedanko'ya yük yaptırıyorum. Büyük bi şirketin patronun oğlu mevkisindeyim. Bi sorunun olursa en çok bana soracaksın. Sonuçta ben saksı değilim. Evet beyler devam edebilirsiniz. Performansınızı beğenirsem yılbaşında prim vericem size. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Bu arada bikaçınızı viktoryıssikrıt gösterisi yapmanız için seçicem. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 @Nefr oyy acayip sevindim..beni beğenin buna ihtiyacım var :/ teşekkür ederim :) @cerebralis ellerin dert görmesin kızım..ah canım evladım @SeaGle saygılar..çalışkanım, takım çalışmasına uygunum, ingilizcem iyi düzey, diploma derecem fena değil..kafasına vur ekmeğini al tadında bi insanım..kıza zamanda çok yol katedip zammı hakedeceğime inanıyorum :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.