elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 efendim merhabalar..ben forumun yeni üyesiyim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 efendim merhabalar..ben forumun eski üyesiyim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Allah için eskisin. Hoşgeldin temiz kanlı adam. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 efendim merhabalar..ben forumun üyesiyim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 nick süper yalnız. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Fistan Bone Raincloud Griswolld GERGE kozalak Overseer Kaspar mokoko dasaaa Seele şunlara dikkat et sadee dikkat et konularına %99 şüphe ile dediklerine %100 şüphe ile bak hepsi yürüyen troll Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 isimler cok rastgele secilmis. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 fistanı takıyosan girme foruma Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 herkese teşekkürleerr.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 abvblizzard said: nick süper yalnız. ayrıca nickim de teşekkür eder ellerinizden öper:) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 dibikanlı adam var bi de Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 tıp 1. Sınıf ögrencisi gelmiş millet. Hazırlıkta okumuş nickten belli.cingöz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Fistan said: tıp 1. Sınıf ögrencisi gelmiş millet. Hazırlıkta okumuş nickten belli.cingöz. napıyoruz %100 şüphe ile bakıyoruz tıp demiş yanlış muhtemelen işletme 1. sınıf demiş yanlış hazırlık öğrenci demiş yanlış össcidir gelmiş demiş yanlış gitmiştir millet demiş yanlış topluluktur bunun gibi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 nick cidden iyi de meslek doktorluksa hastalara pek cesaret verici degil gibi gozukuyor buradan. bir de, yukaridaki o listede gerge ile dasaa'nin ne isi var? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Fistan said: tıp 1. Sınıf ögrencisi gelmiş millet. Hazırlıkta okumuş nickten belli.cingöz. pek doğru bir tespit değil arkadaşım. ben doktor değilim sırf ilgi çekmek amacıyla nickimi pazarladım :D okul bitireli çok oldu yaşlandım bile.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 @zaidral, he ya bende ona şaşırdım.bide griswold ne alaka söylediklerine ek olarak. Bone da olmamalı mesela o listede. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 zaidral said: nick cidden iyi de meslek doktorluksa hastalara pek cesaret verici degil gibi gozukuyor buradan. bir de, yukaridaki o listede gerge ile dasaa'nin ne isi var? esas nick im doktorluğa çok uygun bence özellikle cerrahlığa..gerçi bu nick biraz hannibal lecter izlenimi verebilir evet..ama ne şanslıyım ki ikisiyle de uzaktan yakından alakam yok Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 elikanliadam said: Fistan said: tıp 1. Sınıf ögrencisi gelmiş millet. Hazırlıkta okumuş nickten belli.cingöz. pek doğru bir tespit değil arkadaşım. ben doktor değilim sırf ilgi çekmek amacıyla nickimi pazarladım :D okul bitireli çok oldu yaşlandım bile..abicim 30 yaşında utanmıyor musun böyle başlıkla nickle forumlara üye olmaya. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 dostum temiz demişsin ama kirli çıktı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Somon said: Fistan Bone Raincloud Griswolld GERGE kozalak Overseer Kaspar mokoko dasaaa Seele şunlara dikkat et sadee dikkat et konularına %99 şüphe ile dediklerine %100 şüphe ile bak hepsi yürüyen troll Somon baligi ne trollügümüzü gördün. ben türkce bile konusamiyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 arkadaş sıfır demedik ya.. gene de temiziz ama yaa Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Seele said: Somon said: Fistan Bone Raincloud Griswolld GERGE kozalak Overseer Kaspar mokoko dasaaa Seele şunlara dikkat et sadee dikkat et konularına %99 şüphe ile dediklerine %100 şüphe ile bak hepsi yürüyen troll Somon baligi ne trollügümüzü gördün. ben türkce bile konusamiyorum. http://forum.paticik.com/read.php?20,5274974,page=2 seviyorsan git tükür. ben o sırada 40 deree ateşle birisi ıhlamur çayına limon damlat bal koy demesini beklerken bu nasıl cevap lan PEŞİNİZDEYİM OLUM, ip ADRESİNDEN EVİNİZİNİ BULUCAM OLUM GE-Lİ-YO-RUM.! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 adamın içine oturmuş. topak sahibine hg diyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 aquila fede fistan troll konusunda yüksek lisans yapmislardir. Cok sayida yancisi vardir dikkat et. xunn diye bir adama var her daim kendisiyle sevisebilirsin. Cons cogu zaman sacmalar ama kalp kirmaz. gecko liseyi bitirmimesine karsin hala leş gibi liseli kokmaktadir Attention Whole'un dibine vurmusdur bu ara. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Rahat ol ben bu forumda2001 yılından beri defalarca banlandım bu konuda uzmanım yeri geldi dynamick ile rakı içtik aynı masada np oyuzden arkamız sağlam gocum bi emrimle pepelek yıllarına döneriz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.