Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İntikam Vaktidir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
[list=1]
[*]Fistan
[*]Bone
[*]Raincloud
[*]Griswolld
[*]GERGE
[*]kozalak
[*]Overseer
[*]Kaspar
[*]mokoko
[*]dasaaa
[*]Seele
[/list]
Bunlar kim mi ? Bunlar ben banlanana kadar hatta banlandıktan sonra trolleyeceğim yegane kişiler. Ben hasta yatağımda 40 derece ateş ile bir ümit için paticige girerken bu arkadaşlar mont giy geçer gibi yorumlarla ümitlerimi yok eden kişiler.

Bunları hiçbir zaman affetmicem ve her konularını, her mesajlarını her hareketlerini trollucem bu andan itibaren.

ARKANIZDAYIM VE TAM BİR TROLL OLDUM.

http://forum.paticik.com/read.php?20,5274974,page=1 ilgili konu
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

Somon o değilde bişey sorucam;

Doktora gittin mi?

gittim kan aldılar serum verdiler iğne yaptılar antibiyotik verdiler şuanda iyiyim
Mesaj tarihi:
Somon said:

[list=1]
[*]Fistan
[*]Bone
[*]Raincloud
[*]Griswolld
[*]GERGE
[*]kozalak
[*]Overseer
[*]Kaspar
[*]mokoko
[*]dasaaa
[*]Seele
[/list]
Bunlar kim mi ? Bunlar ben banlanana kadar hatta banlandıktan sonra trolleyeceğim yegane kişiler. Ben hasta yatağımda 40 derece ateş ile bir ümit için paticige girerken bu arkadaşlar mont giy geçer gibi yorumlarla ümitlerimi yok eden kişiler.

Fistan, GERGE ve dasaaa dediyse doğrudur.
Mesaj tarihi:
Somon said:

Dartanian said:

Somon o değilde bişey sorucam;

Doktora gittin mi?

gittim kan aldılar serum verdiler iğne yaptılar antibiyotik verdiler şuanda iyiyim

ohh allahima cok sükür gecmis olsun.
Mesaj tarihi:
Listeden Seele Arkadaşımı çıkardım.
Artık rahatça forumda mesaj yazabilir ama diğer arkadaşların iplerini tespit ettim iplerinden adreslerini bulup taciz edicem tava fln vurucam yumurta atıcam.
Mesaj tarihi:
Sabahın 5'inde iki herifin trololo videoları paylaşmasına gönlüm el vermiyor, topici baltalıyorum.

Bu klibi izledikten sonra ne zaman güzel bir kız görsem parmağımı ağzıma paralel bir şekilde dişledim

http://www.youtube.com/watch?v=C3hxFSprPII

• Yeni Oluştur...