Somon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 [list=1] [*]Fistan [*]Bone [*]Raincloud [*]Griswolld [*]GERGE [*]kozalak [*]Overseer [*]Kaspar [*]mokoko [*]dasaaa [*]Seele [/list] Bunlar kim mi ? Bunlar ben banlanana kadar hatta banlandıktan sonra trolleyeceğim yegane kişiler. Ben hasta yatağımda 40 derece ateş ile bir ümit için paticige girerken bu arkadaşlar mont giy geçer gibi yorumlarla ümitlerimi yok eden kişiler. Bunları hiçbir zaman affetmicem ve her konularını, her mesajlarını her hareketlerini trollucem bu andan itibaren. ARKANIZDAYIM VE TAM BİR TROLL OLDUM. http://forum.paticik.com/read.php?20,5274974,page=1 ilgili konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 intikAM peşinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 kötü bişey dememişiz ki, doktora git demişiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 abi arkanızdayım diyince olmamış sanki her zaman sizi destekleyeceğim der gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Somon o değilde bişey sorucam; Doktora gittin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Raincloud said: kötü bişey dememişiz ki, doktora git demişiz künefe ister miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Dartanian said: Somon o değilde bişey sorucam; Doktora gittin mi? gittim kan aldılar serum verdiler iğne yaptılar antibiyotik verdiler şuanda iyiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Somon said: [list=1] [*]Fistan [*]Bone [*]Raincloud [*]Griswolld [*]GERGE [*]kozalak [*]Overseer [*]Kaspar [*]mokoko [*]dasaaa [*]Seele [/list] Bunlar kim mi ? Bunlar ben banlanana kadar hatta banlandıktan sonra trolleyeceğim yegane kişiler. Ben hasta yatağımda 40 derece ateş ile bir ümit için paticige girerken bu arkadaşlar mont giy geçer gibi yorumlarla ümitlerimi yok eden kişiler. Fistan, GERGE ve dasaaa dediyse doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 bi an listede bende varim diye cok korktum ... sonra gecti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 kendi ismimi görünce çok sevindim lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Somon said: Dartanian said: Somon o değilde bişey sorucam; Doktora gittin mi? gittim kan aldılar serum verdiler iğne yaptılar antibiyotik verdiler şuanda iyiyim ohh allahima cok sükür gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Listeden Seele Arkadaşımı çıkardım. Artık rahatça forumda mesaj yazabilir ama diğer arkadaşların iplerini tespit ettim iplerinden adreslerini bulup taciz edicem tava fln vurucam yumurta atıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=zRbXMWYMNno&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Abi gecince bisiyin kalmayacak ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Selam dostum, çok geçmiş olsun, kal sağlıcakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 NANANANANANAN NANANANANNA NANANANANANANAN LOLOLOLOLOLOLOOL LOOOOOLOLOLOOLOOOOOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=qybUFnY7Y8w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=8v4oeNjKoiE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Sabahın 5'inde iki herifin trololo videoları paylaşmasına gönlüm el vermiyor, topici baltalıyorum. Bu klibi izledikten sonra ne zaman güzel bir kız görsem parmağımı ağzıma paralel bir şekilde dişledim http://www.youtube.com/watch?v=C3hxFSprPII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 one lan öyle ciyak ciyak. kulagima tecavüz ettin sagol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ya doktora git demişim senin iyiliğine yaptıgın işe bak................................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Sen somonun kardeşi olmalısın.. oh, bende dean.. ee.. ismine bakılırsa pipisi olmayanlardan olmalısın ha ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar