Biotar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Evet, 1 dakika önce, oturduğum sandalyeden inmeden yerde ki kola şişesini alayım diye elimi uzatım, dengemi kaybedip kafa üstü düştüm. Şişe de devrildi hep asiti kaçtı. Siz siz olun yerde ki kolaya uzanmak için kasmayın, bi zahmet yerinizden kalkın. Yaşadım anlatıyorum (Hafifi kızarmış lan sağ kaşımın üstü geçer mi sabaha yoksa morarır mı?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ekmek ban kolaya kaşına sür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 bi nesil müfettiş gecıtla büyüdü.o uzanma işini unutmak zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 montla sic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 /force pull yoksa siz hala jedi olamadınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 bişey olmaz kaşına kola içme zaten zararlı, su iç süt iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 /force lightning hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 sol kaşının da üstüne düş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Laaaaaaaaaaaaaan. Demin telefon geldi, hatunun birisi içmeye çağırdı yok ya gelmeyecem dedim. Tüh ya neyse, dedi kapattı. Beyin kanaması geçiriyor olabilir miyim? Bir kaç şey daha olursa yatacam ha bu ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 artık direk kafa üstü düşebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Biotar said: Laaaaaaaaaaaaaan. Demin telefon geldi, hatunun birisi içmeye çağırdı yok ya gelmeyecem dedim. Tüh ya neyse, dedi kapattı. Beyin kanaması geçiriyor olabilir miyim? Bir kaç şey daha olursa yatacam ha bu ne lan? sen öl git abi yaşama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 bence kafayi kes at ise yaramaz artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 http://i29.tinypic.com/2llj536.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 :(:(:(:( Bari bu kadar olayın üstüne bir sigara yakayım dedim. Oda da dört döndüm sigara yok. Arkadaşı aradım, abi benim sigara paketini gördün mü diye? Cevap: Abi sigara yoktu ben de, senin kesin zulan vardır diye aldım masanın üstünde ki paketi dedi, yarın gelirken alıcam ben sana paket dedi. Ben yatıyorum beyler, iyi geceler. Yarına kalkabilirsem görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 lan hala burda mısın sen. yürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar