Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Heyecanlandiniz ama bosuna. Yeni bi puzzle siparisi verdim. Resmen asik oldum resme ya. http://www.puzzle.de/media/catalog/product//c/a/ca_300020.jpg 3000 parcalik. Bir haftaya elimde olur. edit: teknolojiye ara vermiycem bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 erkek adam pazıl yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Haklisin YapBoz yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 pazıl yap bunu yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Ama abi su tablonun güzelligine bakarmisin. O pembenin morun eflatunun tonlari. O vazonun ihtisami. Arkadaki tablo. Kadinin oturdugu sandalye. Resimdeki tek kusur surati cirkin baya. Ama herkesin bi alicisi vardir. 92 X 68.. cerceveletince 100 x 75 olucak. Sonra ihtisama gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 göğüste problem var o kadar diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 bugün otobüsteyken durakta bir kız bana bakıyordu birden bilinçdışı olarak ona döndüm birbirimize bakmaya başladık boltlar vijüvv vijüff diye havada uçuşuyor. Kız bir saniyeliğine gözünü kaçırıp sonra tekrar bakmaya devam etti derken otobüs hareket etti , ikimizde bir daha görüşmemek üzere kendi hayatlarımıza geri döndük öyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 yahu bul buyuk versiyonunu sora bastırt biraz kaliteli kağıda sorada çerçeve. ne ugrasıyosun pazıl mazıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 o nasi bi laftir abi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 diyo ki, pazılı oluşturana kadar direk çıktı üzerinden işini görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 bu adamın çizimleri çok hoşuma gidiyor.bulduğum an kapıyorum direk. uğraştığın puzzle'a değer dedirtçek cinsten. bunları bitirmiştim.james christensen'ın daha güzel resimleri için tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Kaclik olduklarini da altlarina yazsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 1000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Lyvanna_Dolores said: bu adamın çizimleri çok hoşuma gidiyor.bulduğum an kapıyorum direk. uğraştığın puzzle'a değer dedirtçek cinsten. bunları bitirmiştim.james christensen'ın daha güzel resimleri için tık Seni neden dışarıda göremediğimiz anlaşıldı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 yok yav puzzle o kadar zaman almıyo . l4d2 ya beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 1000 lik puzzle zaten o kadar kasmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Lyvanna_Dolores said: yok yav puzzle o kadar zaman almıyo . l4d2 ya beklerim Hakkaten ne sardınız siz o oyuna, ikinci dönem artık aranıza katılırım. Bu aralar kime sorsam l4d2 oynuyor. İlginç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=NNBRSZXvaoU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 BloodyBeast said: http://www.youtube.com/watch?v=NNBRSZXvaoU sonu şey di mi bunun: http://www.youtube.com/watch?v=uE-1RPDqJAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 pazılla uğraşacağınıza kitap okuyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 icki icecegine limonata ic sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 o benzer renkli yerler seni öldürecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Puzzle'da ana sorun hep benzer renkler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ..ve bu puzzle'da benzer renk çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 ya bu deli işi mi desem sabır işi mi desem=) 2 parçadan sonra çıldırırım heralde.yapabilene şaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar