Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 1mbit adsl de 105-110 falan görülüyor 1mbit uydunette 120-125kb/s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 16mbitte 2mbyte oluyor ozaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 bide 16mbit sınırsız adsl'in fiyatı 59 tl.nasıl oluyor yahu? mesela böyle bişey bağlatsak evdeki 1 desktop bide notebook aynı anda kullanabilir dimi neti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ttnet'e bir kez daha kafam girsin diyorum. Eylül ayında 2mbit sınırsız almıştım.(taahütlü) 6 aydır indirimli olarak 49 lira ödüyordum normal fiyatı 63 liraydı. 16mbit sınırsıza geçmek istedim fakat meğersem 16mbit paketi 2mbitin alt paketiymiş. O yüzden geçirmediler. ( neye göre kime göre al paket dedim, tabi ki fiyata göre dediler, nasıl tahmin edemediysem fsddf.) Bu arada ben kampanyayla 63'den az öderken şimdi kampanyam bitti ve ttnet benim tarifeyi 70 lira yapıp diğer tarifelerden buna geçişi ve yeni aboneliği kapatmış. Adamlar resmen nerden geçiririz diye çalışıyorlar helal olsun. Taahüt bitene kadar elim kolum bağlı, lanet olsun o imzayı atmasaydım fdsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Bağlantısı 16mbit olup hız problemi yaşayan forum insanları, ADSL2+ ciddi olarak mesafe uzadıkça yoğun bir hız kaybı yaşıyor. Ben santrale 300metre kadar uzağım, direkt 16367mbps olarak alıyorum bağlantıyı. Maksimum çıkabildiği hız da 15.2mbps olarak gördüm. İki sokak ötedeki arkadaşım da benim bağlantımı görünce o da 16'ya çıkarttı. Onda en fazla bağlantı 14333 geliyor. 12.3mbps max download hızını gördü o da. Zaten adamların dediği şey de 16mbit'e kadar derken minimum 8mbit, max 16mbit. Bu konuda ciddi şanslıyım. Torrentte saniyelik de olsa 1.8mb hız gördüm. Genelde 1.6 - 1.7mb. Arkadaş 1.2üstünü görememiş daha şimdilik. Santral uzaklığınızı öğrenin, öğrendikten sonra değecek bir hız alacaksanız geçin derim. Yoksa her gün ararsınız telekomu... Ha aldınız 16mbit ama download hızınız 8mbitten aşağı çıkarsa arıza kaydını bırakın. Düzeltiyorlar. Bir hafta 3.5 mbps kullandım, sorun hattaymış. Kabloları yenilediler. Şimdi yine 16k :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 benim uzaklığım 1 km falan yok yani.800 metre anca.ben de sanırım 1 mb ile falan çekerim torrentten.geçmelimiyim 16mbite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 online oyun oynayıpta bu yakınlarda bu tarz tarife değişikliği yapan tanıdıklarımın hepsi pişman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Ben hızın istediğim boyuta ulaşmaması haricinde online oyun oynayan birisi olarak pişman değilim. Ping değerlerim 8mbitten daha iyi şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 bende kendi evime geçince, kendi adıma telefon hattım olunca 16mbit'e geçiş yapabilecem. O anı bekliyorum (H) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 benim tarife 1mbit sınırsız.ayda 49 lira ödüyorum.16mbit sınırsızın aylık ücreti 59 lira.neden geçmeyeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 16mbit i bulamadim ben ya minimum 32mbit var http://www.ttnet.com.tr/web/236-2500-1-1/tur/evde_ttnet/kampanyalar/fiber_internet_3_ay_indirim_kampanyasi hea buldum ama 16mbit fiber değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 http://www.ttnet.com.tr/web/230-1156-1-1/tur/evde_ttnet/baglanti_cesitleri__adsl/nedir_#dortlimitsizscrl Dün geçtim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 ben şu an 8mbite kadarla 650yi falan anca görüyorum. bu 16ya geçmek mantıklı olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 16 mbite kadar var bende de cok gidip geliodu net 10 mbtite çektiler 12mbit görüyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 8mbite kadarken durum nasıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 bence geç tarifeye.eğer böyle hız düşükse.ara ttneti hızım da problem var bi düşüyor bi cıkıyor 1 mbiti geçemiyorum falan de .hemen ertesi sabah gelip düzeltiyorlar yoksa yavaş intenrete mahkum bırakıyorlar ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 2mbit'ten geçtim. 13 gördüğüm oldu. şimdi baktım 12 dedi. 16 gören pek yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 8 kullanıyorum ben. bu ip tv si çıkmadan önce 6 mbit kullanıyodum (halbuki 25 e kadar yolu vardı) ip tv çıktıktan sonra 8 olmuş. limit geçme durumunda hız düşneside gözlemlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 ttnet fiber i deneyen var mı? nasılmış gören duyan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Acaba istanbuldaki eve 16 verebilirler mi. Cok güzel olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 evimin yakında fiber internet verip vermediklerini nasıl öğrenebilirim? Sakarya il ttnet binasına yakın oturuyorum 1km filan mesefe var mahallede de 1 aydır ttnet fiber optik aracı geziyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 ISP firmalarına aç sor işte. Ama gizli numaradan felan ara çok pis harasslamaya başlarlar sonra asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 evim santrale hayvan gibi uzak, 16 mbit kullanıyorum, speed testte, downloadda bu hızları görüyorum. upload gerçi biraz sıkıntılı, 0.6-1.0 arasında dolaşıyor ama idare edicez artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 TTnet'te ev kullanıcılarına fiber diye bir şey yok. Vdsl2'yi fiber diye satıyorlar ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 16mbit'e kadar olan tarifede adil kullanım mevzusu aktif mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar