kozalak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 peki modemin snr değeri hangi seviyelerde olmalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Kendi adıma uzman değilim, çeşitli donanım haber sitelerinden forumları karıştırmak lazım :P Alttaki değerler için çok iyi demişler Iyi deger 1 iyi değer 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 hmm akşam gidince bakayım bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Noise Margin 17 dB up 11 dB down mış benimkiler. azı mı iyi çoğu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 SNR Sınırı (dB): 30.3 6.0 Sinyal Genlik Zayıflaması (dB): 19.0 11.0 Çıkış Gücü (dBm): 11.9 18.5 Ulaşılabilir Hız (Kbps): 11040 1044 geçeyimmi bu tarifeyte ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 eheheh smileyler fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 aramayın ttneti.suan 16mbit tarifesine geçiş yapamıyorlarmış bikaç gün sonra arayın dediler 16mbit 50gb kotalı tarifeye geçicem 59 lira.40-45 gb kullanmısım hep ortalama.o yuzden 50gb yetiyor fiyatlara zam gelmiş anasını satim şuan 4mbit limitsiz var 90 lira olucakmış 8mbite kadar 100gb kotalıda 89 lira uydunete geçicem yemin ederim bide bu ne dandik bi kota anlayışıdır ya.vdsl2 32mbite 10gb kota falan koymuşlar. evet suan tarifeye geçirmediler uydunete geçiyorum hakkını kaybetti artık ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 32mbit 10gb kotalı olan yenisafak.com.tr yi nur hızında açabilmek için. nasısla yurtdışına 32 değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 uydunette hakkını kaybetti.illa kimlikle şubeye gitmem gerekiyor nakil yaptırmak için ulan sen nakili yap ben sana kapıda vereyim kimlik fotokopisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 şu değerlerden anlayan yok mu yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 adsl2+ da yeni modem gerekiyormu yoksa direk telefonla upgrade ediyorlarmi 16mbps ye bilen varmidir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 modemin uyumlu olması lazım. bende usrobotics var mesela üstünde adsl2+ yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 bende airmax 101 var degişmeme gerenk yokmuş ben kaç goruceğimi merak ediyorum.8mbit görürsek iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 benimki kesin uyumlu degildir... gavur şansi uyumluymus lan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 şimdi teledünya hd alsam odama 13 lira.69 lirada 5mbsye kadar etti 82 bi 4mbit limitsiz 90 lira.8 lira kara geçiyorum bide ev telefonunu iptal edersem ki o da ortalam 50 kağıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 55tl olan netlimitsizde adil kullanım noktasını aşan oldu mu? Düşürdüler mi hızı 1mbye? Olan varsa yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 SNR Sınırı (dB ): 27.1 13.6 Sinyal Genlik Zayıflaması (dB ): 8.0 2.1 Çıkış Gücü (dBm): 10.4 19.4 Ulaşılabilir Hız (Kbps): 19936 1037 bu değerler nasıl acaba.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Napolyonn said: dsl2 16mbit vdsl 100mbit hızlarına çıkıyormuş, hadi iyisiniz. ;) allah razı olsun büyüklerimizden;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 16mbite kadara geçtim hız testi yaptım 1mbiti geçemiyorum ahahahah arıza kaydı bıraktım.pazartesi gelir düzeltirler sabah da yani adamlar niye böyle yapıyor anlamıyorum.illa sıkıntı cıkıcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 işte 16 aldığını sanıp hız testi yapmasını bilemeyenler için 16lık para versinler uyanana kadar diye. sorsan ortalama olarak en yüksek mbiti biz veriyoruz derler. diğer firmalar mbitlerde atak yapınca telekomun 8 çok yeto kaldı, onu makyajladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 1 gün kesikti internet düzeltmişler 6bucuk mbti gördük ama yinede yetmez bi 8-10 lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 goldbären said: işte 16 aldığını sanıp hız testi yapmasını bilemeyenler için 16lık para versinler uyanana kadar diye. sorsan ortalama olarak en yüksek mbiti biz veriyoruz derler. diğer firmalar mbitlerde atak yapınca telekomun 8 çok yeto kaldı, onu makyajladılar. hız testi senin paketin ne olduğunu da gösteriyor mu yoksa sadece hız mı gösteriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 valla bana 8 mbit mi geçirdiler acaba 7bucuk mbiti geçemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 "Cin Ruhi" said: goldbären said: işte 16 aldığını sanıp hız testi yapmasını bilemeyenler için 16lık para versinler uyanana kadar diye. sorsan ortalama olarak en yüksek mbiti biz veriyoruz derler. diğer firmalar mbitlerde atak yapınca telekomun 8 çok yeto kaldı, onu makyajladılar. hız testi senin paketin ne olduğunu da gösteriyor mu yoksa sadece hız mı gösteriyor? o testi nerden yaptıgına baglı. ttnetin sayfasından yapsan herşey süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ama benim kaç mbit'lik paketi kullandığımı yazmıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar