LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Yaklaşık 5 gün önce bir bayan ile gönül ilişkisine başladık ve bayağı süpriz oldu. Bu bayan ortak çalıştığımız bir turizm acentasının,sahibinin kız kardeşi aynı zamanda.İşin enteresan tarafı;3 kez telefonda konuştuk ve çıkmaya başladığımız gün daha 2.kez görüyor olmam dı kendisini. Benden 3 yaş büyük,ama çok tatlı bir gülümseme ve mükemmel bir ses tonu var.Sesi ve gülüşü beni benden alan şey oldu.Çıkmaya başladığımız gün onların ofisine gittim,yaklaşık 2 saatlik muhabbetten sonra dışarı çıkardım ve kahve içmeye gittik.İşte herşey orada başladı. Benim anlamadığım 2.5 sene kimse ile gönül ilişkisi kurmak istemeyen ben,neden böyle bir şey yaptım acaba?Ayrıca o da neden bu kadar kısa süre zarfında bana evet dedi?Ne buldu acaba bende? Bunları ona sordum 1-2 kez pek de net bir cevap alamadım,söylemesem olmaz mı,bana zaman ver gibi gerekçeler sundu. Bu sorularımın cevaplarını ondan nasıl alabilirim ve sizin düşünceleriniz neler,bunları öğrenmek isterim açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Onu bilmiyorum ama senin zamanın gelmiş demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 sevişiyorum a dostlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 trollemeyin abi ayrıca sevişmiyorum,gönül ilişkisi ciddi anlamda hemde. seviştiklerimi yazsam buraya,maslağa yol yaparım üsküdardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 seviyosan git konuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 konuşmuş işte, kız da evet demiş, arkadaş neden 2 günde "evet" dediğini öğrenmek istiyor. Bu cevabıda size zaman verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 LucifeL said: trollemeyin abi ayrıca sevişmiyorum,gönül ilişkisi ciddi anlamda hemde. seviştiklerimi yazsam buraya,maslağa yol yaparım üsküdardan. "aslında çok sevişiyorum " neyse troll dışında bi kadına bende ne buluyosun gibi bi sorulmasının altında ben özgüven eksikliği ararım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 abi özgüvenim olmasa 2.kez gördüğüm bir kıza bu kadar rahat konuşamam ki? benim anlamadığım şey benimle,yani 2.kez gördüğü bir insanla gönül ilişkisi kurmasının sebebi ve bu kadar çabuk evet demesinin sebebi. aslında sadece haklı bir merak duygusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 böbrek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 birader sende ona 2 günde tutulmadın mı? sen onun gülmesini bilmemnesini beğenmişsin o da senin poponu falan beğenmiştir hatunlar oraya bakıyo biliyosun söyleyemiyodur... bu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 gönül ilişkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 bence de reddetme durumu dışında benim neyimi seviyosun diye sormak bana da saçma geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 kız niye söylemekten kaçıyo lan. ne saçmaymış. şey diye gelmesin bi de "babam beni everecekti ben de sana kaçar gibi yaptım, tehlike geçince güle güle dicem" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 2 günden fazlası zarar zaten. Karşındakini ne kadar fazla öğrenirsen o kadar fazla nefret edersin...................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 2 kişinin bildiği de sır değildird Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Vidar said: bence de reddetme durumu dışında benim neyimi seviyosun diye sormak bana da saçma geliyo.ya zaten baltalama sormadım ama insan merak ediyor,aynı soruları bana sorduğunda ben zaten cevapladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 gerçi ciddi düşünüceksen insan kıllanabilir, ama 2 günde ciddi düşünmeye başlamak da pek rastlanır bi vaka değil. bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Bir bayan ile gönül ilişkisine başlamak? Abi sen hangi senede yaşıyorsun gerçekten? Ayrıca zamanın gelmiş hakkaten. 2.5 sene kimseyle bir şey yaşamak istemedin diye hayatını tek başına geçireceksin diye bir şart yok ya. Bir de 5 gündür beraber olduğun kıza "NEDEN BEN?" diye sorulur mu? Beş gün lan. Bırak tadını çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Çekim olmuştur sen de hemen açılınca o da koyver gitsin diyip kabul etmiştir bu kadar basit yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 "Ya Lucifel ben sana bişey söylücem ama yanlış anlamanı istemiyorum, ben senden hoşlanıyorum" "Neyi yanlış anlıcam kamuran, hoşlanıyomuşsun işte" "Ya ben seviş.. neyse" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 sesu said: Bir bayan ile gönül ilişkisine başlamak? Abi sen hangi senede yaşıyorsun gerçekten? bunu bu şekilde yazmamın nedeni gelebilecek aşırı trollemelere karşı önlemdir dsaddsa direk ilişki yaşıyoruz yazsam gelebilecek trolleri düşünüyor insan dsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 belki kız başka bi boşluğu kapatmak istiyo da olabilir, ateşi ateş söndürür sözünden yola çıkmışsa eğer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 0ne'nin MSN'ini al, dert ortağı olun birbirinize, küçük sürprizler yapın. Hem İngilizcen gelişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Ahahahah dedemden kalma bi mektup diycek arkadas bu post icin. evet demeli! Bide kizin kacamak cevabi ne alakaymis ya komedi. Isin altindan "sende babamda bulamadigim sevkati buldum" derse sasirma. bende ne buldun tribi de bitirmis zaten olayi. Kiz (pardon bayan) arkasina bakmadan gitse yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 sesu said: Bırak tadını çıkar. böyle yap arkadaşım, raadol geniş takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar