Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 nerde olm bu adam hala saat 21:30 oldu.. internete de haber düşmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 abi dogal seleksiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 bişey olmaz abi mitfahren güvenli olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 beyler bunu daha öncede düşünmüştüm şimdi de söyleyeyim, bu sitenin türk versiyonu yemeksepeti gibi feci coşar bilg mühendisi, web işiyle ilgilenen falan varsa aranızda uyandıriym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 craigslist üzerinden yapanlar var diye biliyorum türkiyede de. coachsurfing falan yapanlar var ama çok sakat tipler var bizim memlekette. birleşip gitme olarak çevirmişler türkçeye, onda da sadece 3 ilan var hepi topu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 roket mesaj atmayarak attention whore'luk yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 mitfahren olayini bende bir kac kez yaptim. Adamin kimligi aliyorsun. kimlik nrsini bir arkadasina sms'le yolluyorsun. ayrica 4 kisi bisi olmaz güle oynaya gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 cesaret edebilsem ben de yaparim o olayi subat gibi, gerci sirf 1.5 saatlik mesafe. ama yasadigim sehir kücük ya kesin sevmedigim birisi denk gelir üü. edit: gerci isim, foto falan var profillerinde. iyiymis. alamanci buldum hatta bi tane düsünicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 yap ya bişey olmaz. 1.5 saatlik mesafeye 6-7 euroya götürüyolar tren kaça gidiyo 20 mi 30 mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 evet 25-30€ falan bi de gidis-dönüs olcak o. mantikli esasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 sonra gelecek buraya internet yoktu diye hede hödö yapacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 roket dötü kaptırdı galiba,en son gitmeden entellektüel,hoş adam falan diyordu zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 son sayfayı umutlu bi şekilde açtım dönmüştür diye ama yok sdffsdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ROKET PATLADI http://www.youtube.com/watch?v=6JkSnnDMWBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 adamın twitterı falan vardı, ordan da mı yazmamış bi şeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 FromTheHell said: adamın twitterı falan vardı, ordan da mı yazmamış bi şeyler? en son fitilim pencereye sıkıştı yardım edin yazıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 enson pedofiliyim diye bağırdı yardım istiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 dasaaa said: ROKET PATLADI http://www.youtube.com/watch?v=6JkSnnDMWBU oeh hayal meyal hatırlıyorum bunu haberlerde izlediğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 vanille, mitfahren'la bana gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 yapılıcak tüm esprileri yapmışsınız adi herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Gençler selam. Viyana'dayım şu an eheheh. Nürnberg tren istasyonunda kırmızı eski bi Audi A6'da bekliyoruz dediler. Gittim, buldum otoparkta. Bir Romen doğumlu Macar asıllı Alman herif vardı bu piyanist olan. Sizin grup da iyiymiş deyince bayaa sevindi sdfkjs. Herif 30 yaşında, 1 senelik evliymiş, ayrılmış. Evliliğinin ilk yılında Hindistan'a gidip 3 ay kalınca hatun şutlamış. 33 yaşında Viyana doğumlu bi Alman vardı, herif 5 saat boyunca tek bir saniye susmadı lan. Susmadı. Sürekli konuşuyor. Avusturalya'ya gitmiş, eski arabaları yeniliyomuş falan, sorumsuz haytanın teki. Sürekli konuştu mal. 2 de sevgili vardı, Nürnberg'den Regensburg'a kadar geldiler, tatlı bi çift falan. Sıkıntı yok yani, iyiydi :) İlk bindiğimde salak gibi "eheh bu benm ilk" dedim, "muahahah son olucak nihah" falan dediler sdfkljsd. Özet: Götümü kesmediler, böbrekler yerinde, bi sıkıntı yok :) Dün yazıcaktım da, gelir gelmez içelim falan. İyiydi. 119 Euro verip trenle uğraşacağıma toplam 30 euroya yardırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 butun yolculuğu hatırlyomusun yoksa bole 1-1,5 saatlik bi ara var mı arada? uykuya daldığın falan? asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 ah be "roketi de çizerler" isimli çalışmamı hazırlamıştım halbusi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 adam, roketine dokundu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar