cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 saltimbanco yıllardır deli gibi dvdlerini izlediğim gösterilerine hayran olduğum ekip sonunda istanbulda..sirk deyip geçmeyin ve biraz olsun ilginizi çekiyosa bile mutlaka gidin derim.asla pişman olmazsınız. eski bi gösterilerinden bazı sahneler belki fikir sahibi yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 fiyatından dolayı gidemeyince, para verip gidenleri boğasım geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 parasi olani niye boguyosun, calis kazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 şubat-marta kadar birikir o para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 aquila said: parasi olani niye boguyosun, calis kazan. carrot on a stick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 sistemi kir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 aslan, kaplan varsa gidilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 harikaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 sistemi kırmaktansa parayı kırmayı tercih ederim aqu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Küfür etmiş banlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Dünya basketbol şampiyonası açılış törenindeki gösterilerini canlı izlemiştim, mük kem meldi ki pek bişi yapmamışlar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 evet aslında bu vidyodan da anlaşılamayabilir belki. ama kesinlikle insanı hayrete düşürüyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 kaç para? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 wintuk oynuyo burda da, ama son sezonu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 parası değişiyo .ayrıca grup indirimi var sfdagfdghs cidden toplu rezervasyonlarda belli indirimler yapıyolar.bide mevkiiye göre işte değişiyo ücret.biz toplucanak gidiyoruz jonglör tayfası misal 2.mevkii 135ti sanırım ama topluda 55e kadar düşüyo mevkiye göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 şehir dışından gelme şansımız olabilir kaçta biter ki bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 ya ben gözü kapalı daldım kaçta olur kaç saat sürer bilemem.teee şubatta başlıyo zaten gösteriler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 ya baktım şimdi akşam 4 te flnda gösteriler varda, alamıyorum bilet 1. kategori saat 4 2 yada 3 gün fln var müsait ama hep istenen sayıda yanyana bilet yok diyor bu alt tarafı 2 tane seçtim sanki 30 kişi gelioz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 ucuz aslinda degerine gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 bi de, zor degil gene gelirler, milyor tane showlari var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 e her yıl da gelmiyolar hani (çok kesin konuşmuşum güncelledim=P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 oha cirque du soleil. ve gidemicem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 en sevdiğimden paylaşayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 nerde yeni yetme varsa sirk de soleyil i öğrenmiş youtube'dan açıp açıp arkadaşlarına izlettiriyor geçen gün şahit oldum ABİİ SEN ŞEYİ BİLİYON MU falan diye bi üni 1 öğrencisi. he canım he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 dünya şampiyonası açılışında canlı izlemiştim. baya iyilerdi hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar