KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Atlus'un yeni oyunu grafik motoru Demon's souls un upgrade gibi duruyo bakalım bu sefer netçikler heycanla bekliyoruz http://www.youtube.com/v/V_YUl3hr4Jo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 japan studio değilse fostur :) demonsun 2.si niteliğinde bir oyun geliyo ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldueren Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Bu oyunu merakla bekliyorum ama Demons Souls'un devamı değil bu yapım. "Project Dark" adı altında geliştiriliyor Demons Souls şu an. Hatta Demons Souls'un isim hakları Sony'de olduğu için yapımcı firma "Dead Souls" adının isim hakkını satın almış. Tahminim Devam oyununun adı da bu olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 ilk bölüm geçilmiyo lan sfdfg avoid death diyo kaçamıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Demosu falan mı çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Oyunun kendisi çıktı(!) PC'de, daha 15 gün olmasına rağmen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Aldueren said: Bu oyunu merakla bekliyorum ama Demons Souls'un devamı değil bu yapım. "Project Dark" adı altında geliştiriliyor Demons Souls şu an. Hatta Demons Souls'un isim hakları Sony'de olduğu için yapımcı firma "Dead Souls" adının isim hakkını satın almış. Tahminim Devam oyununun adı da bu olacak. Dark souls ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Kn8X_UojajE&feature=results_video&playnext=1&list=PL17196AA37C6AAC41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 PC'de oynuyorum, kesinlikle Demon's Souls değil, uzaktan yakından alakası yok. Bildiğin hack slash, sadece işte bi demon form eklemişler, onda da bi bok yok. Zaman geçirmelik h&s oyunu diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Kontroller kötü ötesi pc de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Kötü port olmuş PC'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 pc de beceremedim sildim hemen. ama acaba konsol versiyonu iyi olurmuki? ps3e alsam pisman olurmuyum . deneyen oldumu hic aranizda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 denicem ben yazarım ayrıca pc ye nası port etmişler bilmiyorum ama oyunun sitesinde bile pc ile ilgili bişi yazmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar