Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 1 haftalıgına oyun amaçlı kullanılacak kiralık PC, klavye, monitor lazım. Ataköy civası böyle bir hizmet veren cafe, kişi varmı tanıdıgınız. Laptopla oynamaktan anam agladı 1 hafta adam gibi oynayayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Is guc yogunlugundan sabah 6:30'da kalkip aksam 20-21 arasi siziyorum. Vereyim evin yedek anahtarini takil benim makinada. Varligim yoklugum zerre hissedilmiyor su aralar. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Yok ben evde donla oynucam o yuzden eve getirmem lazım PCyi :P Saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 evleri değişin. şaka bi yana, PC kiralamazlar herhalde. PS3 falan vardı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 guzel bi laptop ile butun oyunlar oynaniyor aslinda. gtx ekran karti $art tabi heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Ok o zaman guzel bi laptop kiralayan varmı GTX kartlısından :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 laptopta niye oynayamıyosun abi? kaldırmıyomu yoksa kişisel rahatlık açısından mı oynayamıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 patron, al gicirindan bi laptop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 kaç para veriyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 di abi anahtarı bana versen ben oynasam. hatta bikaç pati girer dönüşümlü oynarız biz :( hiç bişeyi de bozmayız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 moncici said: kaç para veriyon Gunluk sen kac tl istiyorsun? Ve makine detaylari ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar