HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Fransada sfr vodafone hattı almamız lazım ama duydum ki kart satışları; telefon + hat şeklindeymiş. Bu ne derece doğru? Yani bize lazim olan sadece hat ve bu hat için 70-80 euro vermek zorunda mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 yok mu fransiz pati, şöyle ayrıntılı aydınlatsa beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Öyle saçma bir şey olacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 bir keresinde nereli olduğunu hatırlamadığım bir adam bana " sizin ülkede kart almak süper ya, bedavaya alıyorsun resmen" demişti. Nası yani dediğimde, onlarda epey pahalı olduğunu söylemişti sim cardın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 daha kesin öğrenemedim ama aklıma simlock olayı geliyor. bi ihtimal bundan dolayı telefonlu paketler daha işlerine geliyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 telefonsuz paketler kesin vardir, hatta 5 euroya prepaid satiyorlar sitesinden anladigim kadariyla. sim only sozlesmeleri de vardir kesin, sitesine bakip google translate'le cozebilirsin, patilere sormana gerek yok. ayrica @suark, o adam afrikalidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Gidiceksin orda, bi SFR, BASe ya da ORANGE bayisine, PAY&GO kart istiyorum diceksin ve alıcaksın. Ekstra bişeye gerek yok. Hatta hattı açtıktan sonra bilgilerini kaydettirirsen ekstra kredi yüklerler 7€ gibi bişey. Yanlış bilgilendirilmişsin. Sorun yok, havaalanında alıp kullanmaya başlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Ha ayrıca translate gerekirse buradayım. Bilgi alman gereken linki/siteyi ver yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 daha sonradan öğrendim iyice durumu. telefon orange hatlı olduğundan simlockluymuş. git lock'u kaldırttır dediğimde de karşı taraf bayan olduğundan ve oralarda türkiye kadar basit mi değil mi diye bilmediğimden bi süre askıya alındı. fatura bana giriyor su an bi guzel sdfgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 fransada sim lock olayi yok bildigim kadariyla, fransadan gelen iphone 4 ler hep unlocksuz cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 pay as you go? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 almanyadan vodafone callYa aldım bildigin hazırkart 10€ ödedim alırken sim kart bedava oluyo 10€ da hesabında oluyo mutlaka vardır saçma yani olmaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 lockluymus abi, varmış yani. yoksa 10€ nerde ayrica telefon alıp hat almak nerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 benim burdan aldıgım hat çalışıyo telefonumda gerçi jailbreak + unlock yapmıştım amerikadan getirttigim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar