Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türbanlı hostesler geliyor.

Bella

Öne çıkan mesajlar

BiTcH_oFBaT said:

THY şu anda türkiye'nin temsilci yüzü haline dönmeye başladı. Basketbol ve futbol sponsorlukları ve Amerika'da yapılması planlanan reklamlar filan filan.

Ve içerde çalışanların baş örtülü olması. Ülkenin şu aa sizin başınız nasıl açık olur ordaki herkes kapalı değil mi izlenimini yeni yıktık derken, yeniden o döneme geri dönüyoruz. Baya başarılı.

Çok zekice

hacı ne zaman yıktık bizim haberimiz yok?
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

arap ulkeleri icindin bunlar ya, messiye turbanli vermezler,
adam nasi hizmet istiyorsa oyle suncan
emir diyorsa ki bana hizmet eden hostes basi bagli olcak basi bagli vercen
ronaldo diyorsa bana hizmet eden hostes yari ciplak olcak, oyle vercen.

ya messinin fantezisi varsa hacı, bu adamın formu düşmez mi şimdi
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

THY şu anda türkiye'nin temsilci yüzü haline dönmeye başladı. Basketbol ve futbol sponsorlukları ve Amerika'da yapılması planlanan reklamlar filan filan.

Ve içerde çalışanların baş örtülü olması. Ülkenin şu aa sizin başınız nasıl açık olur ordaki herkes kapalı değil mi izlenimini yeni yıktık derken, yeniden o döneme geri dönüyoruz. Baya başarılı.

Çok zekice

Niçin onların iznelimini yıkma gereksinimi duyuyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

hostes dediğin uçaktan korkan adamı bile göz göze geldiği zaman "üf yerim" dedirtipte bütün yolculuk boyunca onu izleyerek korkusunu yenmesini sağlayabilicek tip olmalı arkadaş. misal ben. kulaklarım tıkalıyken ablanın suratına karşı duymadığını farzederek "nolur gelsende yanıma otursan başımı omzuna koysamda öyle gitsek" diyipte yaklaşık arka koltuklarda oturan 20 kişiye bilfiil rezil olmuş bi insanım. teşekkürü bir borç bilirim.

ps: sonu mutlu biten kabin fantezisi tabiki olmadı dağılın lan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...