silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Hemen hemen her akşam arkadaşlarla beraber 1 elde olsa dota oynarız.Fakat son dönemdeki mh çılgınlığından dolayı oynamak eziyet oldu.Şimdi oynayan arkadaşlardan yardım bekliyoruz acaba orjinal frozen throne alıp Bnet üzerinden dota atsak 1-)bu mh th gibi olaylar oralarda da çok dönüyo mu tabi dönüyosa hemen bi ceza uygulanıyor mu? 2-) 10mbit bağlantı hızımız var cok fazla delay yaşarmıyız? Ya da HON a geçsek aynı zevki alır mıyız onda da mh gibi şeyler var mı ve delay yaşarmıyız ? bizi bi aydınlatırsanız sevinirim...
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 direk go hon delay yok mh yok yaklsaik 1 sene icinde valvein cikaracagi dota 2 var bi de tabi
silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Dotaya cok benziyor mu cok fazla yabancılık yaşar mıyız ? bi de bnetten dota nasıl onu merak edıyorum
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Birebir dota istiyorsan hon, farklı olsun diyorsan lol. bir de lagın filan bağlantı hızıyla ilgisi yok. isterse 100mb olsun. farklı bir olay o.
silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 lol neymiş bi araştırıyım şimdi duyuyorum :D
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 buranın başını oku: http://forum.paticik.com/read.php?34,5170966 niye daha iyi olduğunu düşündüğümü anlattım. hem lol beleş. gerçi ben bir 20 tl filan harcadım şimdiye kadar. uzun vadede daha çok para alacak gibi duruyor. kozmetik şeyler için hep ama. oyunu etkileyen şeyler para ile satılmıyor.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 kişisel fikir abi. bence değil.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 hayır, aquila said: sen yanlissin.
silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 hon için bi kere para verılıyor demı baska bişi yok heralde
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 sadece satın alırken ödüyorsun. sonrasında aylık falan yok
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Lol'u boşver Hon direk. Ama bilgin olsun Dota 2'de çıkacak. Tahminimce Hon oynayanların bir kısmıda Dota 2'ye geçecek zaten şu Dota'da bahsettiğin mh delay oyundan düşme gibi problemler Dota 2'de büyük ihtimal çözüm bulunur. Yani Dota 2 bekleyen hala bir sürü dotacıda vardır hala Hon oynamamış :D Ama 30 dolar bir kereliğine para değil diyorsan Dota 2 çıkana kadar Hon'a düşünmeden geçin derim.
silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 dota 2 ye de vardır abi daha beklenmez :D
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 icefrog fazla başarılı konsept konusu olsun fikir konusu olsun, dotayı dota yapan adam o yani, eul muş guinsoymuş yalan baya. o yüzden dota2 çıkana kadar en iyisi hon.
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 silverhoof said: dota 2 ye de vardır abi daha beklenmez :D O zaman al abi hemen. Benim var giremiyorum :D Az kaldı ama alıcam yeni bir kasa
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Buddha said: Lol'u boşver Hon direk. Hon direk Dota, Lol farklı. Bunu unutuyorsunuz hep. İkisi aynı oyun değil. "Civilization'ı boşver Galactic Civilizations direk" demekle aynı şey senin dediğin. Dediğim o ki: Lol beleş ve farklı. Bir deneyin, Dota'dan kötü demeyin çünkü farklı bir oyun. Bu yeni bir oyun türü, nasıl tüm rts'ler Dune 2000 değilse, tüm Moba'lar da Dota değil. Dota'dan sonra başarı yakalayabilmiş ilk moba Lol ve Dota 2 çıktığında farklı olduğu için oyuncu kitlesini kaybetmeyecek. Bloodline Champions da bu türün başka bir oyunu, ona da bakabilirsin bir. Dota tek alternatif değil yani. Diğerlerini de deneyin. İki oyun atıp kötü diye çıkmak denemek değil bu arada.
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Yok arkadaş Dota mı Hon mu demiş. Yani adam mh falan olamasa Dota'ya devam edecekmiş. Bu yüzden ona en yakın Hon olduğu için söyledim. Hatta yakını bırak aynısı. Hatta tam istediği oyun mh yok hile yok quit yok :) Yani bir nevi adamın hayalini kurduğu dota :D Şahsen Hon yokken ben paralı olsun destekli olsun ilgilensinler mhsiz quitsiz bir Dota serverı açsalar düşünmeden üyelik satın alırım demiştim. Hon çıktı 30 dolar az bile geldi gözüme. Yani Lol'u kötülemedim burda farklı bir oyun istememiş arkadaş Dota'nın ızdırabından kurtulmak istemiş.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 GERGE said: Birebir dota istiyorsan hon, farklı olsun diyorsan lol. bir de lagın filan bağlantı hızıyla ilgisi yok. isterse 100mb olsun. farklı bir olay o. ilk dediğim de oydu benim. sadece sadece dota gördüysen alternatifleri de bir dene diyorum. hele hele mage seviyorsan Lol bariz üstün bence.
Öne çıkan mesajlar