Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Websitem:)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaa çok alakasız yerlere açıyorum ama :(

Propoganda

Bütün grafikleri falan hede hödöleri kendim çizdim googlede aradım editledim javaları arkadaşlara kodlatıp layerleri zırtları falan kendim öğrendim alpha filtresini de neterden:)[signature][hline]prensiplerim yoktur çatçut girerim her olaya
Mesaj tarihi:
Madem biliyosun niye yanlış yere açıyosun, amacın nedir?

Site de güzel görünüyor[signature][hline]horacegoesskiing, 04 Ağustos 2004 16:28 tarihinde demiş ki:
kalimeroyu izlememişsiniz belli ki. hepimiz birlik olup onu öldürmeliyiz.
Mesaj tarihi:
eheh hmtl le sava$tı yerı geldı öldu yerı geldı öldurdu :-p

daha iisini de yababılırsın kemi kas brz daha derim ben.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde Erutana demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

Mesaj tarihi:
propagandanın isim olması için o ile yazılmış hali

ya beyler ben hayatımda ilkdefa site yapıyorum ilk işim bu yani bukadar olmazki ama[signature][hline]prensiplerim yoktur çatçut girerim her olaya
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 27 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki:
tamam amacım cevaplar için sabırsızlanıyorum:(

i$te onca zaman burada olupta hala bi konuyu doğru yere bilerek açmaman insanların sana durduk yere sata$masına neden oluyor.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII'ten abarmalar;
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki:
"Bugün bacım,yarın ihtiyacım"

Mesaj tarihi:
BigChar Test'in 2. sayfası açılmıyor...[signature][hline]"http://www.paint.canavari.com" Anneni boya-babanı boya-arkadaşını boya kedini boya-köpeğini boya-kuşunu boya-balığını boya-mod'ları boya vs.

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
Bazı linklerde bozukluk var...
Bir de testin bir yerinde did i said mi ne gördüm... cık cık bozuk ingilizce yakışıyor mu hiç =)[signature][hline]Kız arkadaşıma mesaj atarım:
-Uyudun mu?
-Hayır sen?
Mesaj tarihi:
bu topic bence diğer zamanlarda özen gösterildiği gibi internet bölümüne gönderilmeli,yoksa çifte standart dedikoduları dolaşır.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Mesaj tarihi:
testlerde iyimiş ha.
Gaymisiniz ?

La chem,insan gay olup olmadığını bilmezmi gidip senin sitenden mi örencek bide mantık da güzel ehueh gaymisin ? evet derse,sonuçlarımıza göre gay olduğun ortaya çıktı fln zuh

iyi iyi böyle devam et :p[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Dead Winter Reigns |[b]
Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Bloody|[b]
[b]E-Mail:
[email protected] | ICQ: 124744
Mesaj tarihi:
site hoşş[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Mesaj tarihi:
de ged bre işiniz gücünüz yohmu :-)[signature][hline]Ben Zydar isimli abimin hesabını 10-25 ağustos arası kullanmış olan şahısım. (Yani 2 haftadır falan Zydar, esas zydar değildi .) Zydarın kardeşi olan benim bu hesabı açmamın nedeni kendime ayit bir hesap istemiş olmamdır
  • Yeni Oluştur...