Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 aaa ne ilginç. benim orda accountum varmış.. unutmuş gitmişim yahu.. ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ah ulan tekrar çıktığında benim de bi yazım yayınlanmıştı ne dergiydi ya .. ben sadece icq dan altuğ ile konuşuyorum ara ara kamer ya kapandı ya da küçük bi cafe olarak iş yapıyo galiba tam bilmiyorum[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ana mavraboard. bilmem kaç yıl oldu hatırlamıyorum, zamanında her saniye ordaydım. lacivert komik bir şeydi. sonra kapandı, geçen sene bakmıştım en son bulamamıştım. hala durduğuna, ya da yenisinin açıldığına inanamıyorum. yok mu gameshow yazarlarını tanıyan, kontağı olan?[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar