Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gameshow u hatırlıyor musunuz


IMGOINGTOWIN

Öne çıkan mesajlar

son sayi yapmislardi bole game over yazmislardi gusel bisiydi
sonra yeniden cikarmayi denediler ama yine fazla direnemedi ekonomik durum askere gitmeler fln belki yakin bi zamanda yine cikabilir ama ihtimal vermiyorum ben pek[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aaah Gameshow'un kokusunu özledim.

Geçen arkadaşım bir araba dergisi getirmişti. Derginin kokusu Gameshow'un kokusuyla aynıydı, dergiyi 5 dk boyunca koklayıp durdum. Arkadaşım ne yapıyosun sen diyip almasayda daha da koklicaktım.

Özledim yahu.

Nierdre nerde bi de?
Nierdre nierde? (ögh)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tekrar hortlatmaya gerek yok. Her iyi şey gibi onunda bir sonu vardı. Eehehe, ilk gidişinde bir süre sonra morgta elektro şok ile diriltmişlerdi ama sadece sonu geciktirdiler.

Ben çok da fazla üzülmüyorum ama oyundan anlamayan yada bilgisayarı olmayan insanların bile okuduğu bir oyun dergisi bir daha gelirmi bilinmez.[hline]This Cat Scratches Free.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

LoL hatırlamaz mıyım tek okuduğum oyun dergisiydi, o kapanınca son sayısını da aldım bir daha da oyun dergisi almadım (tekrar çıkarmışlar sonradan duydum ama almadım), resmen hiç ilgimi çekmeyen oyunlarla dolu olsa da alırdım dergiyi sırf içindeki esprileri vs.'yi okumak için... Bölümlerini de hala hatırlarım her ay derginin sonunda kusmuk vardı falan ah ulan öyle dergi nasıl ayakta kalamadı...[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sen rutin şeyleri sevmiosun demekki. O zaman Türkiye'nin kuruluşunuda kutlamayalım. Geride kalan hiç bişeyi hatırlamayalım anmayalım. Hepsi yaşandı bitti dimi.

Forumlarda o kadar gereksiz şey varken sıra bu thread'e zor gelir. Burası bir oyun dergisinin forumu deil nede olsa.[hline]This Cat Scratches Free.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cats yaptığın benzetmenin saçmalığını tartışmayacam. Ama aynı içeriğe sahip threadler neden belli aralıklarla sürekli açılıyor onu anlamış değilim. GameShow kapanmış kapanalı çok süre geçmiş. Yani biraz ağır kaçacak ama çoğu kişi ailesinden birisini kaybetse onun için bu kadar yas tutmamıştır ha.

Birde Rutin şeyler dediğin anma olayları senede bir yapılıyor. Doğum günü olsun Türkiye'nin kurtuluşu olsun. Cuumhuriyet olsun. Ama bu gameshow olayı 3 5 ayda bir oluyor. Senede bir olsa sorun değil ama hep aynı muhabbetler geçiyor içerisinde.[hline]One ring to rule them all
One ring to find them
One bring them all
and in the darkness bind them.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ha 3 ayda bir olması hoşuna gitmio. Ben 3 ayda bir olsun demiorum zaten. Hoşuna gitmek zorunda olmadığını anlatmaya çalışıorum.

Bu arada ailesinden birilerini kaybedenlerin onları bu kadar hatırlamaması onların sorunu. Ne güzel işte gameshow hala unutulmamış. İllaki biri çıkıp hatırlatıo bize.[hline]This Cat Scratches Free.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aah ah....
Önceleri siyah-beyaz A5 boyutundaydı. Genelde hep 1-2 sayfa eksik çıkardı hatta. Sonra renkli basmaya başlamışlardı. Daha da sonra A4 boyutuna geçtiler. Sonra Mac (Murat Adanç) ayrıldı birazcık da olsa tadı kaçtı derginin. Geri sayım başladı sonra. Her ay 1 er azalıyodu derginin sol üst köşesindeki sayı. Bi aralar 80 sayfa+Overdose eki olarak çıktılar. Sonra da kapandı. İkinci kez çıkarmaya başladıklarında ise sadece adı kalmıştı derginin içerik yoktu. Satış yapabilmek için Mac'ı da geri aldılar. Ancak o da işe yaramadı.
(Ha bu arada Mac, eski 64LER yazarı Rasim Mingü'nün 64LER'i yeniden çıkarma çalışmalaraına katılmayıp Gameshow'a geri döndüğü için Rasim Mingü'den bi temiz dayak yemiş)[hline]Anadolu uygarlığın beşiğidir. Evet beşiğidir. Uygarlık orada doğmuştur ama korkarım büyümek için başka yere göçmüştür.
- Ludvig Bauhaus

[Bu mesaj Dagger tarafından 19 May 2003 02:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
Bir sayısında yerde yatan böğrü delik bir adam ve elinde kocaman bir mızrak tutan sarışın bir kadın vardı.

"Aa ne saçma, adamın göğsünde yara var, kadının mızrağında kan yok, nası unutmuş çizen, yuh be!" demiştim.

Sonra öğrendim işin aslını.[signature][hline]horacegoesskiing, 04 Ağustos 2004 16:28 tarihinde demiş ki:
kalimeroyu izlememişsiniz belli ki. hepimiz birlik olup onu öldürmeliyiz.


[Bu mesaj Eraq tarafından 28 Ağustos 2004 01:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet laurana idi o.. ben o resmi beğenmiştim hatta hala dueuyo o derginin o sayısı... scan bile edebilirim dicem netten bulunabilecek bi resim gerçi :)
tabi ben o resmin lauranaya ait olduğunu bilmiyorum, dln kitaplarını fln okumuştum ama. okulda kabartma işi vardı resim dersinde. o resmi kabartmıştım güzel de olmuştu :) sonra nette gezerken bi gördüm ki ayı resim ve laurana! :P[signature][hline]Mancınık: Web | Download
Mail:[email protected] , ICQ:6254196
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaştaki kamer denen bilgisayarcıya ve gameshow yazarlarına ne oldu bilen var mı? ilişkisi olan vs? ya da paticikte var mıdır acaba hiç gameshow yazarı falar, ya da bir tanıyan..

bi kere de zebani overdose'da yazımı yayınlamıştı nası sevindirik olmuştuk ehu.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...