IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 ne güzel bir dergiydi. şimdi hiç onun gibi güzel bir dergi piyasada yok. eskiden dergilerin içeriği daha doyurucu ve reklamsız olurdu. şu anda piyasada adam gibi hatta tek oyun dergisi level. -fiyatı kazık- başka yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 hatırlıyoruz da kavga çıkarcaksın forumda ... *yan yan sıvışır*[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 son sayi yapmislardi bole game over yazmislardi gusel bisiydi sonra yeniden cikarmayi denediler ama yine fazla direnemedi ekonomik durum askere gitmeler fln belki yakin bi zamanda yine cikabilir ama ihtimal vermiyorum ben pek[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Aaah Gameshow'un kokusunu özledim. Geçen arkadaşım bir araba dergisi getirmişti. Derginin kokusu Gameshow'un kokusuyla aynıydı, dergiyi 5 dk boyunca koklayıp durdum. Arkadaşım ne yapıyosun sen diyip almasayda daha da koklicaktım. Özledim yahu. Nierdre nerde bi de? Nierdre nierde? (ögh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Tekti... Ben yeni haberleri ordan duyardım. Şimdi dergilerde yazandan 4 - 5 ay önce haberdar oluyorum. (Paranın gözü kör olsun...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Gameshowun oyunlar üzerine yaptığı espriler falan süperdi ya :) Şimdide Level ondan özenip bişeyler yapmaya çalışıyo oda güsel ama gameshowun yerini tutamas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Tekrar hortlatmaya gerek yok. Her iyi şey gibi onunda bir sonu vardı. Eehehe, ilk gidişinde bir süre sonra morgta elektro şok ile diriltmişlerdi ama sadece sonu geciktirdiler. Ben çok da fazla üzülmüyorum ama oyundan anlamayan yada bilgisayarı olmayan insanların bile okuduğu bir oyun dergisi bir daha gelirmi bilinmez.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Dergiyi açınca bir koku dolsururdu etrafı. Gameshow kokusu.[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 özleminizi gameshow forumlarında giderebilirsiniz belki bir nebeze, Gameshow forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Hmm kapanmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 LoL hatırlamaz mıyım tek okuduğum oyun dergisiydi, o kapanınca son sayısını da aldım bir daha da oyun dergisi almadım (tekrar çıkarmışlar sonradan duydum ama almadım), resmen hiç ilgimi çekmeyen oyunlarla dolu olsa da alırdım dergiyi sırf içindeki esprileri vs.'yi okumak için... Bölümlerini de hala hatırlarım her ay derginin sonunda kusmuk vardı falan ah ulan öyle dergi nasıl ayakta kalamadı...[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 ya ne bu ya. Düzenli olarak 3 5 ayda bir bu therad in aynısı açılıyor. Aynı şeyleri söylüyor herkes. Abi bitmiş gitmiş bir şeyin ardından bu kadar uzun süre ağlamak niye?[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Sen rutin şeyleri sevmiosun demekki. O zaman Türkiye'nin kuruluşunuda kutlamayalım. Geride kalan hiç bişeyi hatırlamayalım anmayalım. Hepsi yaşandı bitti dimi. Forumlarda o kadar gereksiz şey varken sıra bu thread'e zor gelir. Burası bir oyun dergisinin forumu deil nede olsa.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 son sayısında derginin ön ve arka kapağında "artık demir almak günü gelmişse zamandan meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan" yazıyordu. acayip duygulanmış ve üzülmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Cats yaptığın benzetmenin saçmalığını tartışmayacam. Ama aynı içeriğe sahip threadler neden belli aralıklarla sürekli açılıyor onu anlamış değilim. GameShow kapanmış kapanalı çok süre geçmiş. Yani biraz ağır kaçacak ama çoğu kişi ailesinden birisini kaybetse onun için bu kadar yas tutmamıştır ha. Birde Rutin şeyler dediğin anma olayları senede bir yapılıyor. Doğum günü olsun Türkiye'nin kurtuluşu olsun. Cuumhuriyet olsun. Ama bu gameshow olayı 3 5 ayda bir oluyor. Senede bir olsa sorun değil ama hep aynı muhabbetler geçiyor içerisinde.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Ha 3 ayda bir olması hoşuna gitmio. Ben 3 ayda bir olsun demiorum zaten. Hoşuna gitmek zorunda olmadığını anlatmaya çalışıorum. Bu arada ailesinden birilerini kaybedenlerin onları bu kadar hatırlamaması onların sorunu. Ne güzel işte gameshow hala unutulmamış. İllaki biri çıkıp hatırlatıo bize.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 sanırım leveldan çok ilgimi çekiyordu alırdımda level a uyuz oluyorum aslında :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Aah ah.... Önceleri siyah-beyaz A5 boyutundaydı. Genelde hep 1-2 sayfa eksik çıkardı hatta. Sonra renkli basmaya başlamışlardı. Daha da sonra A4 boyutuna geçtiler. Sonra Mac (Murat Adanç) ayrıldı birazcık da olsa tadı kaçtı derginin. Geri sayım başladı sonra. Her ay 1 er azalıyodu derginin sol üst köşesindeki sayı. Bi aralar 80 sayfa+Overdose eki olarak çıktılar. Sonra da kapandı. İkinci kez çıkarmaya başladıklarında ise sadece adı kalmıştı derginin içerik yoktu. Satış yapabilmek için Mac'ı da geri aldılar. Ancak o da işe yaramadı. (Ha bu arada Mac, eski 64LER yazarı Rasim Mingü'nün 64LER'i yeniden çıkarma çalışmalaraına katılmayıp Gameshow'a geri döndüğü için Rasim Mingü'den bi temiz dayak yemiş)[hline]Anadolu uygarlığın beşiğidir. Evet beşiğidir. Uygarlık orada doğmuştur ama korkarım büyümek için başka yere göçmüştür. - Ludvig Bauhaus [Bu mesaj Dagger tarafından 19 May 2003 02:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 gameshowu HALA hatırlıyormsunz? :fırk ben hatırlıyorum.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Bir sayısında yerde yatan böğrü delik bir adam ve elinde kocaman bir mızrak tutan sarışın bir kadın vardı. "Aa ne saçma, adamın göğsünde yara var, kadının mızrağında kan yok, nası unutmuş çizen, yuh be!" demiştim. Sonra öğrendim işin aslını.[signature][hline]horacegoesskiing, 04 Ağustos 2004 16:28 tarihinde demiş ki: kalimeroyu izlememişsiniz belli ki. hepimiz birlik olup onu öldürmeliyiz. [Bu mesaj Eraq tarafından 28 Ağustos 2004 01:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 raq git uyu canım hdae. :p hiç bişi anlamdı one ya[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Larry Elmore Laurana ve... [spo=:)]Sturm[/spo] [Bu mesaj Eraq tarafından 28 Ağustos 2004 01:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 evet laurana idi o.. ben o resmi beğenmiştim hatta hala dueuyo o derginin o sayısı... scan bile edebilirim dicem netten bulunabilecek bi resim gerçi :) tabi ben o resmin lauranaya ait olduğunu bilmiyorum, dln kitaplarını fln okumuştum ama. okulda kabartma işi vardı resim dersinde. o resmi kabartmıştım güzel de olmuştu :) sonra nette gezerken bi gördüm ki ayı resim ve laurana! :P[signature][hline]Mancınık: Web | Download Mail:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 beşiktaştaki kamer denen bilgisayarcıya ve gameshow yazarlarına ne oldu bilen var mı? ilişkisi olan vs? ya da paticikte var mıdır acaba hiç gameshow yazarı falar, ya da bir tanıyan.. bi kere de zebani overdose'da yazımı yayınlamıştı nası sevindirik olmuştuk ehu.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 www.kamernet.com/forum/default.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar