Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trafik hakkında bir soru.

kavurma

Öne çıkan mesajlar

O günden sonra kendimi defalarca sorgulama fırsatı buldum. O kadına bir kez daha teşekkür ediyorum buradan. Bundan sonra 50 km/s hız sınırı olan bir yerde 50 değil de 30 40 arası yavaşlaması kolay bir hızda gideceğim. Bu olay bana çok büyük ders oldu bundan önce forum bornova otoparkında yaşadığım olay da haklı olmama rağmen adamın anama bacıma sövmesi ayrı bir tat yani anlatılmaz yaşanır. Neyse ki güvenlik görevlisi ve yanımdaki arkadaşım şahitlerim ve adam hakkında suç duyurusunda bulundum bakalım inşallah cezasını çeker. Eğer ben o adamın ağzını burnunu kırmadıysam çekmek zorunda adalet karşısında diye düşünüyorum. :)
Sosyal ağlarda paylaş

hız sınırı ne ya

trafiğin kendi hızı var ona uyucaksın türkiyede. 7 senedir araba kullanıyorum birkez bile uymadım o hız tabelalarına. çok hızlı gidiyorum demiyorum bu arada, sdaece uymuyorum diyorum. trafiğin kendi hızı var ona adapte ediyorum kendimi mis gibi. gerilmiyorum hiç. minibüs varsa mesela 50km den 0 km ye 0.1 saniyede inmeye hazırlıyorum kendimi aynı şekilde halk otobüsleri, taksiler. tam canavar.
Sosyal ağlarda paylaş

^^
ben her yere bu lüks araçlarla gidiyorum. şantiyeleri bile rolls-royce ile dolaşıyorum. kullanmayacaksam, hakkını vermeyeceksem niye bu kadar para verdim ki. ben otomobillerin markasını, frenini, direksiyonu bilirim. teknik çok anlamam. mesela yolda lastik patladı mı değiştirmek için hiç uğraşmam. araç beni götürene kadar gerekirse jantın üstünde giderim. kaldığı yerde aracı bırakırım. anlamadığımdan değil, uğraşmam. bazıları araçlarını sevgilisi gibi sever ben ise en ücra yerde bırakırım gerekirse. ben kullanmayı severim. mesela çukurlarda herkes frene basar ben gaza basarım, düşünmeden geçerim. o parayı veriyorum o araçların hakkını vermem lazım. yok çukurda yavaşla, yok tümseğe dikkat et. hiç uğraşamam
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

^^
ben her yere bu lüks araçlarla gidiyorum. şantiyeleri bile rolls-royce ile dolaşıyorum. kullanmayacaksam, hakkını vermeyeceksem niye bu kadar para verdim ki. ben otomobillerin markasını, frenini, direksiyonu bilirim. teknik çok anlamam. mesela yolda lastik patladı mı değiştirmek için hiç uğraşmam. araç beni götürene kadar gerekirse jantın üstünde giderim. kaldığı yerde aracı bırakırım. anlamadığımdan değil, uğraşmam. bazıları araçlarını sevgilisi gibi sever ben ise en ücra yerde bırakırım gerekirse. ben kullanmayı severim. mesela çukurlarda herkes frene basar ben gaza basarım, düşünmeden geçerim. o parayı veriyorum o araçların hakkını vermem lazım. yok çukurda yavaşla, yok tümseğe dikkat et. hiç uğraşamam

nasıl bi mantık lan bu

araca sevgili muamelesi yap demiyorum da, çukurda gaza basmak, en ücra köşelerde bırakmak vs. savurganlıktır bence bu, keyif fln dğeil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...