Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 inalkac said: siktir git lan o zmansfdsa bune :D
Federal Police Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Esnaf said: inalkac said: siktir git lan o zmansfdsa bune :D ahahah sadece komikler işte :D
Federal Police Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Loxias said: so 2005 hee anam hee 2005 de açıldı tabi :D isim benzerliklerine bakarak konuşmayın ;) zaten bu konunun kilitlenmesini istiyorum çünkü abazan çok burda ;)
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 "Federal Police" said: fede said: kız rasyosu kaç Kız için geleceksen hiç şansın yok bir süre sonra yaptığın üçkağıtçılıklardan banlanırsın :D fede said: şansın yok dedi. bana. haklı. hiç kız üye yokmuş.
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 "Federal Police" said: Loxias said: so 2005 hee anam hee 2005 de açıldı tabi :D isim benzerliklerine bakarak konuşmayın ;) zaten bu konunun kilitlenmesini istiyorum çünkü abazan çok burda ;) yazık ya. üzülüyorum bazen
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ;) bu smileyden koyunca ne oluyor?
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 "Federal Police" said: Loxias said: so 2005 hee anam hee 2005 de açıldı tabi :D isim benzerliklerine bakarak konuşmayın ;) zaten bu konunun kilitlenmesini istiyorum çünkü abazan çok burda ;) çok şükür bu işler için forum açacak kadar azmadık daha.
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 "Federal Police" said: Silphatos said: KAYIT OLUP BİR MERHABA DEMEYE NE DERSİNİZ? soğuk bir gazoza ne dersiniz gibi olmuş aga bu ilk defa sen düzgün bir cevap yazdın sağolasın silphatos düzgün mesaj atmış beyler koşun...
Federal Police Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Loxias said: "Federal Police" said: Loxias said: so 2005 hee anam hee 2005 de açıldı tabi :D isim benzerliklerine bakarak konuşmayın ;) zaten bu konunun kilitlenmesini istiyorum çünkü abazan çok burda ;) yazık ya. üzülüyorum bazen çok haklısın ama önce kendine üzülmelisin.
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 bu işler için facebook kuruldu niye forum açılmasın
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 neden birilerine cevap verme amacı hissediyorsunuz ki diyip kaçıcam neden birilerine cevap verme amacı hissediyorsunuz ki?
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 facebook bu işler için mi kurulmuş? Mark kankan birara senle bir şeyler içerken mi söyledi bunu?
escape Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 "Federal Police" said: Arkadaşlar yeni açıldı , lütfen benzer isimdeki sitelerle karıştırmayın ! ahah ulan farkı ne siz ve sizin gibiler frmtr klonlarından başka bişi değilsiniz fark ne yani? sırf dediğin gibi bir "fark" arıyım diye iyice gezdim siteyi. aynı abi, cp ler falan var arada. verdiğin paraya ve emeğe yazık bence...
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ben düzgün atmak istememiştim yanlışlıkla olmuş pardon
Federal Police Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 dasaaa said: neden birilerine cevap verme amacı hissediyorsunuz ki diyip kaçıcam neden birilerine cevap verme amacı hissediyorsunuz ki? zaten bu son mesajım çünkü böyle abazanların dolu olduğu bir ortamda bulunmak zararlı ! hadi hepinize iyi günler ;)
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Myshkin said: facebook bu işler için mi kurulmuş? Mark kankan birara senle bir şeyler içerken mi söyledi bunu? evet
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 "Federal Police" said: dasaaa said: neden birilerine cevap verme amacı hissediyorsunuz ki diyip kaçıcam neden birilerine cevap verme amacı hissediyorsunuz ki? zaten bu son mesajım çünkü böyle abazanların dolu olduğu bir ortamda bulunmak zararlı ! hadi hepinize iyi günler ;)teşekürler sanada
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 "Federal Police" said: zaten bu son mesajım çünkü böyle abazanların dolu olduğu bir ortamda bulunmak zararlı ! hadi hepinize iyi günler ;) adam reklama güzel yorumlar gelmeyince çok içerlemiş demek ki..
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 escape said: "Federal Police" said: Arkadaşlar yeni açıldı , lütfen benzer isimdeki sitelerle karıştırmayın ! ahah ulan farkı ne siz ve sizin gibiler frmtr klonlarından başka bişi değilsiniz fark ne yani? sırf dediğin gibi bir "fark" arıyım diye iyice gezdim siteyi. aynı abi, cp ler falan var arada. verdiğin paraya ve emeğe yazık bence... Federaller şimdi de cp uploadına mı başlamış? O.o
Öne çıkan mesajlar