Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 inalkac said: siktir git lan o zmansfdsa bune :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Federal Police Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Esnaf said: inalkac said: siktir git lan o zmansfdsa bune :D ahahah sadece komikler işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 adam iyi demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 so 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Federal Police Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Loxias said: so 2005 hee anam hee 2005 de açıldı tabi :D isim benzerliklerine bakarak konuşmayın ;) zaten bu konunun kilitlenmesini istiyorum çünkü abazan çok burda ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 o değil de ban gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 "Federal Police" said: fede said: kız rasyosu kaç Kız için geleceksen hiç şansın yok bir süre sonra yaptığın üçkağıtçılıklardan banlanırsın :D fede said: şansın yok dedi. bana. haklı. hiç kız üye yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 "Federal Police" said: Loxias said: so 2005 hee anam hee 2005 de açıldı tabi :D isim benzerliklerine bakarak konuşmayın ;) zaten bu konunun kilitlenmesini istiyorum çünkü abazan çok burda ;) yazık ya. üzülüyorum bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ;) bu smileyden koyunca ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 "Federal Police" said: Loxias said: so 2005 hee anam hee 2005 de açıldı tabi :D isim benzerliklerine bakarak konuşmayın ;) zaten bu konunun kilitlenmesini istiyorum çünkü abazan çok burda ;) çok şükür bu işler için forum açacak kadar azmadık daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 çok cool oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 "Federal Police" said: Silphatos said: KAYIT OLUP BİR MERHABA DEMEYE NE DERSİNİZ? soğuk bir gazoza ne dersiniz gibi olmuş aga bu ilk defa sen düzgün bir cevap yazdın sağolasın silphatos düzgün mesaj atmış beyler koşun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Federal Police Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Loxias said: "Federal Police" said: Loxias said: so 2005 hee anam hee 2005 de açıldı tabi :D isim benzerliklerine bakarak konuşmayın ;) zaten bu konunun kilitlenmesini istiyorum çünkü abazan çok burda ;) yazık ya. üzülüyorum bazen çok haklısın ama önce kendine üzülmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 bu işler için facebook kuruldu niye forum açılmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 neden birilerine cevap verme amacı hissediyorsunuz ki diyip kaçıcam neden birilerine cevap verme amacı hissediyorsunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 facebook bu işler için mi kurulmuş? Mark kankan birara senle bir şeyler içerken mi söyledi bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 "Federal Police" said: Arkadaşlar yeni açıldı , lütfen benzer isimdeki sitelerle karıştırmayın ! ahah ulan farkı ne siz ve sizin gibiler frmtr klonlarından başka bişi değilsiniz fark ne yani? sırf dediğin gibi bir "fark" arıyım diye iyice gezdim siteyi. aynı abi, cp ler falan var arada. verdiğin paraya ve emeğe yazık bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ben düzgün atmak istememiştim yanlışlıkla olmuş pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Federal Police Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 dasaaa said: neden birilerine cevap verme amacı hissediyorsunuz ki diyip kaçıcam neden birilerine cevap verme amacı hissediyorsunuz ki? zaten bu son mesajım çünkü böyle abazanların dolu olduğu bir ortamda bulunmak zararlı ! hadi hepinize iyi günler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Myshkin said: facebook bu işler için mi kurulmuş? Mark kankan birara senle bir şeyler içerken mi söyledi bunu? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 "Federal Police" said: dasaaa said: neden birilerine cevap verme amacı hissediyorsunuz ki diyip kaçıcam neden birilerine cevap verme amacı hissediyorsunuz ki? zaten bu son mesajım çünkü böyle abazanların dolu olduğu bir ortamda bulunmak zararlı ! hadi hepinize iyi günler ;)teşekürler sanada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 kaçtı ürkek ceylan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 "Federal Police" said: zaten bu son mesajım çünkü böyle abazanların dolu olduğu bir ortamda bulunmak zararlı ! hadi hepinize iyi günler ;) adam reklama güzel yorumlar gelmeyince çok içerlemiş demek ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 escape said: "Federal Police" said: Arkadaşlar yeni açıldı , lütfen benzer isimdeki sitelerle karıştırmayın ! ahah ulan farkı ne siz ve sizin gibiler frmtr klonlarından başka bişi değilsiniz fark ne yani? sırf dediğin gibi bir "fark" arıyım diye iyice gezdim siteyi. aynı abi, cp ler falan var arada. verdiğin paraya ve emeğe yazık bence... Federaller şimdi de cp uploadına mı başlamış? O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar